Charter til Agii Apostoli, Kreta, Hellas


Porto Kalamaki
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5

Porto Kalamaki er et hyggelig og hjemmekoselig hotell nær stranden og Kalamakis sentrum. Her kan du tilbringe dagene ved bassenget, og bar- og snacksrestauranten er et naturlig møtested. Vil du prøve den gode greske fetaosten skal du gjøre det her – hotelleieren lager en av Hellas' beste fetaoster! Noen minutters gange unna ligger de herlige strendene i Daratso og Kalamaki. Hotellet ligger nær de øvre delene av Stalos hvor du finner noen av de beste tavernaene på Chaniakysten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 september 2021
Hjemreise: fredag 17 september 2021
Bosted: 1-romsleilighet under bakkeplan
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 595 NOK Pris per voksen

TUI Blue Atlantica Kalliston Resort
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

5

TUI Blue Atlantica Kalliston Resort er et av Kretas aller beste parhotell. Det har en unik beliggenhet ved en av kystens beste strender, samtidig som det er nært den koselige byen Chania. Perfekt for en ferie på tomannshånd. På dette hotellet i vestre Agii Apostoli kan dere ta vare på hverandre i et eksklusivt miljø med førsteklasses restauranter og to bassengområder. Ved stranden står det selvfølgelig doble solsenger. Tid til hverandre I hotellets spa kan dere velge mellom en rekke behandlinger for hele kroppen. Det finnes massasje, hamam og boblebad. Ta en time i treningsrommet, bli med på en gruppetime og avslutt med et bad i innendørsbassenget. Kulinariske stunder Halvpensjon og all inclusive kan bestilles. Det finnes flere gourmetrestauranter, både bufféer og à la carte. Bestill gjerne en romantisk middag for to i hotellets egen vinkjeller. TUI Blue Atlantica Kalliston Resort ønsker gjester over 16 år velkommen. Viktig informasjon På grunn av lokale myndigheters restriksjoner og retningslinjer er følgende fasiliteter stengt: innendørsbasseng, spa- og velværeavdeling og treningsrommet. Ingen romservice eller live musikk tilbys på kveldene. Engangshansker er obligatoriske ved måltider. Informasjonen er gyldig sommeren 2021 og inntil videre. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noe av det som skiller seg fra det normale: Noe redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Spa, wellness-området, innendørsbassenget og treningsrommet er stengt. Dersom visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer Ingen temakvelder, livemusikk eller romservice tilbys Engangshansker er obligatoriske ved måltider Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2022
Hjemreise: lørdag 14 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
5 823 NOK Pris per voksen

Zeus Village
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5

Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs Internettilgang, restaurant, bar, svømmebasseng, spa-behandlinger (ekstra kostnad) og parkering. Leilighetene har trådløs Internettilgang, air condition, kjøkkenkrok, TV, telefon, kjøleskap, safe (ekstra kostnad), hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. Merk: Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst oppgi flynummer og ankomsttid når du bestiller rom ved dette hotellet. Adresse: Kato Daratsos, 73100 Chania, Kreta, Hellas.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Studio, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 249 NOK Pris per voksen

TUI Suneo Althea Village
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5

TUI Suneo Althea Village ligger i den lille landsbyen Kato Daratso på Kreta, i gåavstand til den fine sandstranden i Agii Apostoli. All inclusive, aktiviteter for store og små og nærhet til Chania by gjør det lett å trives både for familier og par. Althea Village er et meget populært hotell. Både når det gjelder servicen og rommene/leilighetene. Bading og all inclusive Den nye bufférestauranten serverer middelhavsinspirert mat og i hagen vokser det blomster og oliventrær. Hotellet har 3 basseng og i nærheten ligger bassengbaren som serverer is og drikke. Det finnes også et treningsrom og en tennisbane. Opplev Chania by Det er kort vei med taxi til Chania by med tavernaer og butikker med livlig folkeliv i den venetianske havnen. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noen av det som skiller seg fra det normale: Litt redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Suneo Playroom er foreløpig stengt (på de fleste hotell på grunn av lokale begrensninger) Begrenset tilgang til spa/treningsrom Hvis visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 august 2021
Hjemreise: søndag 15 august 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 753 NOK Pris per voksen

Sirios Village Hotel & Bungalows
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4

Komfortabelt all inclusive-hotell med grønne og frodige omgivelser. Her bor du i gangavstand til stranden og med fine fasiliteter til voksne og barn.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 322 NOK Pris per voksen

Sirios Village
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4

På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, WiFi, parkering, treningsstudio, hage, konferanserom, safer i resepsjonen (mot betaling) og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, TV, telefon, kjøleskap, hårtørker, bad og balkong/terrasse. Lux suitene har to baderom, ett av dem med boblebad, basseng for privat bruk, badekåpe og tøfler. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Kato Daratsos, Daratsos, 73100 Chania, Kreta, Hellas.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 august 2021
Hjemreise: tirsdag 17 august 2021
Bosted: Dobbeltrom - Hageutsikt, Allt inkludert
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 805 NOK Pris per voksen

Okeanis Golden Resort
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4.5

Populære Okeanis Golden Resort er et familieeid anlegg som består av en leilighetsdel bygd i 2019 og en hotelldel fra 1996, men renovert i 2020. Hotelldelen har aldersgrense 12 år. Midt i den hyggelige hagen med vakre blomster og palmer ligger bassengområdet med et stort basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Snackbar ved bassenget som serverer varme og kalde drikker, samt småretter på dagtid. Det er litt roligere ved den delen som har hotellrom med aldersgrense 12 år. Her er det også et hyggelig, mindre bassengområde med solsenger, parasoller og en poolbar som serverer drikke samt en á la carte-restaurant. For friske bad i Middelhavet ligger stranda bare en kort spasertur fra hotellet. det er gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Barneseng kan leies på hotellet. Det er cirka 200 meter til nærmeste minimarked. Til sentrum av Agia Apostoli er det cirka 500 meter og inn til Chania by er det cirka 4,5 kilometer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 september 2021
Hjemreise: lørdag 18 september 2021
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 177 NOK Pris per voksen

Nær Sunset Beach Når du har Sirios Village Hotel & Bungalows- All Inclusive i Khaniá som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 5 minutter å kjøre fra Den gylne stranden og Nea Khora strand. Dette resort-overnattingsstedet med hele 4 stjerner ligger 3,4 mi (5,5 km) unna Den gamle venetianske havnen og 3,5 mi (5,7 km) unna Agia Marina strand. Slapp av og koble av med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 4 utendørsbassenger, en vannsklie og en utendørs tennisbane. Dette resort-overnattingsstedet har i tillegg wi-fi inkludert, et spillrom og gavebutikk/kiosk. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Sunset Beach - 0,7 km Agioi Apostoloi-stranden - 0,7 km Kalamaki Beach - 1 km Iguana beach - 1,2 km Eastern Gulf - 1,6 km Den gylne stranden - 1,8 km Aptera - 1,9 km Stalos strand - 2,5 km Nea Khora strand - 3,2 km Etz Hayyim-synagogen - 4,5 km De tre martyrers katedral - 4,5 km Khania folkloremuseum - 4,5 km Jomfru Marias tempelgangs katedral - 4,5 km Agios Fragkiskos-klosteret - 4,5 km Khaniá kommunale kunstgalleri - 4,5 km De nærmeste flyplassene er: Zürich flyplass (ZRH) - 2 647,9 km Khania (CHQ – Ioannis Daskalogiannis) - 24,1 km Foretrukket flyplass for Sirios Village Hotel & Bungalows- All Inclusive er Zürich flyplass (ZRH). Dette resort-overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter. Som gjest på Sirios Village Hotel & Bungalows- All Inclusive kan du innta et måltid på Main eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Føl deg som hjemme i et av de 243 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og smart-TV. Rommene har egen balkong. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Rom – standard, utsikt mot hage - 2 enkeltsenger, Allt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 703 NOK Pris per voksen

Telchinia
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

4

Telchina er et enkelt, gresk familiehotell med gresk atmosfære nær havet i Agii Apostoli-området. Frodig hotellområdet med en populær taverna og et lite basseng. Det er kun noen få minutter å gå til sandstranden fra hotellet. De lyse leilighetene er enkelt innredet og har ulik størrelse. Alle har rosa balkonger med smijernrekkverk. Lite basseng med noen får solstoler og en atskilt del av bassenget er for barn. Populær taverna Telchina har en populær taverna og bar, også blant gjester som ikke bor på hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 1 august 2021
Hjemreise: søndag 8 august 2021
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 676 NOK Pris per voksen

Menelaos
Agii Apostoli, Kreta, Hellas
 

Menelaos er et familiedrevet og velholdt lite leilighetshotell med mange stamgjester. Hotellet ligger i et rolig og frodig naturområde i Kato Daratso. Fra Menelaos er det bare en kort spasertur til den fine sandstranden Golden Beach. Der er heller ikke langt til lokale tavernaer og flere små badeviker med sandstrender. Og sjarmerende Chania by ligger knappe fire kilometer unna. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 september 2021
Hjemreise: søndag 19 september 2021
Bosted: 1-romsleilighet, hems, mulig ekstraseng
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
1 795 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Agii Apostoli, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear