Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Laganas, Zakynthos, Hellas


Ilios
Laganas, Zakynthos, Hellas
 

4.5

Ilios ligger i utkanten av Laganas, Zakynthos største ferieby og byr på en lang sandstrand og stort utvalg av restauranter. Bassengområdet ligger i hotellets vakre hage og det har eget barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og utendørs jacuzzi (ikke oppvarmet). Poolbar som serverer småretter. Gratis WiFi på hele hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Bagasjerom. Biljard, bordtennis og et område for volleyball, fotball og badminton. Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 1 juni 2021
Hjemreise: tirsdag 8 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 390 NOK Pris per voksen

Poseidon
Laganas, Zakynthos, Hellas
 

4

På familievennlige Poseidon bor du rett ved stranden i østre Laganas, i gåavstand til barer, fornøyelser og shopping. All inclusive med alle måltider, is til barna og barservering er inkludert. Gjennom den frodige hagen går det steinlagte ganger med barnevognvennlige ramper hele veien fra stranden og opp til resepsjonen. Hotellets bassengområde har barnebasseng, boblebad og solterrasse. Her ligger snackbaren som serverer kontinental frokost for deg som våkner lit senere samt snacks og enkle retter på dagtid. Strand med solsenger og bar Nede ved stranden har hotellet en stor gressplen med solsenger og parasoll som er inkludert for deg som gjest. Det ligger en liten kafé som er inkludert i all inclusive ved gressplenen ved bassenget. Følger du stranden et par hundre meter i retning mot Kalamaki kommer du til den delen av stranden som er hjem for havskilpaddene Carette Caretta. I perioden juni–september kan du være heldig å se disse her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 12 mai 2021
Hjemreise: onsdag 19 mai 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 919 NOK Pris per voksen

Castelli
Laganas, Zakynthos, Hellas
 

4.5

Hotell Castelli ligger i landlige Agios Sostis rett utenfor Laganas. Det er et lite hotell som satser både på bærekraft og personlig service. Et godt hotellvalg når du reiser med partneren eller en venn. Her bor du i rolige omgivelser i nærheten Laganas med restauranter og barer. Castelli ønsker gjester over 16 år velkommen. I familiedrevne Castellis hage med palmer og eukalyptustrær, dyrkes det mye av det som blir brukt på kjøkkenet. I tillegg til oliventrær er det også urter og sitrusfrukter. Al inclusive inkludert All inclusive med bufféer med mat fra middelhavsområdet er inkludert. Tidlig frokost kan bestilles hvis du skal være med på en av TUIs utflukter eller har en leiebil til egne opplevelser på øya. I tillegg har gjester mulighet til å spise middag på à la carte-restauranten Eucalyptos der menyene henter ingredienser og inspirasjon fra tradisjonell matlaging på Zakynthos. Basseng og WiFi Hotellet har et fint bassengområde med separat boblebad og solterrasse. Det står også et par solsenger i hotellets velholdte hage hvis du foretrekker halvskygge. Det er WiFi i rommene, ved bassenget og på terrassen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 12 mai 2021
Hjemreise: onsdag 19 mai 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 332 NOK Pris per voksen

Mediterranean
Laganas, Zakynthos, Hellas
 

4

Hotell Mediterranean ligger rett ved stranden i den rolige, østre delen av Laganas. Her bor du i gåavstand til barer og fornøyelser. Hotellet tilbyr både spa med hamam, bassengområde ved stranden og WiFi på hele hotellet. Halvpensjon er inkludert i prisen. Hotellet har 8 lave bygninger i hagen. Husene har fått navn etter antikkens store byer, du kan blant annet bo i Alexandria og Konstantinopel. Vi anbefaler å bestille superiorrom med utsikt mot havet. Spa med hamam og innendørsbasseng I hotellets spa kan du bestille ansiktsbehandlinger og massasje. Spa-avdelingen har også innendørsbasseng, boblebad, badstue og hamam. Det finnes også et treningsrom. Restaurant, bassengbar og pianobar Halvpensjon med frokost- og middagsbuffé er inkludert i prisen. Måltidene serveres i restaurant Thalia som ligger høyst opp i hovedbygningen. På dagtid kan du bestille is, snacks og enkle retter i bassengbaren. Hvis ikke Laganas natteliv frister finnes et bra alternativ i Mediterraneans pianobar ved lobbyen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 12 mai 2021
Hjemreise: onsdag 19 mai 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 517 NOK Pris per voksen

Margarita (Zakynthos)
Laganas, Zakynthos, Hellas
 

4

Margarita er omgitt av palmer og ligger i et roligere område i den noe mer livlige byen Laganas. Her er det kort vei både til den herlige Laganasstranden som ligger bara 800 meter unna og hyggelige restauranter langs stranden, der du kan bestille en forfriskende frappé eller andre godsaker. Stranden i Laganas er lang og barnevennlig med myk finkornet sand. Her kan du leie en solseng og parasoll mot avgift. For deg som liker å være i aktivitet er det både snorkling og dykking fra stranda. Margarita består av fire ulike bygninger med moderne rom og her kan du ta turen ut i hotellets herlige hager med mer enn 120 palmer, eller kose deg i hotellets to utendørsbasseng, med gratis solsenger og parasoller. Det er gratis WiFi i noen fellesområder og i rommene. Zakynthos er kjent for sine tradisjonelle retter og kulinariske delikatesser. De unike smakene kan du nyte på den prisbelønte restauranten som ligger i hotellet. Her får du fantastiske matopplevelser med god kvalitetsservice og erfarne kokker. Du kan forvente deg en herlig frokost der du blant annet finner en rekke friske juicer og lokale produkter og middagen består både av greske og internasjonale retter, ferskt hjemmelaget brød og ulike bakverk fra hotellets egen konditor. I hotellets to barer serveres gode drinker og i kveldstimene kan du nyte fantastisk avslappende stunder ved utendørsbassenget, omgitt av de vakre hagene. På hotellet kan du også spille tennis helt gratis eller biljard mot avgift. Supermarkedet ligger nært hotellet. Ta turen ut på hovedgaten i Laganas der det ligger små koselige butikker, tavernaer og restauranter med gresk mat og internasjonale retter på menyen. Du bør også ta den korte bilturen til øyas hovedstad, Zakynthos by, som er ca. 9 kilometer fra hotellet. Der kan du besøke en rekke ulike muséer, kaféer og spisesteder.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 25 mai 2021
Hjemreise: tirsdag 1 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 404 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Laganas, Zakynthos, Hellas
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!