Charter til Kos, Hellas


Kipriotis Maris Suites
Psalidi, Kos, Hellas
 

4

Kipriotis Maris Suites ligger i frodige omgivelser ved rullesteinstranda 2-3 kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har alt. Bassengområdet består av ett stort basseng og ett barnebasseng. Bassengene er oppvarmet i lavsesong, avhengig av været. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. På stranda er det solsenger og parasoller inkludert i All Inclusive. Det er en lekeplass på hotellområdet og nabohotellet Kipriotis Aqualand har badeland med seks sklier for barn over 120 cm (mot avgift). Gratis minibuss fra hotellet til badelandet. Like ved hotellet ligger et moderne, velutstyrt treningsrom som er gratis for hotellets gjester. Aldersgrensen i treningsrommet er 16 år. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis. Biljard og vannsport mot avgift. Det er en spaavdeling (mot avgift) på søsterhotellet Kipriotis Panorama Hotel & Suites. Gratis WiFi på hele hotellet. Hotellet ligger i kort avstand fra sjarmerende Kos by med mathallen og Johannitterborgen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 24 september 2021
Hjemreise: fredag 1 oktober 2021
Bosted: Superiorrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 967 NOK Pris per voksen

Astir Odysseus
Kos, Hellas
 

4.5

Astir Odysseus ligger ved stranda i Tigaki har en moderne og elegant arkitektur. Her er flere bassengområder og i alt er det tre basseng med barneseksjon, i tillegg til to barnebasseng. Pool-/snackbar. Gratis solsenger og parasoller både ved bassengene og på stranda, der det også er restaurant og bar. Badehåndklær mot depositum. Hotellet har tre restauranter. Bufférestauranten Achilles med et stort utvalg av greske og internasjonale retter. På tavernaen Argo serveres tradisjonell gresk mat til en herlig havutsikt (bordreservasjon). I à la carte-restauranten er menyen inspirert av Middelhavslandene. Pent antrekk kreves under middagen (ikke shorts og sandaler). I tillegg er det to barer, Sirens Main Bar med live-musikk noen kvelder i uka og Kirki Beach Bar som noen kvelder i uka arrangerer beachparty. Gratis wifi i i hotellområdet. Gratis treningsrom og sportsaktiviteter som tennis og bordtennis (mot avgift) samt en gratis klatrevegg. Lekeplass. Spa med massasje, jacuzzi, hamam og badstue mot avgift. Innendørsbasseng med aldersgrense 16 år. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 1 oktober 2021
Hjemreise: fredag 8 oktober 2021
Bosted: Familierom med 2 ord. senger
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 567 NOK Pris per voksen

4.5

Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos er et utmerket familiehotell. Herlig bassengområde med flere basseng og barneseksjon i flere av dem, alle er saltvannsbasseng bortsett fra innendørsbassenget. Gratis solsenger og parasoller samt badehåndklær. Pool-/snackbar. Gratis solsenger og parasoller på rullesteinstranda. På hotellet tilbys et generøst All Inclusive utvalg med bufférestaurant og flere à la carte-restauranter der de fleste krever bordreservasjon. Vi anbefaler at du gjør bordreservasjonen direkte etter ankomst. Enkelte av à la carte restaurantene holder åpent til lunsj. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene hele dagen. Det finnes også flere barer som tilbyr alt fra drinker, snacks, iskrem og alkoholfrie drikker. Dag- og kveldsaktiviteter, og show for hele familien.  Lekeplass inne og ute, minidisko, karusell, trampoline, innendørskino, og barneklubber for ulike aldre, 4-7 år, 8-12 år og 13-15 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Badminton og dart. Gratis tennis, minifotball, pedalbåt, sandvolleyball, vannpolo, bordtennis, biljard og windsurfing (sertifikat kreves). Gratis lite treningsrom. Vannsport mot avgift. Gratis wifi på hele hotellet. Spa med behandlinger og basseng mot avgift. Frisør. Suvenirbutikk, gullsmed og minimarked.  Vaskeriservice og room service mot avgift. Hotellets gjester er velkommen i badelandet på nabohotellet Norida Beach Mitsis Hotels. Begrenset trafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 13 mai 2022
Hjemreise: fredag 20 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 609 NOK Pris per voksen

Kipriotis Aqualand
Psalidi, Kos, Hellas
 

4.5

All Inclusive-hotellet Kipriotis Aqualand på Kos byr på vakker havutsikt fra hotellområdet. I bassengområdet er det er badeland med vannsklier og leker, som er gratis for hotellets gjester. Her er det også et basseng for de eldre barna med hele seks vannsklier (minimum høyde er 120 cm), et større basseng uten vannsklier og et separat med barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller samt badehåndklær mot depositum. Poolbar som har drikke og snacks. Stranda ligger cirka 500 meter fra hotellet og hotellet tilbyr gratis transport dit. På stranda er det solsenger mot avgift. I bufférestauranten serveres greske og internasjonale retter samt en egen barnebuffé. Det er tre barer på hotellet Gratis sportsaktiviteter som for eksempel sandvolleyball, boccia, aerobics og vanngymnastikk. Tennis og bordtennis mot depositum. Biljard mot avgift. Terrengsykler kan leies i Kipriotis Village by the beach. Det er et treningsrom på søsterhotellet Kipriotis Maris Suites som gjestene på hotellet kan benytte. Wifi i lobbyen mot avgift. Underholdning og levende musikk på hotellets store amfiscene. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 24 september 2021
Hjemreise: fredag 1 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 252 NOK Pris per voksen

Pelopas
Tigaki , Kos, Hellas
 

4.5

Deilige bad Det nyrenoverte leilighetshotellet Pelopas ligger nært stranda i koselige Tigaki på Kos. I bassengområdet er det et basseng og et barnebasseng, samt solsenger og parasoller. Frister det mer med bad i havet så ligger stranda bare et steinkast unna. Trening og helse Vil du trene er det et treningsrom med gratis adgang og hotellet tilbyr sykkelutleie om du vil utforske omgivelsene rundt Tigaki. Opplev omgivelsene Pelopas Resort ligger rett ved sentrum og utenfor hotelldøra er det et hyggelig utvalg av restauranter, tavernaer og barer. Slå deg ned med en god gresk salat eller kalamares og se på folkelivet. Vil du se mer av Kos er det lett og enkelt å ta seg rundt med både taxi og lokalbuss. Vakre og livlige Kos by ligger omtrent 12 kilometer fra hotellet og der er det flust med restauranter, fornøyelser og severdigheter fra en svunnen tid. Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 13 mai 2022
Hjemreise: fredag 20 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 208 NOK Pris per voksen

Aegean Houses
Lambi, Kos, Hellas
 

4.5

Leilighetshotellet Aegean Houses ligger i gangavstand fra stranda i Lambi. Her er det et stort bassengområde med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Snackbar. Gratis treningsrom, badstue og jacuzzi. Massasje mot avgift. På forespørsel kan man låne en babypakke. Denne inneholder barneseng, barnestol, babycall, flaskevarmer og badebalje. Romservice og vaskeriservice mot avgift. Det er 1,2 kilometer inn til Kos by. Trafikkstøy fra nærliggende vei kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 1 oktober 2021
Hjemreise: fredag 8 oktober 2021
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 418 NOK Pris per voksen

4.5

Elegante Diamond Deluxe Hotel & Spa ligger i rolige omgivelser i strandkanten i Lambi. Hotellet har et stilig bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Poolbar. På hotellet er det en hovedrestaurant og en á la carte-restaurant med mat fra middelhavslandene (ikke inkludert i halvpensjon). Pent antrekk gjelder i restaurantene. Lobbybar. Strandbar som er åpen i høysesong samt en bar som serverer mat og drikke til stranda på dagtid. Underholdning og levende musikk. Underholdningsprogram og livemusikk. Gratis wifi i lobbyen og døgnåpen resepsjon. Treningsrom, badstue, dampbad og spabehandlinger mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør, begge mot avgift. Gratis tennis og basketball. Det er cirka 4,5 kilometer fra hotellet inn til Kos by med et stort utvalg av restauranter, barer, butikker og fornøyelser. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 24 september 2021
Hjemreise: fredag 1 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 170 NOK Pris per voksen

4

Mitsis Norida Beach Hotel er stort og moderne hotell som ligger fint til ved stranda, som har miljømerket EUs Blått Flagg. Hotellet har en hovedbygning med dobbeltrom, og flere frittstående, mindre hus med familierom. Her er det et stort bassengområde med fem basseng med saltvann, ett barnebasseng med ferskvann og et lite badeland med vannsklier og ferskvann. Det er mulig å ta svømmetimer for barn i alderen 4 til 8 år. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. To poolbarer, der en er kun for voksne om kvelden. Hotellet har en bufférestaurant og tre à la carte-restauranter; grillrestauranten Smokey Grill, fiskerestauranten Big Blue, den asiatiske restauranten Ni Hao og pizzarestauranten Oven on the Beach, samt flere barer. I hovedrestauranten er det mulig å få glutenfrie, laktosefrie, veganske og vegetar retter, på forespørsel og i god tid. Hovedrestauranten har temakvelder. Stasjonen Il Pizzaiolo i hovedrestauranten serverer, skal vi tro hotellet, øyas beste pizza og byr på show mens de tilbereder. Pent antrekk gjelder i bufférestauranten og á la carte-restaurantene til middag. På frokostbufféen er det et hjørne med tradisjonelle greske retter. Room service mot avgift. Er du interessert i å trene er det flere gratis sportsfasiliteter på hotellet; utendørs treningsstudio, tennis, aerobics, vanngymnastikk, sandvolleyball, bordtennis, kano og pedalbåter. På stranda tilbys vannsporter mot avgift. For barna er det en lekeplass, aktivitetsleder og en ute kino. Det er også en barneklubb i hotellets regi for barn i mellom 4 og 7 år, fra kl. 10.00 til 17.30, samt kveldsaktiviteter fra kl. 20.00-21.00. I juli og august er det en maxi club for barn 8 til 11 år og junior club for ungdommer 12-16 år. Wifi (høyhastighet) i fellesområdene mot avgift. Gratis lavhastighets internett på hotellområdet. Vil du se mer av Kos kan du hoppe på lokalbussen som stopper ved hotellet og kjører inn til Kardamena. Nyt av en god meze på en av de mange restaurantene eller ta en tur på strandpromenaden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 13 mai 2022
Hjemreise: fredag 20 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom i Bungalow - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 355 NOK Pris per voksen

Diamond Boutique
Kos by, Kos, Hellas
 

4.5

Elegante Diamond Boutique inviterer til et førsteklasses opphold. I det hyggelige bassengområdet er det basseng med barneseksjon, samt gratis solsenger og parasoller. Bare et lite stykke unna ligger den fine stranda og der er det solsenger og parasoller mot avgift. Hotellet har både bufférestaurant og á la carte-restaurant samt en bar. Gratis WiFi og døgnåpen resepsjon. Lekeplass. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 24 september 2021
Hjemreise: fredag 1 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 316 NOK Pris per voksen

Imperial (Kos)
Kos by, Kos, Hellas
 

4.5

Populære Imperial ligger sentralt i Kos by med kort vei til stranda. Her er det et hyggelig bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Poolbaren ligger like ved bassenget og holder åpent fram til kl. 18.00. Gratis wifi i fellesområdene og døgnåpen resepsjon med deponering mot avgift. Biljard mot avgift. Flere restauranter i området rundt hotellet og du har kort vei til utelivet i Kos by. Kort vei til stranda. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 27 august 2021
Hjemreise: fredag 3 september 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 083 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!