Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter


Riviera
Alanya, Tyrkia
 

4

Fine Riviera i Alanya omfatter tre bygninger der en av dem ligger litt for seg selv bak de andre to med en liten vei mellom. To hyggelige bassengområder med barneseksjon og gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Bufférestaurant der frokosten og middagen serveres. Gratis WiFi i hele hotellområdet. Spaavdeling med gratis innendørsbasseng, badstue og hamam kl. 16.30-18.30, husk å ta med håndkle. Spabehandlinger mot avgift. Gratis trimrom og bordtennis. I blant arrangeres sportsaktiviteter som vanngymnastikk. Lekeplass. Frisør. Room service. Konferansemuligheter. Flere butikker og restauranter i området. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 juni 2020
Hjemreise: lørdag 13 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 118 NOK Pris per voksen

Sol Nessebar Palace
Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria
 

4

Sol Nessebar Palace har et stort bassengområde med barneseksjon. Gratis solsenger ved bassengene, mot avgift på stranden. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Hotellet utgjør sammen med Sol Nessebar Mare Bay komplekset Sol Nessebar Resort. Her er det flere basseng og noen med barneseksjon og et lite badeland. Badelandet er åpent fra begynnelsen av juni til slutten av september, avhengig av været. Fasilitetene deles mellom hotellene på resortet, unntatt hovedrestauranten, lobbybaren og bassengområdet utendørs. Disse kan du kun benytte på hotellet du bor på. I hovedrestauranten serveres buffé til frokost, lunsj og middag. Umi er en japansk bar som serverer sushi og tempura på kveldstid (juni til begynnelsen av september). Taperia Malecon (ligger i Bay-delen) har varme og kalde tapas, sangria og cocktails (midten av mai til slutten av september). Der Biergarten serverer tyske spesialiteter og øl (midten av mai til slutten av september). I Bar Embarcadero får du iskrem, kaffe, te og øl (juni til midten av september). Det er flere barer og snackbarer ved bassengene og i lobbyen. På strandterrassen ligger en panini-bar. Gratis lokal drikke for alle gjester mellom kl. 10.00 og 23.00 i lobbybaren. Gratis WiFi og internetthjørne mot avgift i lobbyen. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Hoppeslott mot avgift. Vannsporter, tennis, biljard og bordtennis mot avgift. Gratis trimrom. Rose SPA Center med aromaterapi; behandlinger mot avgift. Aerobic. Frisør. Båttaxi fra hotellstranden til gamle Nessebar i høysesong (mot avgift). Ca. 2,5 kilometer til sentrum i Nessebar. Trafikk som kan oppfattes som forstyr

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 mai 2020
Hjemreise: lørdag 30 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 197 NOK Pris per voksen

Stellina Village Resort
Chania, Kreta, Hellas
 

4

Sjarmerende og fine Stellina Village Resort består av 3 områder med hver sitt bassengområde bygd i ulike år. De to eldre områdene ble renovert i 2017 og totalt sett har områdene tolv bygninger hvilket gir den hyggelige følelsen av å være i en liten by. Flere bassengområder Her kan du tilbringe dagene ved ett av de tre bassengområdene, for de små er det også to barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdene. Vil du ta et bad i havet er det gangavstand til den langgrunne stranda Chryssi Akti der det også er solsenger og parasoller mot avgift. Stort restauranttilbud Skulle du bli sulten ved bassenget så er det to poolbarer hvorav det ene er inkludert i All Inclusive. I hotellets vakre hage finner du sitrustrær, krydder og andre herlige middelhavsvekster. Har du kjøpt til måltider serveres disse sammen med drikke i bufférestauranten KIMA. Avhengig av hvor på hotellet kan avstanden til restauranten være opp til 165 meter. På forespørsel kan hotellet servere glutenfri mat om det oppgis ved bestilling. Flere ganger i uka er det ulike temaer i restauranten. I samme bygning som resepsjonen ligger à la carte-restauranten Helios og en av poolbarene, disse to er dog ikke inkludert i All Inclusive. Helse og trening Gratis treningsrom for alle gjester over16 år, yngre gjester kun i selskap med voksne. I resepsjonen får du et kort som du trenger for å få tilgang til treningsrommet. Skjønnhetssenter med massasje, frisør og badstue mot avgift. Øvrig på hotellet Lekerom og en enkel lekeplass for de minste. Vaskeriservice mot avgift. Gratis WiFi i fellesområdene. Biljard mot avgift. Gratis matlagingskurs en gang i uka, påmelding gjøres i resepsjonen. Minimarked. Babyseng og trillevogn finnes på hotellet. Velges som tillegg når du bestiller reisen eller etterpå via Min bestilling for å være sikker på at du får babyseng/trillevogn ved ankomst. Konferanserom med plass for opptil 150 personer. Lokaltrafikk og støy fra spillemaskiner kan oppfattes som forstyrrende i noen få leiligheter. Oppdag omgivelsene Fra Stellina Village Resort er det gode bussforbindelser inn til Chania by som ligger omtrent 4 kilometer unna. Det er omtrent 150 meter å gå fra hotellet til bussholdeplassen. Les mer om Apollo Mondo Local-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 april 2020
Hjemreise: lørdag 25 april 2020
Bosted: Ettromsleilighet - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 306 NOK Pris per voksen

Riviera Zen
Alanya, Tyrkia
 

4.5

Nyrenoverte Riviera Zen ligger perfekt til ved Kleopatrastranden i Alanya. Det hyggelige bassengområdet har både solsenger og parasoller uten kostnad, og det er også et separat barnebasseng for de yngre å plaske og leke i. Et steinkast fra hotellet ligger den berømte Kleopatrastranden som frister med deilige sjøbad. Her finnes også solsenger og parasoller mot avgift. Her bor du komfortabelt med deilig All Inclusive der restauranten serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé med internasjonale retter. På søsterhotellet Riviera Hotel & Spa har du tilgang til et gratis trimrom, og vil du unne deg litt ekstra avkobling er det en spaavdeling med hamam, badstue og massasje. Badstuen er gratis for hotellets gjester mellom kl. 16.30 og 18.30 mens massasje og hamam er mot avgift. Vil du være i aktivitet i ferien er det fire offentlige tennisbaner på den andre siden av hotellet. På stranden er det sandvolleyball og vannsporter (ikke i hotellets regi samt mot avgift). På hotellet er det også gratis bordtennis. Du surfer med gratis WiFi i fellesområdene og resepsjonen er åpen døgnet rundt. Fra Riviera Zen er det gangavstand til sentrum i Alanya med flust av restauranter, barer, shopping og et aktivt uteliv.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 juni 2020
Hjemreise: lørdag 13 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 418 NOK Pris per voksen

Floria Beach
Alanya, Tyrkia
 

4.5

På koselige Floria Beach i Alanya bor du perfekt ved Kleopatrastranden. Et pent bassengområde som ligger ned mot Kleopatrastranden. Pool/snackbar. Gratis solsenger, parasoller og håndklær, både ved bassenget og på stranden. Fra hovedrestauranten er det utsikt over havet og borgen i Alanya. Her serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé med både lokale og internasjonale retter. Du kan velge om du vil spise inne eller ute. Hagekafé og bar som serverer drinker, også til solsengen! Gratis bordtennis og dart. Vannsport på stranden mot avgift (ikke i hotellets regi). Kveldsunderholdning to ganger i uken med lokale artister. Døgnåpen resepsjon. Det er 3,5 kilometer til sentrum i Alanya med et stort utvalg av restauranter, barer, shopping og severdigheter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 juni 2020
Hjemreise: lørdag 20 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 621 NOK Pris per voksen

Marina Beach
Kato Gouves, Kreta, Hellas
 

4

Marina Beach er et pent hotell med to bassengområder, hvorav ett har swim-up bar. Ett annet er tilegnet de yngste barna og har noen vannsklier samt et plaskebasseng. Alle bassengene er saltvannsbasseng bortsett fra barnebassenget. Poolbar. Rett nedenfor hotellet er det en langgrunn sandstrand som tilhører hotellet (en liten vei må krysses for å komme til denne). Utendørs er det et vanlig basseng og et relax-basseng og et innendørsbasseng (åpent april og oktober). Gratis solsenger, parasoller og håndklær ved to av bassengene og på stranden. Ved to av bassengområdene er det poolbar. Bufférestaurant for hele familien og der er det også et barnehjørne. Det er også en á la carte-restaurant som heter Isla og serverer gresk og Middelhavsmat (ikke i All Inclusive). Pent antrekk til middag, menn må ha langbukser og sandaler aksepteres ikke. Lobbybar. Fint spa med behandlinger mot avgift. Her er det jacuzzi, badstue og dampbad av avgift. Innendørsbasseng (april-november). Gratis trimrom. Gratis tennis, sandvolleyball, strandfotball, basketball, bordtennis og minigolf. Biljard mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Tenåringsklubb for ungdommer mellom 12-16 år. Dag aktiviteter og kveldsunderholdning.   Gratis WiFi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Minimarked og små butikker. Til Hersonissos er det ca. 7 kilometer og til Heraklion er det ca. 20 kilometer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 mai 2020
Hjemreise: søndag 17 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 723 NOK Pris per voksen

Blue Star Club Dem & Spa Resort
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

Blue Star Club Dem & Spa Resort ligger rett ved havet vest for Alanya. Hotellet har et eget spa, tre bassengområder, vannsklier og rom for opptil 8 personer. All inclusive er inkludert. Sommeren 2020 har hotellet bygget en ny lekeplass og et nytt badeland for de yngste reisende. Det har også kommet et konditori fylt med ferske kaker og lokale spesialiteter. Hvis du bestiller Lagoon Family Room, bor du i et helt nytt og litt roligere område med et ekstra basseng som er eksklusivt for disse rommene. Sjokolademassasje Hotellets spa er et av områdets beste. Prøv gjerne sjokolademassasjen som gjør huden babymyk, eller start ferien med å bli skrubbet i hammamen (tyrkisk bad). Bassenger, vannsklier og badebrygger Hotellet har tre bassengområder, det ene ligger 50 m fra stranden. For litt eldre barn og voksne passer vannskliene som ligger ved bassenget lenger bak på området bedre. Ved stranden bader man først og fremst fra trepiren med solstoler og stiger ned i vannet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 mai 2020
Hjemreise: lørdag 9 mai 2020
Bosted: Familierom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 785 NOK Pris per voksen

Akti Beach Club
Kos, Hellas
 

4

Akti Beach Club er et moderne hotell med et stort, frodig område med flere basseng. For voksne er det et hovedbasseng, amfiteater-bassenget og Kalimera-bassenget. For barna er det et hovedbasseng, et basseng for mindre barn, amfiteater-bassenget, et basseng med vannsklier og Kalimera-bassenget. Gratis solsenger og håndklær ved bassenget. Hotellet ligger rett ved stranden som består av sand og småstein. Strandhåndklær mot depositum. Liten vei som må krysse for å komme til og stranden. Hotellet har en hovedrestaurant med en gresk, italiensk og en asiatisk stasjon med sushi samt en grillstasjon. Bufféen serverer greske og internasjonale retter samt dessert og frukt. Temakvelder hver uke som f. eks. gresk aften med folkedans, fisk- og skalldyrsaften og italiensk aften. Tre pool-/snackbarer og to barer. Gratis WiFi i lobbyen. Døgnåpen resepsjon. Gratis treningsrom, tennis, volleyball, boccia, bordtennis, mini-fotball, bueskyting og kano. Det er også mulig å prøvedykke gratis med flasker i bassenget. Sportsutstyr som f. eks. baller og racket mot depositum. Barneklubb for småbarn mellom 1-4 år, barneklubb for barn mellom 4-12 år samt klubb for tenåringer mellom 12-18 år i hotellets regi. Ved amfiteater-bassenget arrangeres aerobics, leker og konkurranser for både voksne og barn. Kveldsaktiviteter som f. eks. forestillinger, leker og mini-disco hver kveld ved amfiteateret Aphrodite. Ca. 4 kilometer til Kardamena. Buss til Kardamena flere ganger om dagen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 mai 2020
Hjemreise: fredag 15 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 799 NOK Pris per voksen

Arminda
Kreta, Hellas
 

4.5

Arminda er et barnevennlig All Inclusive-hotell som har en fin sandstrand rett nedenfor hotellet. Mellom havet og hotellet er det et herlig badeland med vannsklier, vannkanoner og fontener. Hotellet består av to bygninger og har tre hyggelige bassengområder med hvert sitt store basseng og bassengbar. Det er to barnebasseng, og et av dem ligger ved badelandet. Hotellet har også et fint spa, og for de yngre gjestene er det både minigolf og en barneklubb. Hotellet ligger mindre enn 3 km syd for Hersonissos.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 23 april 2020
Hjemreise: torsdag 30 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 845 NOK Pris per voksen

Melia Sunny Beach
Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria
 

4.5

Melia Sunny Beach består av to bygninger og har et fint bassengområde med flere basseng, barnebasseng samt ett basseng har vannsklie. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget og på stranden. Badehåndklær mot depositum. Det er en bufférestaurant i hver bygning og man spiser i den bygningen man bor. Øvrige fasiliteter er tilgjengelige for alle gjestene. Snackbar og lobbybar. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis barneklubb i hotellets regi for aldersgruppene 4-7 år samt 8-12 år, engelsktalende personale. Dag- og kveldsunderholdning. Spa med innendørsbasseng, massasje, hamam og dampbad mot avgift. Gratis klatrevegg, trimrom, minigolf og bordtennis. Biljard, volleyball og badstue mot avgift. Lekeplass. Skjønnhetssalong, frisør. Vaskeriservice. Kort vei til restauranter, barer, butikker og den flotte sandstranden. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 mai 2020
Hjemreise: lørdag 30 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 887 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Avreise tidligst 27-11-2019
× Avreise senest 27-09-2020
× Reiselengde 1 uke
× All inclusive
× Apollo
× Tui/Star Tour
× Ving
× Stjerner Fem Fire

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!