Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter


TUI Suneo Althea Village
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5

TUI Suneo Althea Village ligger i den lille landsbyen Kato Daratso på Kreta, i gåavstand til den fine sandstranden i Agii Apostoli. All inclusive, aktiviteter for store og små og nærhet til Chania by gjør det lett å trives både for familier og par. Althea Village er et meget populært hotell. Både når det gjelder servicen og rommene/leilighetene. Bading og all inclusive Den nye bufférestauranten serverer middelhavsinspirert mat og i hagen vokser det blomster og oliventrær. Hotellet har 3 bassenger og i nærheten ligger bassengbaren som serverer is og drikke. Det finnes også et treningsrom og en tennisbane. Opplev Chania by Det er kort vei med taxi til Chania by med tavernaer og butikker med livlig folkeliv i den venetianske havnen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 september 2020
Hjemreise: torsdag 10 september 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 385 NOK Pris per voksen

Pavlo Napa
Ayia Napa, Kypros
 

4.5

Barnevennlig All Inclusive-hotell på Sandy Bay-stranden. Pavlo Napa scorer høyt blant gjestene våre og tilbyr et behagelig ferieopphold. Hotellets eget personale arrangerer aktivititeter for barna flere ganger i uken, og vil du som er voksen ha en aktiv ferie, har hotellet både treningsstudio og tennisbane.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 21 august 2020
Hjemreise: fredag 28 august 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 695 NOK Pris per voksen

Sunrise Village
Platanias, Kreta, Hellas
 

4.5

Sunrise Village er familievennlige leiligheter på en høyde med utsikt over Platanias. Leilighetene ligger i små bygninger på et hotellområde med bassengområdet i midten. Her finner du barnebasseng, bassengbar og komfortable solsenger. I tillegg bor du nær strand og sentrum. All inclusive er inkludert! Det finnes restauranter, tavernaer og barer i landsbyen og ved stranden. Det finnes også en matbutikk i landsbyen. Basseng og nær stranden Bassengområdet har solsenger og en bar som serverer drikke og snacks. En del av bassenget er kun for de yngste. I tillegg er det gåavstand til grus- og sandstranden. Bufférestaurant og temakvelder I bufférestauranten serveres det frokost, lunsj og middag. Noen kvelder arrangeres det temabufféer med greske, italienske og BBQ-retter. Hvis du vil tilbringe hele dagen på stranden kan du forhåndsbestille en lunsjpakke og ta med deg.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 27 august 2020
Hjemreise: torsdag 3 september 2020
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 767 NOK Pris per voksen

Sunprime C-Lounge
Alanya, Tyrkia
 

4.5

Sunprime C-Lounge er et pent hotell like utenfor Oba, i utkanten av Alanya. Her bor du komfortabelt i ett av våre fine Classic Room. Vil du unne deg litt ekstra, bestiller du rom med balkong med flott utsikt mot Middelhavet. Som på alle våre Sunprime Hotels er alt på C-Lounge nøye gjennomtenkt for at du skal få en så bra voksenferie som mulig. Glem bråkete bassengområder og barn som leker i restauranten – her har du tid til å koble helt av. Vil du ha litt ekstra luksus kan du bestille en romtype som har All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet har et hyggelig bassengområde med behagelige solsenger og en bassengbar. Rett nedenfor C-Lounge ligger den vidstrakte østre stranden, med gratis solsenger og parasoll for hotellets gjester. Vil du ha en aktiv ferie har du funnet riktig sted. Når du bor på Sunprime er treningsstudio og timer med SATS-utdannede instruktører alltid gratis. I hotellets aktivitetsprogram finner du alt fra vanngymnastikk til yoga og crosstraining. Fra hotellet har du kort vei til Oba, som er litt roligere enn Alanya. I Oba finner du en del restauranter og butikker, og én gang i uken er det marked. Vil du ha et større utvalg av shopping og fornøyelser kommer du deg raskt og enkelt til Alanya med lokalbuss eller egen leiebil. Vings gjester har kåret Sunprime C-Lounge til et av de tre beste Sunprime Hotels i 2019.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 august 2020
Hjemreise: lørdag 29 august 2020
Bosted: Dobbeltrom med All Inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 795 NOK Pris per voksen

Bitzaro Palace
Kalamaki, Zakynthos, Hellas
 

4.5

Bitzaro Palace i Kalamaki er et lite all inclusive-hotell med rolig beliggenhet og voksen atmosfære. Her bor du i gåavstand til både sandstranden og fornøyelser ved hovedgaten. Følger du veien sørover kommer du snart til sandstranden der du i sommermånedene kan være heldig å få se øyas sjeldne skilpadder Caretta Caretta. Går du i motsatt retning kommer du snart til Kalamakis hovedgate med barer og butikker. Vil du ha et større utvalg av fornøyelser ligger både Zakynthos by og Laganas en kort taxitur unna. Bassengområde med snackbar Hvis du blir på hotellet kan du slå deg ned i en solseng ved det fine bassengområdet med tredekket solterrasse. I snackbaren like ved serveres kald drikke og enkle retter som hamburgere og sandwicher i løpet av dagen. Hotellet har også: WiFi på hele hotellet Barnebasseng og lekeplass Bordtennis og biljard Opplev Zakynthos Som gjest har du fri parkering på hotellets parkering foran hotellet. Perfekt hvis du vil leie bil noen dager for å oppleve Zakynthos varierte natur, fjellandsbyer og bortgjemte strender.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 oktober 2020
Hjemreise: onsdag 14 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 840 NOK Pris per voksen

Filoxenia
Zakynthos, Hellas
 

4.5

Filoxenia er et familievennlig hotell med landlig beliggenhet mellom Tsilivi og Zakynthos by. Hotellet har to bassengområder og kostnadsfri busservice til stranden i Tsilivi. All inclusive er inkludert. Alle rom på Filoxenia er lyst innredet og har mikrobølgeovn, vannkoker og balkong eller markterrasse. Den ene veggen i rommet ditt har en unik tapet med motiver fra Zakynthos. Samme bildet ser du også på døren, dekorativt og morsomt for barna. To bassengområder Hotellet består av to deler med hvert sitt bassengområde. Barnebassenget og snackbaren ligger ved bassengområdet ved hovedbygningen. Det andre bassengområdet har en roligere atmosfære. Is og aktiviteter All inclusive inkluderer alle måltider og barservering samt kaffe, is og snacks som pizza på dagtid. De fleste dagene arrangeres det leker og aktiviteter av hotellets aktivitetsledere. I tillegg finnes: Busservice til stranden flere ganger per dag Lekeplass og barnebasseng Kveldsunderholdning flere kvelder i uken Fotballbane og biljard … og som gjest kan du parkere under oliventrærne på hotellets bakside uten kostnad. Lei bil gjennom oss hjemmefra og opplev Zakynthos på egen hånd.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 oktober 2020
Hjemreise: onsdag 14 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 854 NOK Pris per voksen

Diana Palace
Argassi, Zakynthos, Hellas
 

4.5

Diana Palace er et all inclusive-hotell med avslappet atmosfære og to bassengområder. Beliggenheten kan nesten ikke bli mer sentral – her bor du midt mellom Argassis to hovedgater og bare noen minutters gange fra stranden. All inclusive inkluderer, i tillegg til alle måltidene og barservering, is til barna store deler av dagen. To bassengområder Oppe ved hovedbygningen, like ved snackbaren, ligger det store bassengområdet med separat barnebasseng. Det andre har en roligere beliggenhet i den nedre delen av hotellet. Dette bassenget er grunnere og har en liten vannsklie. Diana Palaces animasjonsteam arrangerer ulike bassengaktiviteter og aerobic 6 dager i uken. Vil du trene på egen hånd har treningsrommet både maskiner og frie vekter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 oktober 2020
Hjemreise: onsdag 14 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 891 NOK Pris per voksen

Tasi Maris Seasons Hotel
Ayia Napa, Kypros
 

4

Tasia Maris Seasons Hotel har en sentral beliggenhet midt i Aya Napa og det er bare 10 minutter til den langs sandstranden Grecian Bay. Hotellet har et herlig bassengområde, et rolig innendørsbasseng og treningsrom. Hotellet ønsker gjester over 14 år velkommen. Shopping og flere restauranter og barer ligger rett utenfor hotellet på Nissi Avenue. Bassengområde Basseng og bassengbar med elegant design. Ønsker du en rolig svømmetur kan du besøke innendørsbassenget. Treningsrom og spabehandling Vil du være i aktivitet finnes det et treningsrom på hotellet. For en avkoblende spabehandling eller for å fikse feriefrisyren kan du besøke søsterhotellet Tasia Maris Beach som ligger 50 meter unna. All inclusive som tillegg Måltider serveres i bufférestauranten. Snacks serveres i utendørsbaren og bassengbaren mellom måltidene. Får du lyst på noe annet, finnes en cafè og en restaurant utenfor hotellet som du kan besøke mot kostnad.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 7 september 2020
Hjemreise: mandag 14 september 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
6 029 NOK Pris per voksen

Playa de Muro Suites
Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

På hotell Playa de Muro Suite kan du kombinere strandliv med turer i naturparken S'Albufera, moro ved voksenbassenget eller i barnas splash-område og shopping. All inclusive er inkludert på dette moderne og familievennlige hotellet. Beliggenheten er perfekt, midt mellom naturparken S'Albufera og den vakre Playa de Murostranden. All inclusive, trening og avkobling Hotellet har et godt all inclusive-utvalg og du kan spise og drikke nesten hele dagen. Hvis du vil kan du ta en time i treningsrommet mellom slagene. Det finnes basseng for alle aldre. Ved hovedbassenget er det en solterrasse og det rolige bassenget som bare er for voksne kantes av balinesiske solsenger. Plask og lek Det finnes også et splash-område med to små barnebasseng. Her finnes det noen små vannsklier – et paradis for familiens små vannelskere.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 oktober 2020
Hjemreise: lørdag 17 oktober 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 045 NOK Pris per voksen

Litore Resort Hotel & Spa
Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

Litore Resort Hotel & Spa har en atskilt beliggenhet omgitt av vegetasjon i Okurcalar. Hotellet ligger på en høyde ved en bukt med klart vann. Her har du et stort bassengområde med flere basseng og barnebasseng samt spa og treningsrom. All inclusive er inkludert! Stort bassengområde med plass til hele familien Det store bassengområdet består av et stort hovedbasseng samt et barnebasseng. Det finnes også et aktivitetsbasseng med tre vannsklier, i tillegg til et oppvarmet basseng og barnebasseng innendørs. Vil du ha litt variasjon kan du enkelt spasere ned til hotellets avskjermede strandområde. Underholdning og aktiviteter All inclusive inkluderer masse aktiviteter og sport. I tillegg er det et stort og moderne treningsrom på hotellet. Noen kvelder arrangeres det underholdning med dans og levende musikk i hotellets store amfiteater. For de yngste i familien arrangeres det også aktiviteter og leker på dagtid. Sushi, italiensk og mer! Hotellet har fire à la carte-restauranter der du kan bestille middag for en spesiell aften. På den osmanske og fiske- og skalldyrrestauranten kan du spise en gang per uke uten kostnad. Den italienske restauranten og sushi er mot kostnad.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 august 2020
Hjemreise: lørdag 29 august 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 254 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Avreise tidligst 20-06-2020
× Avreise senest 28-03-2021
× Reiselengde 1-2 uker
× All inclusive
× Top Rating
× Apollo
× Tui/Star Tour
× Ving
× Detur

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!