Charter til Zakynthos, Hellas


Loukas on the Waves
Zakynthos, Hellas
 

5

Loukas on the Waves ligger nært stranda og har hyggelige leiligheter med balkong eller markbalkong samt havutsikt. Hotellet har et fint utendørsbasseng med barneseksjon, solsenger og parasoller. Trapp ned til stranda som kun ligger 20 meter fra hotellet. Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 24.00. Vaskeriservice mot avgift. Cirka 250 meter til supermarked og cirka 200 meter til bussholdeplass. Parkering.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 24 mai 2022
Hjemreise: tirsdag 31 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 244 NOK Pris per voksen

Filoxenia
Zakynthos, Hellas
 

4.5

Filoxenia er et familievennlig hotell med landlig beliggenhet mellom Tsilivi og Zakynthos by. Hotellet har to bassengområder og kostnadsfri busservice til stranden i Tsilivi. All inclusive er inkludert. Alle rom på Filoxenia er lyst innredet og har mikrobølgeovn, vannkoker og balkong eller markterrasse. Den ene veggen i rommet ditt har en unik tapet med motiver fra Zakynthos. Samme bildet ser du også på døren, dekorativt og morsomt for barna. To bassengområder Hotellet består av to deler med hvert sitt bassengområde. Barnebassenget og snackbaren ligger ved bassengområdet ved hovedbygningen. Det andre bassengområdet har en roligere atmosfære. Is og aktiviteter All inclusive inkluderer alle måltider og barservering samt kaffe, is og snacks som pizza på dagtid. De fleste dagene arrangeres det leker og aktiviteter av hotellets aktivitetsledere. I tillegg finnes: Busservice til stranden flere ganger per dag Lekeplass og barnebasseng Kveldsunderholdning flere kvelder i uken Fotballbane og biljard … og som gjest kan du parkere under oliventrærne på hotellets bakside uten kostnad. Lei bil gjennom oss hjemmefra og opplev Zakynthos på egen hånd.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 11 mai 2022
Hjemreise: onsdag 18 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 496 NOK Pris per voksen

Tsilivi Beach
Tsilivi, Zakynthos, Hellas
 

4

Tsilivi Beach ligger i rolige omgivelser i byen Tsilivi på Zakynthos. Området rundt hotellet er frodig med oliventrær og pinjedekte fjell. Tsilivi er barnefamiliens favoritt med den lange barnevennlige sandstranda. I nærheten ligger det lille badelandet Tsilivi Park som er perfekt for en dagstur. Bassengområde og sandstrand Hotellet består av to bygninger med et stort bassengområde med to basseng, et separat barnebasseng og jacuzzi med begrenset åpningstid. Ved bassengene er det solsenger og parasoller. Like nedenfor Tsilivi Beach ligger hotellets fine sandstrand og det krystallklare vannet, der er solsenger, parasoller og vannsporter mot avgift. Restauranter og barer I bufférestauranten serveres god og helseriktig mat for hele familien, og noen kvelder har hotellet temaer som gresk aften og asiatisk aften. Vil du spise middag med fin utsikt skal du besøke hotellets à la carte-restaurant som har utsikt over havet. Nede på stranda ligger en populær snackbar som serverer enklere retter som pizza, gyros og salat. Baristakaffe på Mondo Café I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av beste kvalitet! Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet. Barneklubb og svømmeskole For barna er det et stort aktivitetsprogram i Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna med å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På Swim School by Apollo lærer barna å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk og skandinavisktalende personale og svømmelærere, og de kan ta svømmemerker som Baddaren og Simborgarmärket. Treningsrom og gruppetrening På Tsilivi Beach er det treningsrom for de som vil trene på egen hånd. Du kan også delta på fire treningstimer per dag som ledes av våre skandinavisktalende instruktører. Inkludert i Apollo Mondo Family Resorts på Tsilivi Beach Treningsrom Fire treningstimer om dagen Solsenger og parasoller i bassengområdet Bassenghåndklær Wifi i fellesområdene Mot avgift Club Polly & Mino Swim School by Apollo Mondo Café Solsenger og parasoller på stranda Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 24 mai 2022
Hjemreise: tirsdag 31 mai 2022
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 383 NOK Pris per voksen

4

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa like utenfor Tsilivi er et moderne hotell ved havet der både voksne og barn trives. Her finner du det meste, alt fra en rolig beliggenhet og spa til treningsmuligheter og et lite badeland. All inclusive og is til barna er inkludert. Hotellet ligger rett ved havet i Tragaki, omtrent 3 km vest for Tsilivi. Infinitybasseng og et lite badeland Hovedbassenget består av infinitybasseng i terrasser med utsikt over havet. Solterrasse og separat barnebasseng finnes. Mange foretrekker den naturlige halvskyggen som oliventrærne ved havet gir. Liker du fart kan du besøke badelandet med to sklier for barn og to sklier for litt større barn og barnslige voksne. Rom for enhver smak Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa har rom for enhver smak. Hotellområdet er stort. Familierommene og noen dobbeltrom ligger i en egen hotelldel, litt lenger unna stranden og hoveddelen av hotellet. Havskilpadder og lokale leverandører Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa gjør mye for miljøet og har derfor flere sertifikater som bevis på dette. Mer konkret: Det tilbys ikke sugerrør av plast Hotellet har investert i energieffektive løsninger for vann, belysning, oppvarming og klimaanlegg 75% av alle hotellleverandører av mat og drikke kommer fra Zakynthos 25% av alle hotellleverandører av mat og drikke kommer fra resten av Hellas og innenfor en radius på 10 mil fra hotellet … I tillegg støtter hotellet organisasjonen Archelon Sea Turtle Protection som arbeider for å beskytte havskilpadder, det lokale politiet, en lokal kulturfestival og en lokal organisasjon som jobber med hjemløse hunder og katter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 11 mai 2022
Hjemreise: onsdag 18 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 965 NOK Pris per voksen

Mediterranean
Laganas, Zakynthos, Hellas
 

4

Hotell Mediterranean ligger rett ved stranden i den rolige, østre delen av Laganas. Her bor du i gåavstand til barer og fornøyelser. Hotellet tilbyr både spa med hamam, bassengområde ved stranden og WiFi på hele hotellet. Halvpensjon er inkludert i prisen. Hotellet har 8 lave bygninger i hagen. Husene har fått navn etter antikkens store byer, du kan blant annet bo i Alexandria og Konstantinopel. Vi anbefaler å bestille superiorrom med utsikt mot havet. Spa med hamam og innendørsbasseng I hotellets spa kan du bestille ansiktsbehandlinger og massasje. Spa-avdelingen har også innendørsbasseng, boblebad, badstue og hamam. Det finnes også et treningsrom. Restaurant, bassengbar og pianobar Halvpensjon med frokost- og middagsbuffé er inkludert i prisen. Måltidene serveres i restaurant Thalia som ligger høyst opp i hovedbygningen. På dagtid kan du bestille is, snacks og enkle retter i bassengbaren. Hvis ikke Laganas natteliv frister finnes et bra alternativ i Mediterraneans pianobar ved lobbyen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 18 mai 2022
Hjemreise: onsdag 25 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 353 NOK Pris per voksen

Alykanas Village
Alykanas, Zakynthos, Hellas
 

4

Alykanas Village ligger rett ved Alykanas lyse og langgrunne sandstrand. De mange bassengene, mini-plaskeland og treningsmulighetene gjør det enkelt for hele familien å trives. Halvpensjon er inkludert. Hotellet ligger i den lille landsbyen Alykanas nordøst på Zakynthos. Fra stranden har du utsikt til naboøya Kefalonia. Basseng for enhver smak Her kan du velge mellom mange ulike bassenger. I tillegg til det store bassenget finnes: Aktivitetsbasseng for sporter som volleyball Grunt barnebasseng Et lite basseng rett ved stranden Mini-plaskeland og tre vannsklier … solsenger og parasoll finnes ved bassengene og på gresset ovenfor stranden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 25 mai 2022
Hjemreise: onsdag 1 juni 2022
Bosted: Familierom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 232 NOK Pris per voksen

Aqua Bay
Zakynthos, Hellas
 

4.5

Hotell Aqua Bay i Tsilivi er det beste valget for familien med flere ønsker. Her får du den unike kombinasjonen av designhotell og badeland – krydret med innkvartering i romslige rom. All inclusive er inkludert! Rommene er, som resten av hotellet, delikate og innredet med doble håndvasker. På noen balkongen er det store komfortable puter, såkalte fatboys, i tillegg til vanlige balkongmøbler. Tsilivi Waterpark Badelandet og hotellet henger sammen, så du kan gå hit bare i badetøyet. All inclusive inkluderer drikke fra barene i badelandet og solsenger ved relax-bassenget. Mat og drikke er også inkludert for gjester som bor på Aqua Bay. I tillegg til alle de nervepirrende vannskliene finnes det et bølgebasseng og en Lazy River der du kan gli fremover med den rolige strømmen. Flere bassenger Hvis du blir igjen på hotellet har du flere mindre bassenger å velge mellom. Ved det nedre bassenget kan du ta noe godt å drikke i Walnut Tree Bar i skyggen av treet med samme navn. Det er ca. 500 meter til stranden og butikkene i Tsilivi.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 18 mai 2022
Hjemreise: onsdag 25 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 196 NOK Pris per voksen

TUI Blue Caravel
Zakynthos, Hellas
 

4.5

TUI Blue Caravel ligger nær stranden i Tsilivi. Her kan du bruke dagene til salte bad, svømme i bassenget eller bare slappe helt av i hagen. Du kan aktivisere deg på hotellets muliticourt, i treningsrommet eller med yoga. All inclusive er inkludert. I gåavstand fra hotellet ligger Tsilivi med små tavernaer og små butikker på hovedgaten. Hotellet ligger rett ved stranden. TUI Blue Caravel ønsker gjester over 16 år velkommen. Tid til hverandre Her kan du fylle ferien med aktiviteter, underholdning og avslapning. Flerbruksbane for tennis og basket Massasje og hamam Treningsrom og yogatimer Skjønnhetssalong og frisør Underholdning både dag og kveld. Kulinariske stunder Frokosten består av amerikansk bufféfrokost. Lunsj serveres i snackbaren og bufférestauranten. Til middag serveres en variert buffé med blant annet greske favorittretter, tre temakvelder og show-cooking stasjoner. Basseng med havutsikt Hotellet har to store basseng, begge ligger rett ved havet. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noe av det som skiller seg fra det normale: Noe redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Dersom visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer Begrenset tilgang til treningsrom og spaet, og innendørsbassenget er stengt Ingen temakvelder, alternativer tilbys Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 18 mai 2022
Hjemreise: onsdag 25 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 175 NOK Pris per voksen

The Bay Hotel & Suites
Vasilikos, Zakynthos, Hellas
 

4.5

The Bay Hotels & Suites i Vasilikos er et av Zakynthos beste strandhotell. Her bor du i rolige omgivelser på et moderne og elegant hotell med egen strand. Rommene er elegante og du kan velge mellom dobbeltrom og suite. Halvpensjon er inkludert. Hotellet beskrives som familiært og luksuriøst på en gang. Hotellet har en rolig atmosfære og personalet gjør alt for at du skal trives. Solsenger uten kostnad på stranden Bassengområdet ligger nede ved stranden. Blir du tørst eller sulten ligger snackbaren rett ved. Barnemenyen er fylt med greske og italienske delikatesser og espressoen er laget med kjærlighet. Spa og tennis I hotellets spa kan du nyte massasje og ulike behandlinger i en rolig atmosfære. Vil du bare ha en massasje midt på dagen kan du bestille det nede ved bassenget. Du finner også andre fasiliteter: WiFi og internetthjørne Velutstyrt treningsrom Tennis – racket og baller er inkludert Strandvolleyball Lekeplass og barneklubb Bestill leiebil På hotellet finnes det et minimarked og i nærheten finner du et par strandbarer. Et par hundre meter unne ligger bygaten ved stranden Agios Nicolaos med noen lokale tavernaer og barer. Vil du se mer av øya anbefaler vi leiebil et par dager. Parkering finnes ved hotellet uten kostnad.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 5 oktober 2022
Hjemreise: onsdag 12 oktober 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 200 NOK Pris per voksen

TUI Suneo Tsilivi Admiral
Zakynthos, Hellas
 

4

TUI Suneo Tsilivi Admiral er et prisgunstig, familievennlig og strandnært hotell med to bassengområder, Wifi og lekeplass. Rett utenfor hotellet finner du suvenirbutikker, supermarkeder og barer. Fra hotellet er det bare et par hundre meter til sentrum av Tsilivi. Hovedbassenget ligger rett ved strandbaren. Det andre bassengområdet har separat barnebasseng og et større basseng med stådybde. Like ved ligger en lekeplass med skygge. Herfra kan du også ta en snarvei ned til stranden. Tsilivi Admiral tilbyr også: Aktiviteter og underholdning for hele familien Bufférestaurant med variert meny, deriblant gode pizzaer og bakervarer WiFi på hele hotellet Lekerom Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noen av det som skiller seg fra det normale: Litt redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Suneo Playroom er foreløpig stengt (på de fleste hotell på grunn av lokale begrensninger) Hvis visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer. Begrenset tilgang til treningsrom Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 18 mai 2022
Hjemreise: onsdag 25 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 813 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Zakynthos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear