Charter til Lambi, Kos, Hellas


Aegean Houses
Lambi, Kos, Hellas
 

4.5

Leilighetshotellet Aegean Houses ligger i gangavstand fra stranda i Lambi. Her er det et stort bassengområde med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Snackbar. Gratis treningsrom, badstue og jacuzzi. Massasje mot avgift. På forespørsel kan man låne en babypakke. Denne inneholder barneseng, barnestol, babycall, flaskevarmer og badebalje. Romservice og vaskeriservice mot avgift. Det er 1,2 kilometer inn til Kos by. Trafikkstøy fra nærliggende vei kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 mai 2022
Hjemreise: fredag 27 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 823 NOK Pris per voksen

Blue Lagoon Resort
Lambi, Kos, Hellas
 

4

Blue Lagoon Resort er et stort, fint og familievennlig hotell som ligger et steinkast fra stranda. Hotellet er fordelt på en hovedbygning og en sidebygning. Fra sidebygningen er det en kort spasertur på cirka 200 meter til hovedbygningen, hovedbassenget og hotellets aktiviteter. I sidebygningen er det ytterligere en resepsjon, en restaurant og to basseng. Det er mulig å få transport mellom bygningen på forespørsel. Stor frodig hage med en del skygge som er perfekt for barna. Det store bassengområdet har hele 5 basseng – det ene er størst i Kos by! To av bassengene er for barn og ett basseng er kun for voksne. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær i bassengområdet. Stranden består av grus/småstein og nås ved å krysse en vei, solsenger og parasoller mot avgift på stranden. Badeland i den 60 mål store hagen med gratis adgang for hotellgjestene. Basseng, barnebasseng og Lazy river. Vannsklier (fra 11 år eller minst 122 cm høy). Der er også en sklie for mindre og yngre barn. Ved badelandet ligger en à la carte-restaurant som serverer kinesiske retter til middag (bordreservasjon), og en snackbar som omfattes av All Inclusive. I den kinesiske restauranten betaler man for alkoholholdig drikke. Tre bufférestauranter, hvorav en er en grillrestaurant, en gresk restaurant samt en italiensk á la carte-restaurant, som er forbeholdt voksne (to kvelder i uka kan barna være med). Pent antrekk gjelder i alle restaurantene, langbukser for menn. Bar og pianobar med liveunderholdning flere kvelder i uka. Dag- og kveldsunderholdning. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis treningsrom (16 års grense), tennis (lys om kvelden mot avgift), sandvolleyball, basket, minifotball, bordtennis, minigolf og boccia. Biljard og PlayStation mot avgift. Spa (16 års grense) med gratis jacuzzi, badstue, dampbad og innendørsbasseng (oppvarmet i mai og oktober). Lekeplass og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Frisør. Minibank. Vaskeriservice mot avgift. Cirka 3,5 kilometer til Kos by. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 10 september 2021
Hjemreise: fredag 17 september 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 572 NOK Pris per voksen

Aqua Blu Boutique Hotel & Spa
Lambi, Kos, Hellas
 

4.5

Et elegant hotell nær Lambis strand, bare to kilometer fra byen Kos. Vakre omgivelser, spa, restaurant og flere fasiliteter som gjør ferien din luksuriøs og bekvem.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 oktober 2021
Hjemreise: lørdag 16 oktober 2021
Bosted: Suite (begrenset havutsikt)
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 801 NOK Pris per voksen

Cosmopolitan Hotel
Lambi, Kos, Hellas
 

4.5

Et familievennlig hotell ved stranden i Lambi, rett utenfor byen Kos. Moderne rom med balkong og utsikt samt et felles bassengområde med solsenger. Det er også en restaurant her som serverer frokost og middag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 24 juni 2022
Hjemreise: lørdag 9 juli 2022
Bosted: Dobbeltrom (havutsikt)
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 933 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Lambi, Kos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear