Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Lambi, Kos, Hellas


Aqua Blu
Lambi, Kos, Hellas
 

4.5

Minimalisme, pen design og loungeatmosfære. Slik kan man oppsummere det førsteklasses boutiquehotellet Aqua Blu. Her har du havutsikt fra bassengområdet og cocktailbaren, avkoblende spa og herlige dager ved bassengkanten. Aqua Blu ligger rett ved stranden i Lambi, bare et par kilometer utenfor Kos by. Et tips er å leie en sykkel og ta sykkelstien inn til Kos by. Du kan også bestille en piknikkurv med delikatesser fra hotellet. Avkobling på høyt nivå Aqua Blue har det meste for en avkoblende ferie… Havutsikt fra bassengkanten Solsenger for to Cocktailbar À la carte-restaurant Spa, tyrkisk bad og boblebad H avutsikt eller privat basseng? Alle rom har en 40" tv, minibar, badetøfler og en minibar med plass til laptop. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 18 juni 2020
Hjemreise: fredag 26 juni 2020
Bosted: Suite
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 255 NOK Pris per voksen

Apollon Hotel
Lambi, Kos, Hellas
 

4

Apollon Hotel ligger kun en kort gåtur fra den fine stranden Lambi Beach. Det er også gangavstand eller en kort biltur, inn til Kos by. To kilometer unna venter øyas hovedstad med shopping, fornøyelser, restauranter og barer. Apollon Hotel har et flott grøntområde med palmer, busker og plen, som skaper et frodig miljø og Middelhavsstemning. Ved bassengområdet kan du tilbringe lange, avslappende dager. Baren på hotellet er åpen fra morgen til kveld, slik at du kan bestille deg forfriskende drikke akkurat når du vil. Om kvelden serveres middag i Apollon Hotels bufférestaurant og i høysesong arrangeres det underholdning flere ganger i uka. Og på grunn av hotellets beliggenhet i utkanten av Kos by kan du oppleve en flott ferie i rolige omgivelser.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 mai 2020
Hjemreise: fredag 15 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom, renovert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 995 NOK Pris per voksen

Aegean Houses
Lambi, Kos, Hellas
 

4.5

Leilighetshotellet Aegean Houses ligger i gangavstand fra stranden i Lambi. Her er det et stort bassengområde med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Snackbar. Gratis trimrom, badstue og jacuzzi. Massasje mot avgift. På forespørsel kan man låne en babypakke. Denne inneholder barneseng, barnestol, babycall og badebalje. Room service og vaskeriservice mot avgift. Ca. 1,2 kilometer til Kos by. Trafikkstøy fra nærliggende vei kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 juni 2020
Hjemreise: fredag 12 juni 2020
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 793 NOK Pris per voksen

Blue Lagoon Resort
Lambi, Kos, Hellas
 

4

Blue Lagoon Resort er et stort, fint og familievennlig hotell som ligger et steinkast fra stranden. Hotellet er fordelt på en hovedbygning og en sidebygning. Fra sidebygningen er det en kort spasertur på ca. 200 meter til hovedbygningen, hovedbassenget og hotellets aktiviteter. I sidebygningen er det ytterligere en resepsjon, en restaurant og to basseng. Det er mulig å få transport mellom bygningen på forespørsel. Stor frodig hage med en del skygge som er perfekt for barna. Det store bassengområdet har hele 5 basseng – det ene er størst i Kos by! To av bassengene er for barn og ett basseng er kun for voksne. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær i bassengområdet. Stranden består av grus/småstein og nås ved å krysse en vei, solsenger og parasoller mot avgift på stranden. Badeland i den 60 mål store hagen med gratis adgang for hotellgjestene. Basseng, barnebasseng og Lazy river. Vannsklier (fra 11 år eller minst 122 cm høy). Der er også en sklie for mindre og yngre barn. Ved badelandet ligger en à la carte-restaurant som serverer kinesiske retter til middag (bordreservasjon), og en snackbar som omfattes av All Inclusive. I den kinesiske restauranten betaler man for alkoholholdig drikke. Tre bufférestauranter, hvorav en er en grillrestaurant, en gresk restaurant samt en italiensk á la carte-restaurant, som er forbeholdt voksne (to kvelder i uken kan barna være med). Pent antrekk gjelder i alle restaurantene, langbukser for menn. Bar og pianobar med liveunderholdning flere kvelder i uken. Dag- og kveldsunderholdning. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom (16 års grense), tennis (lys om kvelden mot avgift), sandvolleyball, basket, minifotball, bordtennis, minigolf og boccia. Biljard og PlayStation mot avgift. Spa (16 års grense) med gratis jacuzzi, badstue, dampbad og innendørsbasseng (oppvarmet i mai og oktober). Lekeplass og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Frisør. Minibank. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 3,5 kilometer til Kos by. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 juni 2020
Hjemreise: fredag 19 juni 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 089 NOK Pris per voksen

Blue Lagoon Resort
Lambi, Kos, Hellas
 

Blue Lagoon Resort ligger nær stranden i Lambi. Hotellet består av to hotelldeler og har et egen vannpark, store bassengområder. Hotellets aktivitetsteam står for aktiviteter, dag- og kveldsunderholdning for både store og små. For voksne finnes Votsalo Spa. Generøs all inclusive er inkludert. Hotelldelen Satellite ligger et par hundre meter fra hovedbygningen og har snackbar, to voksenbasseng og et barnebasseng. I Satellitt-delen serveres frokost og lunsj i snackbaren ved bassenget. Vannpark I badelandet finnes det flere fartsfylte vannsklier for både store og små. Badelandet ligger ca. 500 meter fra hotellets hovedbygning og du har transport til og fra parken. I minibadelandet Aqua Play finnes det tre sklier for de minste. Ved badelandet ligger også hotellets kinesiske à la carte-restaurant der en middag i uken er inkludert. Stor hage med to hotellområder Det store hotellet er inndelt i to områder, begge består av flere bygninger. I hovedbygningen finner du resepsjonen og en restaurant. Rundt hovedbygningen ligger det flere mindre bygninger der du bor hvis du bestiller rom i området rundt hovedbygningen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 6 august 2020
Hjemreise: fredag 14 august 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 605 NOK Pris per voksen

Cosmopolitan Kos Hotel
Lambi, Kos, Hellas
 

Cosmopolitan Kos Hotel er et moderne hotell som ligger i Lambi-området, rett utenfor Kos by. Hotellet har en fin, frodig hage med basseng, solsenger og bassengbar samt en hyggelig restaurant. Her bor du bra, nær stranden og i utfluktsavstand til Kos by (2 km) hvis du ønsker mer liv og røre.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 mai 2020
Hjemreise: fredag 15 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 195 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Lambi, Kos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!