Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Kato Gouves, Kreta, Hellas


Gouves Bay
Kato Gouves, Kreta, Hellas
 

4

Gouves Bay er et mindre All Inclusive-hotell ved stranden i Gouves, omtrent midt i mellom Kretas hovedstad Heraklion og feriebyen Hersonissos. Her er det et lite bassengområde med ett basseng med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Nedenfor hotellet ligger rullesteinstranden med solsenger og parasoller mot avgift. Håndkleservice mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant der frokost, lunsj og middag serveres. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis bordtennis, dart, sandvolleyball samt gressplen for fotball og annen lek. Lekeplass. Biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Til nærmeste sentrum er det ca. 850 meter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 september 2020
Hjemreise: søndag 27 september 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 758 NOK Pris per voksen

The Island
Kato Gouves, Kreta, Hellas
 

4.5

The Island ligger i den lille byen Gouves, ca. 1 mil fra Hersonissos og 2 mil fra Heraklion. Her er det pene og lyse rom av høy standard. Hotellet har fire basseng- tre utendørs og ett innendørs, som er åpne fra morgen til kveld. Poolbar. Bare 10 meter til sandstranden hvor du finner solsenger, parasoller og badehåndklær. Strandbar. I bufférestauranten The Kitchen serveres frokosten og middagen. Hotellet har også tre à la carte-restauranter. Den italienske Veranda Bar, Stone Bar med internasjonale lunsjretter samt den greske The Taverna holder åpent flere ganger i uka (bordreservasjon). Pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag, menn må ha langbukse og kvinner bekledning som går til knærne. Lobbybar. Spa mot avgift med massasje, badstue, hydromassasje basseng, jacuzzi og innendørsbasseng. Gratis yoga, pilates og vanngymnastikk 6 ganger i uken. Gratis treningsrom, tennis, volleyball og basketball. Biljard, bordtennis og air hockey mot avgift. Vinsmaking en gang i uken. Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Hotellet er kontantfritt og det innebærer at eventuelle utgifter på hotellet skrives på rommet. Minimarked. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 23 august 2020
Hjemreise: søndag 30 august 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 707 NOK Pris per voksen

Marina Beach
Kato Gouves, Kreta, Hellas
 

4

Marina Beach er et pent hotell med to bassengområder, hvorav ett har swim-up bar. Ett annet er tilegnet de yngste barna og har noen vannsklier samt et plaskebasseng. Alle bassengene er saltvannsbasseng bortsett fra barnebassenget. Poolbar. Rett nedenfor hotellet er det en langgrunn sandstrand som tilhører hotellet (en liten vei må krysses for å komme til denne). Utendørs er det et vanlig basseng og et relax-basseng og et innendørsbasseng (åpent april og oktober). Gratis solsenger, parasoller og håndklær ved to av bassengene og på stranden. Ved to av bassengområdene er det poolbar. Bufférestaurant for hele familien og der er det også et barnehjørne. Det er også en á la carte-restaurant som heter Isla og serverer gresk og Middelhavsmat (ikke i All Inclusive). Pent antrekk til middag, menn må ha langbukser og sandaler aksepteres ikke. Lobbybar. Fint spa med behandlinger mot avgift. Her er det jacuzzi, badstue og dampbad av avgift. Innendørsbasseng (april-november). Gratis trimrom. Gratis tennis, sandvolleyball, strandfotball, basketball, bordtennis og minigolf. Biljard mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Tenåringsklubb for ungdommer mellom 12-16 år. Dag aktiviteter og kveldsunderholdning.   Gratis WiFi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Minimarked og små butikker. Til Hersonissos er det ca. 7 kilometer og til Heraklion er det ca. 20 kilometer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 september 2020
Hjemreise: søndag 27 september 2020
Bosted: Kampanjerom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 923 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kato Gouves, Kreta, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!