Charter til Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria


Riu Helios Paradise
Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria
 

4

Riu Helios Paradise har en av de beste beliggenhetene i Sveti Vlas. Hotellet ligger rett ved en av strendene og i gåavstand til sentrum. Her kan du kombinere avkobling med aktiviteter. All inclusive er inkludert. Sveti Vlas er et rolig sted men på hotellet finnes det aktiviteter, sport, treningsrom og store bassengområder. I området rundt småbåthavna ligger det mange restauranter, kaféer og små butikker. Best shopping finner du i Sunny Beach. Bade i basseng eller på stranden? Hotellet ligger rett ved en smal strand og strandpromenaden. Fra det store bassengområdet med swim up-bar er det bare noen skritt ned til havet. Barnebassenget har vannsklier og du kan i tillegg velge mellom aktivitetsbassenget og innendørsbassenget. På Riu Helios Paradise kan du: Velge mellom 4 ulike restauranter La barna være med i barne- og ungdomsklubbene Trene med RIUs treningstimer med instruktør Høre på musikk, se kveldsshow og synge karaoke Eller så kan du koble av og skjemme bort deg selv med spa-behandlinger, massasje og skjønnhetspleie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 15 juni 2022
Hjemreise: onsdag 22 juni 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 406 NOK Pris per voksen

RIU Palace Sunny Beach
Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria
 

4

Dette sofistikerte hotellet er kun for voksne og ligger i Sveti Vlas Village. RIU Palace Sunny Beach består av totalt 335 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2019.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 august 2021
Hjemreise: lørdag 28 august 2021
Bosted: Executive juniorsuite (havutsikt) med balkong
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 772 NOK Pris per voksen

Riu Palace Sunny Beach
Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria
 

Det førsteklasses voksenhotellet Riu Palace Sunny Beach har en optimal beliggenhet rett ved stranden i Sveti Vlas. Her finnes det mange aktiviteter i tillegg til mulighet for avslapping. All inclusive med mat og drikke fra flere restauranter og barer er inkludert i prisen. Det er gåavstand fra hotellet til kaféer, restauranter og småbutikker i det rolige sentrumet i Sveti Vlas. Et større utvalg av shopping, nattklubber og barer finner du i nærliggende Sunny Beach som ligger to kilometer unna. Aktiviteter, trening og avkobling På Riu Palace Sunny Beach kan du blant annet: Trene i treningsrommet Delta i gruppetrening Spille tennis Bestille en massasje … eller hvorfor ikke nyte en dag ved hotellets store basseng der du har utsikt mot havet. Solsenger og parasoll både ved bassenget og på stranden er inkludert. All Inclusive med fire restauranter På Riu Palace Sunny Beach er det et stort utvalg av restauranter og barer. I tillegg til hovedrestauranten som byr på smakfulle bufféer med show cooking-stasjoner, er også tre spesialrestauranter inkludert i all inclusive. Du kan velge mellom fusionrestauranten Krystal, hotellets Steakhouse eller middelhavsrestauranten. Riu Palace Sunny Beach ønsker gjester over 18 år velkommen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 15 juni 2022
Hjemreise: onsdag 22 juni 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 760 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear