Charter til Hersonissos, Kreta, Hellas


Galaxy Villas
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Nydelig beliggenhet i en liten, koselig by med utsikt over havet. Det du kan forvente her på Galaxy Villas, er en fin kombinasjon av det «uberørte» og moderne Kreta.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Villa med hageområde
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 288 NOK Pris per voksen

Thalia
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Thalia ligger i den gamle delen av Hersonissos og har vært i samme families eie og drift i generasjoner. Det er et lite bassengområde i bakgården med gratis solsenger og parasoller. Herfra er det bare noen minutters gange til sandstranda. Gratis wifi på hele hotellet. Lobbybar som er åpen hele døgnet og tilbyr drikke samt kaffe. Restaurant med frokost. Gratis, velutstyrt treningsrom. Massasje mot avgift (må reserveres). Som gjest på hotellet får du rabatt i butikken som ligger i hotellet og selger lokale varer. Gjennomfartstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 september 2021
Hjemreise: søndag 3 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 068 NOK Pris per voksen

Creta Maris Beach Resort
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Creta Maris Beach Resort er bygd som en gresk landsby og ligger i et frodig område. Det består av bungalower og to større bygninger, Maris, som ligger nærmest stranda og Terra, som ligger på en høyde et stykke opp fra stranda. Flotte bassengområder med tilsammen 15 basseng, hvorav 5 barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både ved bassengene og på stranda. Pool-/snackbar ved hovedbassengene. Hotellet har to hovedrestauranter og fire temarestauranter. Hovedrestauranten Cosmos har et familiehjørne og serverer tidlig frokost, frokost, lunsj og middag. Den andre hovedrestauranten Estia serverer lokal og middelhavsmat til frokost og lunsj samt en italiensk middagsbuffé med blant annet pasta og pizza. Pithos er en tradisjonell gresk à la carte-restaurant som er åpen til middag. Restaurant Cochlias serverer en grillmiddagsbuffé på stranda. I snackbaren Waterpark Kitchen & Bar tilbys enkle retter og snacks. I alle restaurantene gjelder pent antrekk til middag, menn må ha langbukser. Det er ikke mindre enn barer, hvor du finner det du måtte ønske av forfriskninger. Aktiviteter flere dager i uka, slik som danseundervisning, matlagningskurs (kretiske og greske retter), karaoke, sportsturneringer, vannpolo, minidisco, kveldsunderholdning og DJ Dance Floor. Velutstyrt treningsrom. Gratis tennisbaner (timer mot avgift), aerobics, bordtennis, minifotball, basket, sandvolleyball, boccia, dart og minigolf. Spa med innendørsbasseng, badstue, jacuzzi og hamam mot avgift. Biljard og terrengsykkel mot avgift. Barneklubb med engelsktalende personale i hotellets regi. Tenåringsklubb (12 til 15 år). Barnerom med leker (opp til 5 år, med foreldre/foresatte til stede). Lekeplass. Utendørs kino med forestilling en gang i uka (2 gratisbilletter per person/opphold fra juni til september er inkludert). Mot avgift: Vannsportsenter, 18-hulls golfbane og arkadespill. Hotellet har et badeland. Det er et mer enn 4 000 kvm stort anlegg med 5 vannsklier, fossefall, tårn og ulike vannspill. Her kan barna ha det gøy sammen med de voksne som har beholdt barnet i seg og slipper seg løs i leken! Badelandet er åpent mellom kl. 10.00 og 18.00. Gratis wifi. Døgnåpen resepsjon. Romservice (frokost) mot avgift. Minimarked og suvenirbutikk. Vaskeriservice mot avgift. Gangavstand til butikker, barer og tavernaer. Mellom Maris og Terra er det en vei og to gangbroer. Apollo har rom i begge bygningene og i bungalowene. Nivåforskjeller i bungalowområdet. Gjennomfartstrafikk. Perfekt beliggenhet på sandstranda i utkanten av Hersonissos.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 oktober 2021
Hjemreise: søndag 17 oktober 2021
Bosted: Deluxerom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 002 NOK Pris per voksen

Albatross Hotel & Spa
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Populære og familieeide Albatross Hotel & Spa i Hersonissos består av en hovedbygning og en sidebygning. Bassengområde med to basseng, det ene med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Hotellet har flere restauranter. Hovedrestauranten Mediterraneo har en stor utendørsservering med herlig utsikt over havet og serverer frokost og middag. Hotellets frokost er en sertifisert Greek Breakfast og frister med smaker av de økologiske og kortreiste produktene og lokale delikatesser. Også på middags bufféen finner du lokale produkter fra Kreta. I à la carte-restauranten Daphne serveres tradisjonelle kretiske retter. Restauranten er sertifisert og kan bruke merket "crete-cretan cuisine". Vinbar med vinsmaking av lokale viner. Lobbybar. Kveldsunderholdning og aktiviteter. Gratis vinsmaking og matlagingskurs. Gratis treningsrom og vanngymnastikk. Spa med stor behandlingsmeny, badstue, jacuzzi, hamam og helse-/fitnessenter. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale (juli-august). Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Gratis wifi på hotellområdet (varierende dekning og høyhastighet mot avgift). Døgnåpen resepsjon. Romservice. Frisør, manikyr og pedikyr mot avgift. Gangavstand til strand og sentrum. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 september 2021
Hjemreise: søndag 3 oktober 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 853 NOK Pris per voksen

Palmera Beach & Spa
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Palmera Beach & Spa ligger nært stranda og har et bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum (av gjester i superiorrom kreves ikke depositum). Hotellet har en bufférestaurant og og en strandtaverna med greske og internasjonale retter. Det er også et lite spa som tilbyr massasje og behandlinger mot avgift. Gratis lite treningsrom og bordtennis. Gratis wifi i fellesområdene. Hotellet består av fem bygninger og det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. I nærområdet ved hotellet ligger det flere hyggelige butikker med mote samt lokale produkter. Liten gate med begrenset trafikk må krysses for å komme til stranda. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 september 2021
Hjemreise: søndag 3 oktober 2021
Bosted: Kampanjerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 947 NOK Pris per voksen

Villa Vicky
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Villa Vicky er et fint leilighetshotell som ligger i utkanten øst for Hersonissos. Stor og fin hage med bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Her er det basseng, et nybygd separat barnebasseng, et babybasseng samt en jacuzzi for opp til 8 personer. Snackbar med enklere retter og snacks. Gratis wifi ved bassengområdet og i resepsjonen. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Liten lekeplass. TV. Badeland i nærheten med aktiviteter for store og små. Hotellet består av flere hus fra ulike byggeår. Gangavstand til stranda og sentrum med butikker, restauranter og barer. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 september 2021
Hjemreise: søndag 3 oktober 2021
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 026 NOK Pris per voksen

Cook’s Club Hersonissos
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Bor du på Cook's Club Hersonissos bor du i hjertet av Hersonissos, med kort gangavstand til stranden. Hotellet har en trendy atmosfære og er midt i blinken for deg som trives i et ung miljø med fokus på late dager og sosialt samvær. Restauranten har et stort utvalg av spennende retter. På de ulike matstasjonene står alt fra gresk og asiatisk mat til vegetarretter og snacks. Her finnes noe for enhver smak! Bassengområdet på Cook's Club Hersonissos er det naturlige samlingsstedet på hotellet, med en DJ som spiller musikk. Her ligger også bassengbaren, med et spennende utvalg av deilige drinker og ferskpresset juice. Det er bare å slå seg ned og nyte. Ønsker du å være litt aktiv i ferien, kan du benytte hotellets treningsstudio eller ta en joggetur til en av de små landsbyene som ligger oppe i åsen, ikke langt fra hotellet. Nærmeste strand ligger bare et par hundre meter unna, og rundt hotellet og langs strandpromenaden ligger det restauranter og barer på rad og rekke. Cook's Club Hersonissos har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 september 2021
Hjemreise: torsdag 16 september 2021
Bosted: Dublettrom juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 645 NOK Pris per voksen

Vasia Boulevard
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Vasia Boulevard er et voksenhotell for gjester over 16 år som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kretas nordre kyst. Hotellet ligger sentralt og passer for deg som vil ha litt av alt i ferien – avkoblende dager ved bassenget og på stranden kombinert med uteliv og sene kvelder. På hotellet er det et herlig bassengområde med jacuzzi integrert i bassenget. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Hotellet har egen restaurant og bar. Gratis wfi i fellesområdene. Vil du unne deg litt ekstra i ferien tilbys massasje, manikyr og pedikyr mot avgift i hotellets velværesenter. Frisør og yogatimer kan bestilles via hotellet, men disse fasilitetene ligger ikke inne på hotellområdet. Det er mange små sandstrender i nærheten av hotellet. Mange av strendene har steiner ute i vannet, men selve stranden er av deilig sand med solsenger og parasoller mot avgift. Det ligger mange restauranter og tavernaer lang strandpromenaden og det er kort vei til Hersonissos uteliv. Litt lenger unna, cirka 1,8 kilometer, ligger Star Beach som også tilbyr vannsportsaktiviteter, de fleste mot avgift. Kretas hovedstad Heraklion ligger bare cirka 30 minutter fra hotellet med taxi. Er du interessert i vin så skal du leie bil eller ta en taxi å kjøre cirka 20 minutter sør for Heraklion. I dette området produseres en rekke kvalitetsviner og flere av dem har fått utmerkelser de siste årene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 september 2021
Hjemreise: søndag 3 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 383 NOK Pris per voksen

Infinity Blue Boutique Hotel & SPA
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Et steinkast fra stranden og det livlige sentrum i Hersonissos ligger det herlige Infinity Blue Boutique Hotel & Spa. Det er et såkalt voksenhotell, og du kan kjøpe opphold med halvpensjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 835 NOK Pris per voksen

Elina Apartments
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

3.5

Elina Apartments er et lite og enkelt leilighetshotell i utkanten av utelivsmetropolen Hersonissos. Her bor du i en koselig leilighet med balkong eller terrasse. I noen leiligheter kan det bo opptil fem personer. Elina har et lite bassengområde, og det er kort gangavstand til stranden i Hersonissos. I og rundt hotellet er det flere lokale butikker som for eksempel slakter, matbutikk, noen lokale tavernaer, og ca. 150 meter fra hotellet ligger det en kombinert kafé/bakeri. Hotellet har unge og/eller voksne gjester.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 september 2021
Hjemreise: torsdag 16 september 2021
Bosted: 1-romsleilighet - mulighet for 1 ekstraseng
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 245 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Hersonissos, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear