Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Tigaki , Kos, Hellas


Pelopas
Tigaki , Kos, Hellas
 

4.5

Leilighetshotellet Pelopas er totalrenovert og ligger nært stranden i koselige Tigaki på Kos. I bassengområdet er det et basseng og et barnebasseng, samt solsenger og parasoller. Frister det mer med bad i havet så ligger stranden bare et steinkast unna. Vil du trene er det et treningsrom med gratis adgang og hotellet tilbyr sykkelutleie om du vil utforske omgivelsene rundt Tigaki. Pelopas Resort ligger rett ved sentrum og utenfor hotelldøra er det et hyggelig utvalg av restauranter, tavernaer og barer. Slå deg ned med en god gresk salat eller kalamares og se på folkelivet. Vil du se mer av Kos er det lett og enkelt å ta seg rundt med både taxi og lokalbuss. Vakre og livlige Kos by ligger ca. 12 kilometer fra hotellet og der er det flust med restauranter, fornøyelser og severdigheter fra en svunnen tid.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 7 mai 2021
Hjemreise: fredag 14 mai 2021
Bosted: Ettromsleilighet under bakkeplan
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 673 NOK Pris per voksen

Tropical Sol
Tigaki , Kos, Hellas
 

4

Tropical Sol ligger fint til i Tigaki med gangavstand både til stranda og sentrum. Her kan er det en frodig hage og et bassengområde med en barneseksjon i bassenget samt solsenger og parasoller. For deg som vil bade i havet ligger stranda bare en kort spasertur unna. Hotellet har en restaurant samt en koselig bar der du kan slå deg ned for en deilig drink. Du surfer med gratis WiFi på hele hotellet og resepsjonen er døgnåpen. Gratis bordtennis på hotellet. Et par hundre meter fra hotellet ligger sentrum i Tigaki med et hyggelig lite utvalg av restauranter, tavernaer og barer. For et større tilbud skal du ta turen til Kos by som ligger ca. 12 kilometer fra hotellet. Den enkleste måten å komme seg dit på er med lokalbussen eller taxi. Vil du utforske området rundt Tigaki kan du leie sykkel i sentrum (ikke på hotellet).

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 21 mai 2021
Hjemreise: fredag 28 mai 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 307 NOK Pris per voksen

Irina Beach
Tigaki , Kos, Hellas
 

4

Irina Beach i Tigaki på Kos byr på vakker utsikt over havet. I bassengområdet er det et basseng, et barnebasseng og en poolbar som serverer forfriskninger. Den langgrunne og barnevennlige stranda ligger bare et steinkast unna og der er det parasoller uten kostnad. Hotellet har en liten frokostservering og må du handle noe er det en liten matbutikk på hotellområdet som er åpen hver dag fra morgen til kveld. Det er gratis bordtennis og biljard mot avgift, samt en lekeplass for barn. Tigaki sentrum ligger ca. 2 kilometer fra hotellet og der finner du et hyggelig lite utvalg av restauranter, tavernaer og barer. Vil du oppleve herlige Kos by går det lokalbusser fra Tigaki inn til byen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 27 august 2021
Hjemreise: fredag 3 september 2021
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 908 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Tigaki , Kos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!