Charter til Makadi Bay, Egypt


Tropitel Sahl Hasheesh
Makadi Bay, Egypt
 

4.5

Tropitel Sahl Hasheesh er et stilig hotell med en vakker utsikt over Rødehavet. Hotellet har en egen sandstrand og bassengområdet ligger i en frodig hage. Foruten to romslige basseng, der det ene er oppvarmet til minst 20 grader i vinter halvåret (fra 1.11), er det barnebasseng, jacuzzi og et lite badeland med tre vannsklier. Gode snorklingmuligheter fra hotellets pir som strekker seg cirka 300 meter ut i havet, der du fritt kan svømme. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda. Hotellet har flere restauranter og barer. Hovedrestaurantene the Palm og the Waves serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Det er også tre à la carte-restauranter med italiensk, meksikansk og indisk mat. Den indiske restauranten er ikke inkludert i All Inclusive. Den italienske à la carte-restauranten og den asiatiske à la carte-restauranten ligger ved stranda. Hver kveld har the Palm et tema som for eksempel fisk- og skalldyr eller grillmat. Pent antrekk gjelder i restaurantene til middag, og det forventes at man pynter seg. Hotellet har også en orientalsk kafé med shisha samt flere barer. Av aktiviteter tilbyr hotellet et treningsrom samt sandvolleyball, fotball og bordtennis. Det er tennis, mot avgift om kvelden, og biljard som er gratis 1 time per person per uke. I spaavdelingen tilbys massasje, badstue, hamam og et flertall behandlinger for hele kroppen, mot avgift. Gratis WiFi i resepsjonen, denne er åpen døgnet rundt. Her er det også lekerom og barneklubb med engelsktalende personale i hotellets regi for barn 4-12 år samt en lekeplass. Kveldsunderholdning med live musikk. Vil du ta en tur på Hurghadas livlige markeder, butikker og marina så tilbyr hotellet gratis transport en gang om dagen (reservasjon kreves).

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Deluxerom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 586 NOK Pris per voksen

Baron Palace Resort
Makadi Bay, Egypt
 

5

Baron Palace Resort er et lekkert hotell som ligger i hjertet av Sahl Hasheesh. Her er det en herlig utsikt over Rødehavet og den fine, private sandstranda. Flere bassengområder med evighetsbasseng et stort barnebasseng med vannsklier og vannkanoner. Barneseksjon i ett av bassengene. Et relaxbasseng for voksne. Bassenget som er for gjester i clubrommene og deluxesuitene er kun for voksne. To saltvannsbasseng og to av bassengene som ligger mot havet og barnebassenget er oppvarmet til min. 20 grader om vinteren. Temperaturen kan imidlertid være lavere om morgenen og kvelden og i dårlig vær. Jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller, både på solterrassene og på stranden. Gratis badehåndklær. Pool-/snackbarer. Hotellet har flere restauranter og barer. Restaurant Red Sea serverer internasjonal buffé til frokost, lunsj og middag. Bella Vista med italiensk mat og Ying & Yang med egyptisk og kinesisk inspirert meny. Mikado serverer teppanyaki og er forbeholdt gjester som bor i suite eller clubrom, bordreservasjon. I restauranten ved evighetsbassenget er det sjømat som stå i fokus samt spesialiteter fra grillen. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene og innebærer at menn må ha langbukser til middag. I Palace Lobby Bar kan du når som helst på døgnet slå deg ned å ta noe å drikke. I Bella Vista Italian Lounge kan du ta en aperitivo (kun for voksne) og i La Salsa Bar & Club kan du svinge deg til herlige rytmer. Infinity Pool Bar & Lounge. I The Niche Bar serverer de eksklusive cocktails og her røykes det kubanske sigarer, aldersgrense. Baron Club Lounge er en eksklusiv bar for de som bor i suite eller i clubrom. For unge under 17 år er det Barteen med spill og alkoholfrie drinker. Hotellet har også en egen nattklubb. Gratis sportsaktiviteter som treningsrom, tennis (gratis på dagtid, utstyr er ikke inkludert), sandvolleyball, strandfotball, bordtennis, dart, aerobics, vanngymnastikk og vannpolo. Joggeløype og sykkelvei på promenaden mellom hotellet og stranda. Dykking, snorkling og windsurfing mot avgift. Fint spa med behandlinger og hydroterapi mot avgift. Bassenget i spaet er oppvarmet på vinterstid og er kun for gjester over 18 år. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Dag- og kveldsunderholdning, blant annet show. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Room service døgnet rundt og vaskeriservice mot avgift.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 januar 2022
Hjemreise: lørdag 15 januar 2022
Bosted: Standardrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 025 NOK Pris per voksen

4

Fort Arabesque Resort, Spa & Villas er et fint hotell som ligger ved det krystallklare Rødehavet med sanddynene og fjellene som bakteppe. Hotellet ligger llike ved en privat sandstrand og er omgitt av en frodig hage med fargerike blomster og palmer. Her kan du snorkle rett ut fra stranda og oppleve Rødehavets vakre undervannsverden! Eget område kun for voksne Fort Arabesque Resort, Spa & Villas består av tre deler som kalles West Bay, the Villas og Fort Arabesque Resort & Spa. De tre delene har egne resepsjoner der du sjekker inn og ut. West Bay og the Villas er kun for voksne gjester over 16 år. Bassengområde og privat strand I det lekre bassengområdet er det fire basseng hvorav to oppvarmet. Bassenget som ligger i West Bay er for voksne gjester. Bortenfor bassengområdet strekker den private sandstranden seg ned mot det asurblåe Rødehavet. Både ved bassenget og stranden er det gratis solsenger og parasoller. Trenger du noe forfriskende er det en swim up-poolbar der du kan bestille drikke rett fra bassenget. Komfortabelt med All Inclusive Under oppholdet på Fort Arabesque Resort, Spa & Villas har du All Inclusive og tilgang til flere restauranter. Hovedrestauranten ligger på området Fort Arabesque Resort & Spa, og består av fem restauranter i én! Her serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé som du kan innta både inne og ute. Ved stranden er det en strandbar som serverer sen frokost, afternoon tea og BBQ om kvelden. Bor du i en villa eller suite kan du besøke restauranten the Pavilion som er en eksklusiv á la carte-restaurant med luksuriøs og personlig service eller restauranten Club 159. Frister det med en kveldsdrink er det flere barer å velge mellom, og alle er inkludert i All Inclusive-programmet. Nede ved Marinaen ligger f. eks. baren Windbreaker, med utsikt over stranden, havet og båtene. Flere aktiviteter For gjester som bor i villa og suite er det gratis treningsstudio, øvrige rom mot avgift. Her er det også gratis tennis (utstyr mot avgift), sandvolleyball og fotball på stranden. Unn deg et besøk i det luksuriøse spaanlegget The Vareena Spa (mot avgift) med bl.a. thaimassasje, hamam, ulike behandlinger som thalasso og varme steiner, samt et stort basseng med jacuzzi og regndusj. Vil du begi deg ut på eventyr er det muligheter for snorkling, dykking, windsurfing og quad safari (ikke i hotellets regi). Er du shoppingglad ligger de to basarer på hotellområdet. Fort Arabesque tilbyr også gratis buss til Hurghada to ganger pr. dag – perfekt for å oppleve den livlige byen på en dagsutflukt! Resepsjonen er åpen døgnet rundt, og det finnes WiFi i lobbyen (kan oppleves treg).

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 271 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Makadi Bay, Egypt
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!