Charter til Hersonissos, Kreta, Hellas


Galaxy Villas
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Nydelig beliggenhet i en liten, koselig by med utsikt over havet. Det du kan forvente her på Galaxy Villas, er en fin kombinasjon av det «uberørte» og moderne Kreta.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Villa (utsikt over hagen) (1 soverom)
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 761 NOK Pris per voksen

Creta Maris Beach Resort
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Creta Maris Beach Resort er bygd som en gresk landsby og ligger i et frodig område. Det består av bungalower og to større bygninger, Maris, som ligger nærmest stranda og Terra, som ligger på en høyde et stykke opp fra stranda. Flotte bassengområder med tilsammen 13 basseng, hvorav 6 barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både ved bassengene og på stranda. Pool-/snackbar ved hovedbassengene. Hotellet har to hovedrestauranter og fire temarestauranter. Hovedrestauranten Cosmos har et familiehjørne og serverer tidlig frokost, frokost, lunsj og middag. Den andre hovedrestauranten Estia serverer lokal og middelhavsmat til frokost og lunsj samt en italiensk middagsbuffé med blant annet pasta og pizza. Pithos er en tradisjonell gresk à la carte-restaurant som er åpen til middag. Restaurant Cochlias serverer en grillmiddagsbuffé på stranda. I snackbaren Waterpark Kitchen & Bar tilbys enkle retter og snacks. I alle restaurantene gjelder pent antrekk til middag, menn må ha langbukser. Det er ikke mindre enn barer, hvor du finner det du måtte ønske av forfriskninger. Aktiviteter flere dager i uka, slik som danseundervisning, matlagningskurs (kretiske og greske retter), gresk språkkurs, karaoke, sportsturneringer, vannpolo, minidisco, kveldsunderholdning og DJ Dance Floor. Velutstyrt treningsrom. Gratis tennisbaner (timer mot avgift), aerobics, bordtennis, minifotball, basket, sandvolleyball, boccia, dart og minigolf. Spa med innendørsbasseng, badstue, jacuzzi og hamam mot avgift. Biljard og terrengsykkel mot avgift. Barneklubb med engelsktalende personale i hotellets regi. Tenåringsklubb (12 til 15 år). Barnerom med leker (opp til 5 år, med foreldre/foresatte til stede). Lekeplass. Utendørs kino med forestilling en gang i uka (2 gratisbilletter per person/opphold fra juni til september er inkludert). Mot avgift: Vannsportsenter, 18-hulls golfbane og arkadespill. Hotellet har et badeland. Det er et mer enn 4 000 kvm stort anlegg med 5 vannsklier, fossefall, tårn og ulike vannspill. Her kan barna ha det gøy sammen med de voksne som har beholdt barnet i seg og slipper seg løs i leken! Badelandet er åpent mellom kl. 10.00 og 18.00. Gratis wifi. Døgnåpen resepsjon. Romservice (frokost) mot avgift. Minimarked og suvenirbutikk. Vaskeriservice mot avgift. Gangavstand til butikker, barer og tavernaer. Mellom Maris og Terra er det en vei og to gangbroer. Apollo har rom i begge bygningene og i bungalowene. Nivåforskjeller i bungalowområdet. Gjennomfartstrafikk. Perfekt beliggenhet på sandstranda i utkanten av Hersonissos.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Deluxerom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 541 NOK Pris per voksen

Thalia
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Thalia ligger i den gamle delen av Hersonissos og har vært i samme families eie og drift i generasjoner. Det er et lite bassengområde i bakgården med gratis solsenger og parasoller. Herfra er det bare noen minutters gange til sandstranda. Gratis wifi på hele hotellet. Lobbybar som er åpen hele døgnet og tilbyr drikke samt kaffe. Restaurant med frokost. Gratis, velutstyrt treningsrom. Massasje mot avgift (må reserveres). Som gjest på hotellet får du rabatt i butikken som ligger i hotellet og selger lokale varer. Gjennomfartstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 august 2021
Hjemreise: søndag 15 august 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 367 NOK Pris per voksen

Albatross Hotel & Spa
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Populære og familieeide Albatross Hotel & Spa i Hersonissos består av en hovedbygning og en sidebygning. Bassengområde med to basseng, det ene med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Hotellet har flere restauranter. Hovedrestauranten Mediterraneo har en stor utendørsservering med herlig utsikt over havet og serverer frokost og middag. Hotellets frokost er en sertifisert Greek Breakfast og frister med smaker av de økologiske og kortreiste produktene og lokale delikatesser. Også på middags bufféen finner du lokale produkter fra Kreta. I à la carte-restauranten Daphne serveres tradisjonelle kretiske retter. Restauranten er sertifisert og kan bruke merket "crete-cretan cuisine". Vinbar med vinsmaking av lokale viner. Lobbybar. Kveldsunderholdning og aktiviteter. Gratis vinsmaking og matlagingskurs. Gratis treningsrom og vanngymnastikk. Spa med stor behandlingsmeny, badstue, jacuzzi, hamam og helse-/fitnessenter. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale (juli-august). Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Gratis wifi på hotellområdet (varierende dekning og høyhastighet mot avgift). Døgnåpen resepsjon. Romservice. Frisør, manikyr og pedikyr mot avgift. Gangavstand til strand og sentrum. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 22 august 2021
Hjemreise: søndag 29 august 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 706 NOK Pris per voksen

Palmera Beach & Spa
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Palmera Beach & Spa ligger nært stranda og har et bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum (av gjester i superiorrom kreves ikke depositum). Hotellet har en bufférestaurant og og en strandtaverna med greske og internasjonale retter. Det er også et lite spa som tilbyr massasje og behandlinger mot avgift. Gratis lite treningsrom og bordtennis. Gratis wifi i fellesområdene. Hotellet består av fem bygninger og det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. I nærområdet ved hotellet ligger det flere hyggelige butikker med mote samt lokale produkter. Liten gate med begrenset trafikk må krysses for å komme til stranda. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Kampanjerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 523 NOK Pris per voksen

Cook’s Club Hersonissos
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Bor du på Cook's Club Hersonissos bor du i hjertet av Hersonissos, med kort gangavstand til stranden. Hotellet har en trendy atmosfære og er midt i blinken for deg som trives i et ung miljø med fokus på late dager og sosialt samvær. Restauranten har et stort utvalg av spennende retter. På de ulike matstasjonene står alt fra gresk og asiatisk mat til vegetarretter og snacks. Her finnes noe for enhver smak! Bassengområdet på Cook's Club Hersonissos er det naturlige samlingsstedet på hotellet, med en DJ som spiller musikk. Her ligger også bassengbaren, med et spennende utvalg av deilige drinker og ferskpresset juice. Det er bare å slå seg ned og nyte. Ønsker du å være litt aktiv i ferien, kan du benytte hotellets treningsstudio eller ta en joggetur til en av de små landsbyene som ligger oppe i åsen, ikke langt fra hotellet. Nærmeste strand ligger bare et par hundre meter unna, og rundt hotellet og langs strandpromenaden ligger det restauranter og barer på rad og rekke. Cook's Club Hersonissos har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 august 2021
Hjemreise: torsdag 26 august 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 345 NOK Pris per voksen

Villa Vicky
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Villa Vicky er et fint leilighetshotell som ligger i utkanten øst for Hersonissos. Stor og fin hage med bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Her er det basseng, et nybygd separat barnebasseng, et babybasseng samt en jacuzzi for opp til 8 personer. Snackbar med enklere retter og snacks. Gratis wifi ved bassengområdet og i resepsjonen. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Liten lekeplass. TV. Badeland i nærheten med aktiviteter for store og små. Hotellet består av flere hus fra ulike byggeår. Gangavstand til stranda og sentrum med butikker, restauranter og barer. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 22 august 2021
Hjemreise: søndag 29 august 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 554 NOK Pris per voksen

Vasia Boulevard
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Vasia Boulevard er et voksenhotell for gjester over 16 år som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kretas nordre kyst. Hotellet ligger sentralt og passer for deg som vil ha litt av alt i ferien – avkoblende dager ved bassenget og på stranden kombinert med uteliv og sene kvelder. På hotellet er det et herlig bassengområde med jacuzzi integrert i bassenget. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Hotellet har egen restaurant og bar. Gratis WiFi i fellesområdene. Vil du unne deg litt ekstra i ferien tilbys massasje, manikyr og pedikyr mot avgift i hotellets velværesenter. Frisør og yogatimer kan bestilles via hotellet, men disse fasilitetene ligger ikke inne på hotellområdet. Det er mange små sandstrender i nærheten av hotellet. Mange av strendene har steiner ute i vannet, men selve stranden er av deilig sand med solsenger og parasoller mot avgift. Det ligger mange restauranter og tavernaer lang strandpromenaden og det er kort vei til Hersonissos uteliv. Litt lenger unna, ca. 1,8 kilometer, ligger Star Beach som også tilbyr vannsportsaktiviteter, de fleste mot avgift. Fartsfylte Hersonissos ligger ikke langt i fra Kretas populære severdighet øya Spinalonga, som var en av Europas siste spedalskkolonier, kjent fra Hislops bok "Øya". Du kan bli med på vår utflukt som tar deg med til øya og gir deg et innblikk i hvordan livet artet seg for de som ble forvist dit. Kretas hovedstad Heraklion ligger bare ca. 30 minutter fra hotellet med taxi. Er du interessert i vin så skal du leie bil eller ta en taxi å kjøre ca. 20 minutter sør for Heraklion. I dette området produseres en rekke kvalitetsviner og flere av dem har fått utmerkelser de siste årene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 oktober 2021
Hjemreise: søndag 24 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 653 NOK Pris per voksen

Infinity Blue Boutique Hotel & SPA
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

Et steinkast fra stranden og det livlige sentrum i Hersonissos ligger det herlige Infinity Blue Boutique Hotel & Spa. Det er et såkalt voksenhotell, og du kan kjøpe opphold med halvpensjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom (begrenset havutsikt)
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 087 NOK Pris per voksen

Central Hersonissos Hotel
Hersonissos, Kreta, Hellas
 

4.5

I bydelen Limenas, nær sentrum og stranden, ligger 3-stjerners byhotellet Central Hersonissos. Det henvender seg særlig til unge og voksne, og du kan bestille oppholdet med halvpensjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 604 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Hersonissos, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!