Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Marmari, Kos, Hellas


Sandy Beach
Marmari, Kos, Hellas
 

4

Sandy Beach er et herlig hotell med bra beliggenhet nær stranden i Marmari. Her er det to forskjellige bassengområder å velge mellom og tre restauranter hvor det serveres gode måltider. De yngre gjestene kan kose seg på lekeplassen. Vil du ta litt ekstra vare på deg selv i ferien, har hotellet både et innbydende spa og treningsrom. Sentrum av Marmari ligger i komfortabel gangavstand, og her er det koselige tavernaer og noen butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 28 august 2020
Hjemreise: fredag 4 september 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 395 NOK Pris per voksen

OKU Kos
Marmari, Kos, Hellas
 

4.5

På boutiquehotellet OKU Kos trives den moderne feriegjesten som stiller høye krav til komfort og design. OKU Kos ligger rett på stranden utenfor Marmari, som er kjent som en av øyas fineste strender. Der ligger også hotellets egen Beach Club, hvor du kan nyte solen, havet og ferietilværelsen. Vil du ha litt avveksling fra strand og sjø, ligger hotellets innbydende bassengområde rett ved siden av. I hotellets taverna serveres deilig, tradisjonell mat med moderne preg. Her er både lokalbefolkningen og hotellgjester hjertelig velkomne. En populær frokostbuffé med nøye utvalgte råvarer er inkludert hver morgen for hotellets gjester. Når du ikke nyter greske spesialiteter kan du få påfyll av energi i det toppmoderne treningsstudioet på hotellet, eller du kan bli med på en treningstime med instruktør. Hotellet tilbyr også hamam og yoga samt mulighet for å bestille en privat yogatime eller en PT-time for å effektivisere treningen din. Takket være at Marmari ligger bare16 kilometer fra Kos by, er det et utmerket utgangspunkt for deg som gjerne vil utforske omgivelsene i løpet av ferien. Det er lett å komme seg rundt med sykkel eller moped, og det går også busser over store deler av øya. I tillegg er det gode forbindelser til andre greske øyer som Leros, Patmos, Rhodos og Kalymnos. Hotellet har aldersgrense 16 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 28 august 2020
Hjemreise: fredag 4 september 2020
Bosted: Dobbeltrom, terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 995 NOK Pris per voksen

Pearl Beach Hotel
Marmari, Kos, Hellas
 

Pearl Beach Hotel ligger rett ved den kilometer lange, fine sandstranden i Marmari. Her går alt i et rolig tempo, perfekt for en ferie med late dager på stranden. I kort gangavstand fra hotellet ligger Marmari sentrum, med noen få butikker og restauranter. Hotellet har et moderne interiør i lekker design. For litt ekstra luksusfølelse i ferien kan du bestille et rom med direkte utgang til basseng, så kan du gå rett uti bassenget fra din egen terrasse. Hotellet har et deilig og fredelig bassengområde, og enda bedre avkobling kan du få i hotellets spa som tilbyr diverse velgjørende behandlinger. I treningsrommet kan du holde deg i aktivitet hvis du føler for det, og i tillegg har du stranden rett nedenfor hotellet - velegnet til både en løpetur og en romantisk måneskinnstur.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 7 august 2020
Hjemreise: fredag 14 august 2020
Bosted: Dobbeltrom, terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 295 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Marmari, Kos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!