Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Ras al Khaimah, De Forente Arabiske Emirater


Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa – vinter
Ras al Khaimah, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Familievennlige Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa ligger ved en kilometerlang privat strand litt utenfor Ras Al Khaimah. Stort bassengområde med flere bassenger, barnebasseng med vannsklie og basseng med barneseksjon. Stort saltvannsbasseng med swim up-bar. Gratis badehåndklær. Gratis solsenger og parasoller, også på stranden. Et stort utvalg av barer og restauranter Det finnes flere à la carte-restauranter med ulike spesialiteter på hotellet, for eksempel italienske Piacere da Gustare, Al Maeda med libanesisk på menyen. Restaurant Maarid dekker opp med buffé til frokost, lunsj og middag. Flere kaféer og barer, bl.a. cocktailbaren XO som kun er for voksne gjester. Dome Lounge er åpen fra tidlig morgen til sent på kveld og tilbyr enklere mat og forfriskende drinker. Havutsikt får du fra baren 6 Degrees gjerne med en vannpipe. Baristakaffe på Mondo Café Kaffe- og juicebaren Mondo Café er perfekt for en stille stund. Her kan du kjøpe ekte arabisk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice, lokalt bakverk, og is med tilbehør – alt av beste kvalitet. Kafépersonalet har fått opplæring i kunsten å lage god kaffe av noen av Sveriges beste baristaer. Sport og trening Hilton Ras al Khaimah har et gratis trimrom med nøye utvalgt utstyr som er åpent døgnet rundt. Du kan bestille personlig trener mot avgift. Luksuriøst spa med massasje, badstue, hamam og jacuzzi mot avgift. Gratis sandvolleyball, minifotball og bordtennis. Fem ganger i uken er det gratis morgenyoga med profesjonelle skandinavisktalende instruktører og i blant tilbys også andre treningstimer. Aktuelt ukeprogram får du på hotellet. I perioder vil det være skandinavisktalende gjesteinstruktører på hotellet, med ulike treningsopplegg. Løpevogner, samt låne gåstaver, mot depositum i resepsjonen. Club Polly & Mino og svømmeskole I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole. Det er en barneklubb for barn 4 til 12 år i hotellets regi med engelsktalende personale, mot avgift. Gratis WiFi og øvrig informasjon Gratis WiFi på hele hotellet. Room service og vaskeriservice mot avgift. Ca. 2 kilometer til sentrum av Ras al Khaimah. Hotellbuss til Dubai (ca. 120 kilometer) to ganger i uken mot avgift, kontakt resepsjonen. Les mer om Apollo Mondo Selected.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 8 januar 2020
Hjemreise: onsdag 15 januar 2020
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 998 NOK Pris per voksen

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort
Ras al Khaimah, De Forente Arabiske Emirater
 

4

Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort ligger rett ved havet i Ras al Khaimah. Hotellet har en fin privat sandstrand, store gressplener og to bassengområder med solsenger. Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Ved den private stranden kan du mot kostnad prøve ulike vannsporter som kajakk, kano og windsurfing. Avkobling og golf På Hilton Al Hamra finnes boblebad og badstue for voksne, i tillegg finnes det flere ulike typer massasje. Vil du øve på golfsvingen og gå en runde finnes det en velholdt golfbane. Nær shopping og fornøyelser Utenfor hotellområdet finner du det nærliggende shoppingsenteret Al Hamra Mall med både butikker og restauranter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 22 januar 2020
Hjemreise: onsdag 29 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 198 NOK Pris per voksen

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah
Ras al Khaimah, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah lokker med en fantastisk beliggenhet ved stranden og et flott bassengområde med to store basseng, det ene forbeholdt gjester over 16 år, og et barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær finner du ved bassenget og på hotellets strand. Hotellet har mange barer og restauranter. I hovedrestauranten Qasr Al Bahar har de en internasjonal buffé og det er der du inntar måltidene som er inkludert i halvpensjonen (frokost og middag). Lexington Grill står for den amerikanske grillmenyen og på UMI kan du kose deg med japanske spesialiteter. Tradisjonelle retter fra Midtøsten finner du på Marjan og i poolrestauranten Azure har de sunne, lettere retter på menyen. Loungebaren Al Fayrouz byr på enklere retter og cocktails akkompagnert av vakker havutsikt. På Camelia serveres bl.a spesialiteten Waldorfsalat, men også andre lettere retter og afternoon-tea. I Peacock Alley dekkes det også til afternoon-tea mens du hygger deg med pianomusikk i bakgrunnen. Hotellet har også en sigarbar og loungebar/nattklubb 17 Squared i syttende etasje. Der kan du hygge deg natten lang samtidig som du har utsikt over Ras Al Khaimah. Gratis treningsrom samt dykking og andre vannaktiviteter mot avgift. Det er flombelyste tennisbaner (gratis samt lån av racket) og den 18-hulls golfbanen ligger like ved. Tid bestilles og betales i resepsjonen. Hotellets spa har et stort behandlingstilbud mot avgift. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 5 km til marinaen i Al Hamra. Ca. 800 meter til Al Hamra Mall. Ca. 25 km til Manar Mall i det sentrale Ras Al Khaimah. Begrenset trafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 8 januar 2020
Hjemreise: onsdag 15 januar 2020
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 598 NOK Pris per voksen

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa – vinter
Ras al Khaimah, De Forente Arabiske Emirater
 

4.5

Ta en pause fra hverdagen og tilbring en deilig ferie på det herlige hotellet Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. Dette smakfulle hotellet ligger rett ved stranden på Marjan Island i Ras Al Khaimah, og passer perfekt for både barnefamilier og voksne som liker å ha alt innen rekkevidde. Lek og moro ved bassengene og på stranden På hotellet er det totalt sju basseng. I bassengområdet venter gratis parasoller, solsenger og badehåndklær. Du kan også ta deg noe frisk å drikke i poolbaren. Her kan barna leke dagen lange i piratskipet med vannsklier, og plaske i hotellets to barnebasseng. På den 650 meter lange, gylne stranden er det gratis solsenger og parasoller. For de eldre barna er det et morsomt hoppetårn ved stranden med trampoliner, vannsklier og tau å svinge seg i. Her kan du også prøve Stand Up Paddle (SUP) board mot avgift. Barneklubb og svømmeskole Barna trives ekstra godt på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. Hotellet har et stort aktivitetsprogram med barneklubb og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Her kan du lese mer om vår svømmeskole. Kloke og lekne Polly & Mino er barnas favoritter og dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk av våre sjarmerende venner til rommet! Her kan du lese mer om Polly & Mino. Variert kjøkken og Mondo Café På hotellet er det flere restauranter med ulike kjøkken. Bufférestauranten Al Marjan byr på internasjonal mat med lokale innslag til frokost, lunsj og middag. Restaurant Brasserie serverer mat fra det franske kjøkkenet, og Vespa som er en italiensk restaurant. Kveldene kan du tilbringe i en av hotellets barer. En lounge i arabisk stil venter i niende etasje med en fantastisk utsikt. Du må også prøve kaffe- og juicebaren Mondo Café, der du kan kjøpe god kaffe, nypresset juice og lokale bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet. Trening og velvære På hotellet er det et treningsstudio som holder åpent døgnet rundt. Dessuten venter tennis, sandvolleyball, biljard, bordtennis og en liten fotballbane. Hotellets spaanlegg diverse avkoblende behandlinger mot avgift, som massasje, pedikyr, manikyr, badstue, dampbadstue og hamam. De har også par-rom slik at man kan få behandlinger sammen. Innendørsbasseng for gjester over 16 år. Gratis WiFi og øvrig informasjon Gratis WiFi i lobbyen og på rommene. Raskere WiFi mot avgift. Roomservice mot avgift. Variert underholdning hver kveld. Vannsport mot avgift. Gratis transport til shoppingsentrum i Al Hamra. Her kan du lese mer om alle våre Mondo Family-hotell.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 8 januar 2020
Hjemreise: onsdag 15 januar 2020
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 298 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Ras al Khaimah, De Forente Arabiske Emirater
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!