Charter til Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia


TUI Blue Adriatic Beach
Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

TUI Blue Adriatic Beach er et toppmoderne parhotell ved stranden i utkanten av den lille landsbyen Živogošće. Hotellet har 16 års aldersgrense. De naturskjønne omgivelsene og hotellets atmosfære innbyr til avslapping. All inclusive er inkludert. Her kan du nyte spa-behandlinger, god mat og bad i det krystallklare vannet. Živogošće er Igranes lille nabolandsby og ligger to km sydøst for Igranes. Hotellet ligger i åssiden og har en enestående utsikt over havet og øyene. Et lite stykke unna skimtes et gammelt kloster. Tid til hverandre Her er alt designet for to i en moderne stil. I hotellets spa kan du til og med bestille parmassasje. Vil du være aktiv kan du trene eller bli med på treningstimer. Området rundt er også egnet for fine turer og det krystallklare havet i den adskilte bukten nedenfor hotellet er ideel for snorkling. Kulinariske øyeblikk Som på alle TUI Blue-hotell finnes restauranter og mat av høy klasse. Det finnes både en bufférestaurant og à la carte-restauranten Culinarium. Mojito Bar er et perfekt sted å avslutte dagen. Eller du kan ta en kaffe i den svale lobbybaren. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noen av de tingene som skiller seg fra det normale: Litt redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Begrenset tilgang til spa/treningsrom Hvis visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer Ingen temakvelder, alternativer tilbys Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 august 2022
Hjemreise: fredag 19 august 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 701 NOK Pris per voksen

TUI Blue Adriatic Beach (ex.Sensimar)
Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

Etter en totalrenovering, gjenåpnet hotellet i april 2015 som et feriested kun for voksne. Eiendommen som tilbyr fasiliteter som spa og treningsområde med badstue, boblebad, massasjetjenester og skjønnhetsbehandlinger (behandling må reserveres og medfører en ekstra kostnad). Hotellet har også evighetsbasseng, restauranter og barer, resepsjonen er døgnåpen og WiFi er tilgjengelig på hele eiendommen. Rommene og suitene er utstyrt med A/C, safe, tv, kaffe/te-fasiliteter, minibar, WiFi, eget bad med dusj og balkong eller terrasse. Vær oppmerksom på at komplekset er fordelt på en hovedbygning (7 etasjer), ett anneks (8 etasjer) og tre paviljonger (3 etasjer). Viktig: ** Hotell kun for voksne. Aldersgrense 18 år ** Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22:00-24:00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Porat bb, 21329 Zivogosce, Igrane, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 oktober 2021
Hjemreise: torsdag 14 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 774 NOK Pris per voksen

TUI Blue Adriatic Beach - Adult Only
Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

På stranden Dersom du velger TUI Blue Adriatic Beach - Adult Only når du skal besøke Podgora, bor du på stranden og en 10 minutters kjøretur unna Drvenik Ferry Port. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 9,1 mi (14,7 km) unna Tucepi strand og 12,7 mi (20,4 km) unna Makarska-stranden. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet en badstue og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi inkludert, shoppingmuligheter og felles oppholdsrom. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Drvenik Ferry Port - 9,5 km Podgora strand - 10,6 km Podgora havn - 11,9 km Tucepi havn - 14,7 km Tucepi strand - 14,7 km Biokovo naturpark - 16,7 km Sucuraj-fyrtårnet - 17,7 km Sea Shell Museum - 19,2 km Fransiskanerkloster - 19,2 km Markuskirken - 19,3 km Makarska-stranden - 20,4 km Markarska havn - 20,4 km St. Philip-kirken - 20,5 km Mlaska strand - 20,6 km Andrija Kačić Miošić-monumentet - 20,7 km De nærmeste flyplassene er: Split (SPU) - 116,3 km Brac (BWK) - 53,6 km Foretrukket flyplass for TUI Blue Adriatic Beach - Adult Only er Split (SPU). Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter. Spis deg god og mett på internasjonale retter på Dalmatino Restaurant, en av dette hotellets 2 restauranter. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Gratis frokostbuffé serveres daglig. Føl deg som hjemme i et av de 266 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og blendingsgardiner/gardiner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 august 2021
Hjemreise: fredag 27 august 2021
Bosted: Suite – junior - 1 kingsize-seng, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
19 047 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear