Charter til Almyrida, Kreta, Hellas


Almyrida Resort
Almyrida, Kreta, Hellas
 

4.5

Almyrida Resort omfatter Almyrida Residence, Almyrida Beach og Almyrida Studios. De to første ligger ved siden av hverandre, det siste 270 meter bortenfor – gjestene kan benytte fasilitetene på alle tre hotellene. Dette medfører at du har et stort utvalg av basseng, restauranter og underholdning uten å måtte bevege deg særlig langt. Gode bademuligheter Her er det et fint bassengområde med fire basseng, hvorav et barnebasseng. Gratis solsenger i bassengområdet. På Almyrida Residence er det en takterrasse hvor alle har tilgang, men bassenget som ligger her er reservert for gjester over 17 år. Poolbar. Til stranda er det bare en kort spasertur. Mat og underholdning Det er en restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gjester som bor på Almyrida Beach og Almyrida Studios inntas eventuell måltider på Almyrida Beach. Gjester som bor på Almyrida Residence inntar eventuelle måltider på Almyrida Residence, som arrangerer musikkaften et par ganger i uken (mai-september). Matlagingskurs mot avgift 3 ggr/uke på Residence, mot avgift. Disse arrangeres mai-juni og september-oktober og krever et det er minimum 4 personer per gang, begrenset plass. Helse og trening Hotellet har et lite spa med massasje mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Gratis lite treningsrom, aldersgrense 16 år, yngre gjester i følge med voksne. Bowling og biljard mot avgift. Øvrig på hotellet Gratis wifi i fellesområdene, laptop kan leies. Vaskeriservice mot avgift. Oppdag omgivelsene Hotellet ligger nær stranden, restauranter og barer i byen. Vei må krysses for å nå stranda. Det er cirka 22 kilometer til Chania. Lokaltrafikk. Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 13 august 2021
Hjemreise: fredag 20 august 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 450 NOK Pris per voksen

Aloe Boutique and Suites
Almyrida, Kreta, Hellas
 

4.5

Aloe Boutique and Suites kun for voksne har en god beliggenhet på havsiden på stranden med Blue Flag utmerkelsen i den pittoreske landsbyen Almyrida, ca. 32 kilometer fra Chania internasjonale flyplass. Dette nye hotellet består av 57 luksuriøse rom og suiter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 september 2021
Hjemreise: lørdag 2 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Superior, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 299 NOK Pris per voksen

4

Almyrida Bay Hotel ligger 300 meter fra landsbyen Almirida som har tradisjonelle tavernaer og butikker. Ligger 30 kilometer fra Chania internasjonale flyplass og 300 meter fra stranden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 24 august 2021
Hjemreise: tirsdag 31 august 2021
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 125 NOK Pris per voksen

Almyrida Resort
Almyrida, Kreta, Hellas
 

Når du bor på Almyrida Resort i Apokoronas (Almyrida), er du rett i nærheten av Gavalokhori historiske og etnografiske museum

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 2 juli 2021
Hjemreise: fredag 9 juli 2021
Bosted: Dobbeltrom - Balkong - Fjellutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 695 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Almyrida, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!