Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Kalives, Kreta, Hellas


Kalives Beach
Kalives, Kreta, Hellas
 

4.5

Sjarmerende Kalives Beach er fordelt på to bygninger. To deilige bassengområder; det ene har barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget og på hotellets egen del av stranden. Badehåndklær mot avgift. Hotellet har en bufférestaurant med en stor veranda, som ligger ved elven som renner forbi hotellet (pent antrekk), gjelder i restauranten. Det er temakveld flere ganger i uken. Gratis WiFi. Lekeplass. Minidisko flere ganger i uken i perioden mai-september. Gratis lite trimrom (for gjester over 16 år) og bordtennis. Nyrenovert minispa med jacuzzi og massasje mot avgift. Innendørsbasseng. Lekeplass og ulike fasiliteter for barna (noen mot avgift). Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 mai 2020
Hjemreise: søndag 10 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 098 NOK Pris per voksen

Thamiris
Kalives, Kreta, Hellas
 

4

Thamiris er et enkelt lite hotell som ligger like ved Kalivesstranden der hotellets gjester har tilgang på gratis solsenger og noen parasoller. Den lille elven Xida munner ut i havet ved hotellet og det er en hyggelig liten hage. Gratis WiFi. Resepsjon med begrensede åpningstider. Den lokale frukt & grønt butikken og slakterbutikken ligger i gangavstand. Ca. 250 meter til supermarked. Kalives sentrum med kaféer, restauranter og barer ligger bare et steinkast unna. Ca. 100 meter fra hotellet er det en bussholdeplass for lokalbussen. Leier du bil er det gratis parkering på hotellet. Minibank i nærheten. Gjennomfartstrafikk kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 mai 2020
Hjemreise: søndag 7 juni 2020
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
3 544 NOK Pris per voksen

Thamirakis Studios
Kalives, Kreta, Hellas
 

4

Thamirakis Studios er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ikke har egne fasiliteter, men du er velkommen til å benytte fasilitetene på søsterhotellet Thamiris, som ligger ca. 100 meter unna. Der får du hjelp i resepsjonen (begrenset åpningstid) hvis du behøver det og kan låne solsenger på stranden helt gratis. Det finnes også et begrenset antall parasoller du kan låne. Stranden er rett utenfor døren – Kalives Beach har myk sand blandet med litt stein. I gangavstand ligger den lokale grønnskashandleren og en slakter. Et lite supermarked ligger kun 150 meter unna. En større matbutikk ligger 1 kilometer fra hotellet. Tavernaer og butikker finnes ca. 1 kilometer fra hotellet. Minibank i området. Bare 100 meter fra hotellet er det en bussholdeplass for lokalbussen. Leier du bil i ferien er det parkeringsplasser ca. 100 meter fra Thamirakis Studios. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 mai 2020
Hjemreise: søndag 7 juni 2020
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
4 591 NOK Pris per voksen

Kalyves Beach Hotel
Kalives, Kreta, Hellas
 

4.5

Trivelig Hotell midt i Kalives.Et velkjent,sjarmerende og populært hotell med en perfekt beliggenhet.Hotellet ligger midt i sentrum, like ved den fine sandstranden og elva Xydas som renner ut i havet like ved. Det passer par og barnefamilier som vil bo bekvemt og sentralt. Her finnes to bassengområder,det ene med avgrenset barnebasseng og det andre kun for voksne. Det finnes også et lite Spa med sauna, jacuzzi, massasje, gym og innendørsbasseng. Hotellets buffetrestaurant har en herlig veranda med utsikt mot elva. Hotellet har ett aktivitetsteam som daglig ordner leker, aktiviteter og underholdning for gjester i alle aldre. Noen kvelder i uken arrangeres det temakveld (gresk aften, pianomusikk, magisk aften eller lignende). Noen fasiliteter / aktiviteter mot ekstra kostnad. I nærområdet finnes det meste man behøver under sin ferie, så som butikker, restauranter og caféer. RomInnbydende og vakre rom,innredde i lyse farger. Standardrom (ca 17-25 kvm, samme planløsning bare ulike størrelser) for opp til fire personer. En dobbelseng eller to separate senger og mulighet for to ekstra oppredninger på en sovesofa. Alle rom har flisbelagte golv, satellit-tv, telefon, vannkoker med med te- & kaffetillbehør, lite kjøleskap og balkong. Utsikt mot land,begrenset havutsikt eller direkte havutsikt. Rommene med direkte havutsikt har bare plass for en ekstra seng. Badet har badekar med dusj eller dusjkabinett, hårføner og toalett. ØvrigStrand/turistområde med lokal trafikk. Bygd 1992, renovert 2016. Totalt 100 rom fordelt på to byggninger. Konferansemuligheter. En liten gate går mellom hotellet og stranda. Wifi finnes over hele hotellområdet (gratis). Safe på rommet koster 20 euro/uke, aircondition er inkludert (sep-17). Bassenghåndklær kan lånes. Minibank finnes på hovedgaten like utenfor hotellet. Ved middagen er det dresscode i restauranten (ingen shorts for menn).Måltider:Velg mellom Frokost,Halvpensjon eller AllinclusiveOffisiell klassifisering:4* Hellas har pålagt en skatt på alle hotellnetter. Denne skatten betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres i henhold til oppholdets lengde og den offisielle klassifiseringen av boligen. Vær oppmerksom på at Detours klassifisering av boligen kan avvike fra den offisielle klassifiseringen.1-2 stjerner: 0,50 EUR / rom og natt3 stjerner: 1,50 EUR / rom og natt4 stjerner: 3 euro / rom og natt5 stjerner: 4 euro / rom og natt

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 22 juni 2020
Hjemreise: mandag 29 juni 2020
Bosted: STANDARDROM MED UTSIKT MOT FJELLENE 2 PAX
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
9 790 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kalives, Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!