Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Danmark


3.5

Comwell Kolding er et konferansehotell i moderne stil og flott beliggenhet ved by og fjord. Omgivelsene er perfekte for en tur i blant annet Marienlund skogen, Koldinghus og Slotssjøen. Hotellets restaurant, Taste of Comvell, er hyggelige innredet og tilbyr på en sesongbasert á la carte-meny. Restauranten er åpen til lunsj og middag. Om sommeren serveres lettere retter og vinterstid mer rustikke retter. Når været tillater det, blir det grilling på terrassen. Hotellet har et innendørsbasseng og badstue. Dessuten er det et spillrom med biljard, bordtennis og dart. For den aktive er det digitale løperuter på 3, 5 km og 10 km i området som kan lastes via appen RunGo. Det ligger et treningsrom i kort avstand fra hotellet, som kan benyttes gratis (spør etter et adgangskort i resepsjonen). Flere golfbaner i området. Gratis WiFi på hotellområdet. Roomservice. I den danske skolens sommerferie (uke 26-32) er det barneaktiviteter på hotellet. Hotel Comwell Kolding ligger ved en skog med gode løpe- og turmuligheter. Nærmeste busstopp er 50 meter fra hotellet, og derfra kommer du enkelt til Kolding sentrum. Kolding Station ligger også i kort avstand fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 juli 2020
Hjemreise: lørdag 25 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 699 NOK Pris per voksen

Comwell Hvide Hus Aalborg
Ålborg, Danmark
 

4

Comwell Hvide Hus Aalborg har en av de fineste og mest sentrale beliggenheter i Aalborg. Hotellets restaurant Restaurant Vesterbro tilbyr klassiske retter med en egen vri. Restaurantsjefen benytter oftest økologiske og lokalproduserte råvarer, og rettene er enkle med mulighet for selv å sette sammen en egen meny ut fra en utvalgsmeny. I hotellets lounge og bar kan du nyte en deilig drink. Vil du være i aktivitet, tilbyr hotellet et treningsrom med vekter og cardiomaskiner. Digitale løperuter på 3, 5 km og 10 km i området som kan lastes ned via appen RunGo. Ellers på hotellet er det gratis WiFi og roomservice. Vask & rens, garasje under hotellet med direkte adgang til resepsjonen og elbil-ladere. Comwell Hvide Hus Aalborg ligger i Ålborg med kort avstand til lufthavnen og kun 10 minutters gange fra severdigheter, som for eksempel Nord-Jyllands kunstmuseum og Ålborgtårnet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 juli 2020
Hjemreise: lørdag 18 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 698 NOK Pris per voksen

4

Vil du bo der alt skjer i Aarhus, i nærheten av flere severdigheter, er Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus helt riktig valg. Her bor du like ved ARoS Art Museum og på hotellet er det to restauranter og et velutstyrt treningsrom. Bland storbypuls med yoga, trening og barneklubb! Deler av Apollos hotellkonsept Apollo Mondo vil gjeste Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus i sommer. Gjestene får en smak av Mondo konseptet med yoga, kondisjonstrening, utendørstrening, løpestier og Club Polly & Mino – alt med Apollos profesjonelle instruktører og personale. Se programmet når du ankommer til hotellet. Ved for få deltakere vil aktivitetene bli avlyst. Mat og drikke Aarhus er kjent som Danmarks mathovedstad i vest og på hotellet er det to restauranter. Start dagen med en herlig frokostbuffé på Restaurant Scenario, for så fortsette til RAA Nordic Brasserie & Bar til lunsj og middag. Brasseriet serverer nordiske retter og den vakre designen av Wingårdh er inspirert av enkelheten i den nordiske naturen. Her spiser du godt, samtidig som baren serverer lekre cocktails der flere av ingrediensene, som sukkersirupen og tonicvannet, er hjemmelaget. Trening På hotellet er det et treningsrom med moderne treningsutstyr, og det er flere løpestier i byen. Øvrig om hotellet Gratis WiFi. Oppdag området Fra hotellet er det kort vei til byens beste parker og museer. Ta en tidsreise og besøk det levende museet Den Gamle By, en tur inn Hans Christian Andersens eventyr med gamle hus og gårder. Fornøyelsesparken Tivoli Friheden og ARoS Art Museum ligger også i nærheten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 juli 2020
Hjemreise: lørdag 25 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 299 NOK Pris per voksen

3.5

Vil du bo der det skjer i Aalborg er Radisson Blu Limfjord Hotel det rette valget. Her bor du med utsikt over havnen og hotellet har en restaurant, bar og treningsrom. Mat og drikke Brasserie Pascal serverer klassiske franske retter med en moderne vri og fokuserer på å skape gode matopplevelser med lokale råvarer. Du kan også slappe til toner av levende pianomusikk i en rolig atmosfære i Bar & Lounge. Trening På hotellet er det et treningsrom med moderne treningsutstyr og det er flere løpestier i byen. Øvrig om hotellet Gratis WiFi. Oppdag området Det er mye å se og gjøre i nærheten av hotellet. Se lokale landemerker som statuen av Aalborg, klosteret fra 1500-tallet og Aalborgs historiske museum. I nærheten ligger også den berømte gaten Jomfru Ane gade, her er det hyggelige butikker, koselige kaféer og restauranter. Her kan du kjøpe dansk design! Ikke langt fra hotellet ligger også Kongelig Toldkammer og Toldbodsplads som er vakre eksempel på romantisk dansk arkitektur fra tidlig 1900-tall. Like ved spiller en musikk-fontene verker av George Frideric Handel. Hotellet ligger ca. 750 meter fra nærmeste togstasjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 juli 2020
Hjemreise: lørdag 25 juli 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 199 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Danmark
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!