Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Jamaica


Travellers Beach Resort
Negril, Jamaica
 

4.5

Travellers Beach Resort på Jamaica er et enkelt hotell med basseng. Det er ikke langt fra rommene og bassenget til solsengene på stranden.  Du bor i den sørlige enden av Seven Mile Beach og kan gå lange spaserturer i vannkanten. I tillegg til basseng finnes det en skjønnhetssalong og et lite dykkersenter, et lite treningsrom, bar og enkel kveldsunderholdning et par kvelder i uken. På den andre siden av gaten ligger det et yogasenter. Restauranten har terrasse med utsikt over havet, første parkett ved solnedgangen med andre ord.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 18 mars 2020
Hjemreise: onsdag 25 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
11 872 NOK Pris per voksen

Riu Negril
Jamaica
 

4

Riu Negril har det meste for en vellykket familieferie; sandstrand, bassenger, spa, flere restauranter og aktiviteter. All inclusive er inkludert og familieaktivitetene arrangeres av våre Blue Star-verter. Hotellet består av 4 bygninger og ligger i fredelige omgivelser i bukten som kalles Bloody Bay like nord for Negril. Et hotell for både voksne og barn Riu Negril har store åpne arealer med to basseng, tennis, volleyball og et lite kasino. På Renova Spa kan du mot kostnad bruke badstue, boblebad og treningsrom. Aldersgrense 18 år. For barna finnes det barnebasseng, lekeplass og hotellets internasjonale barneklubb som arrangerer leker og aktiviteter. Prøvedykk Ved stranden kan du padle kajakk, windsurfe og snorkle, og i bassenget kan du gjøre et prøvedykk en gang per opphold og person. Flere restauranter og barer I tillegg til bassengbar og strandbar finnes det en døgnåpen sportsbar og flere restauranter å velge mellom. Et par ganger i uken arrangeres det temamiddager med jamaikanske spesialiteter. Kveldsunderholdning av lokal karakter med show og levende musikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 januar 2020
Hjemreise: søndag 2 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 727 NOK Pris per voksen

Riu Montego Bay
Montego Bay, Jamaica
 

4

På Riu Montego Bay bor du rett ved den fine sandstranden og samtidig nær shopping. Hotellet har høyt kundescore, mange fasiliteter og all inclusive med flere barer og restauranter som er inkludert. Her finnes det rom med plass til opptil 5 personer. Hotellet har noe for alle og passer både familier, venner og par. Aktiviteter og avkobling Rundt bassengområdet kan du koble av både i solen og i skyggen. Du kan også ta en svømmetur til den nedsenktede baren Tai-Tai. Treningsrom, badstue og boblebad Bordtennis og volleyball Windsurfing og dykking Diskotek med jamaikanske rytmer Lekeplass og internasjonal barneklubb Renova Spa med flere kropps- og skjønnhetsbehandlinger … og hver dag arrangerer hotellet aktiviteter og leker på dagtid og underholdning av lokal karakter om kvelden. Sofistikert golf I nærheten av Riu Montego Bay finnes det et par golfbaner med fantastisk utsikt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 30 mars 2020
Hjemreise: mandag 6 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 116 NOK Pris per voksen

4

Riu Palace Tropical Bay ligger ved stranden, nord for Negril. Hotellet er bygget i viktoriansk stil med luksiriøs atmosfære og ligger i bukten som kalles Bloody Bay. All inclusive er inkludert. Hotellet ligger i bukten som kalles Bloody Bay. Til Negril er det mellom 6 og 7 km og til klippene i West End litt under en mil. Ved stranden og med 47000 m² hage Riu Palace Tropical Bay har tre bassenger og et separat barnebasseng. Omtrent der solterrassen går over til sandstrand ligger det en kombinert basseng- og snackbar. Hotellet har også en gigantisk hage. Aktiviteter og avkobling Du bestemmer selv hvor mye aktivitet og hvor mye avslapping du vil ha i ferien: Treningsrom, badstue og boblebad Renova Spa med kropps- og skjønnhetsbehandlinger Aktiviteter og underholdning Barnebasseng og lekeplass Spillerom To butikker … og om kvelden kan du slippe deg løs til Jamaikanske rytmer på søsterhotellet Riu Negrils diskotek Pascha.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 30 mars 2020
Hjemreise: mandag 6 april 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 666 NOK Pris per voksen

4.5

Royalton Negril Resort & Spa er et førsteklasses hotell nord for Negril. Hotellet ligger på en halvøy mellom strendene Seven Mile Beach og Bloody Bay. Stranden nedenfor hotellet er den sørlige delen av Bloody Bay. Her får du et stort utvalg av trening, avkobling, bad, mat og drikke. Stranden ved Bloody Bay er lang og barnevennlig. Det er ca. 6 km til sentrale Negril og du kommer deg enkelt dit med taxi. Treningsrom, trening og eget spa I hotellets spa kan du bestille ulike behandlinger for ansikt, kropp og sjel. Velg mellom flere typer massasje, pedikyr og manikyr, eller slapp av ved innendørsbassenget. Du kan også nyte en massasje nede ved stranden. Her er noen andre eksempler på aktiviteter på hotellet: Stort bassengområde Treningsrom for egentrening og treningstimer Yoga, pilates og zumba Snorkling og strandvolleyball Aktiviteter på dagtid hver dag Kveldsunderholdning hver kveld Internasjonal barneklubb for barn 4–12 år Klubb for ungdom 13–17 år

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 20 april 2020
Hjemreise: mandag 27 april 2020
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 584 NOK Pris per voksen

4

Hotell Royalton White Sand ligger omgitt av frodig vegetasjon rett ved stranden mellom Montego Bay og Ocho Rios, utenfor tettstedet Falmouth. Her finner du aktiviteter, vannsport og all inclusive. Passer for familier og voksne som reiser uten barn. Her kan du tilbringe late dager i vannkanten eller en av solsengene som står i sanden. Det ene bassenget har swim up-bar, og liker du fart så kanskje splash-bassenget med vannsklier for både store og små frister. For voksne… Kombiner avkoblende aktiviteter som spabehandling og avslapping i solstolen med aktiviteter. Du kan kaste deg ut i en vannsklie, ta et kurs i reggae eller matlaging og avrunde kvelden med mingling i Martinibaren. … og for barn De yngste kan leke i minibadelandet med fontener, på lekeplassen eller i hotellets barneklubb. Tenåringene kan være sammen med venner og spille arkadespill eller Playstation i loungen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 27 januar 2020
Hjemreise: mandag 3 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
17 072 NOK Pris per voksen

Riu Reggae
Montego Bay, Jamaica
 

4

Riu Reggae er et all inclusive-hotell på stranden i Montego Bay. Her har du alt du trenger for både avslappende dager ved bassenget og herlig strandliv. To av tre infinitybasseng har swim up-bar og hotellet har i tillegg spa, treningsrom og flere restauranter. Passer både for deg som reiser med partner eller med hele vennegjengen.  Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen. På søsterhotellet Riu Montego Bay kan du spise lunsj og du har også tilgang til snackbarene samt nattklubben Pacha. Med sans for hver minste detalj Vi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Tre infinitybasseng ved stranden Du får det beste av både strandliv og bassengliv da alle de tre bassengene vender ut mot havet og stranden. Du kan gå fra bassenget og ned til stranden hvis du vil. Vil du slappe helt av kan du besøkte hotellets spa der det finnes boblebad, treningsrom og badstue. Du kan bestille flere ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Vannsporter, trening og underholdning På dagtid arrangeres det flere ulike treningstimer og du kan også spille volleyball på stranden. På stranden kan du surfe og snorkle. All inclusive inkluderer også et introduksjonsdykk i et av bassengene. Litt mer livlig blir det på kvelden med livemusikk og show. Italiensk, asiatisk og Steakhouse I tillegg til at snackbarene alltid har servering kan du bestille bord på en av de tre à la carte-restaurantene på hotellet. Du kan velge mellom italiensk og asiatisk middagsmeny eller grillet på hotellets Steakhouse. For en ekstra spesiell kveld sammen kan du bestille en middag på stranden. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 30 mars 2020
Hjemreise: mandag 6 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 866 NOK Pris per voksen

4.5

Voksenhotellet Sunset at the Palms ligger omgitt i den frodige jungelen i utkanten av negril, bare et par hundre meter fra den hvite sandstranden Bloody Bay. Her står fred og ro i fokus – du kan slappe av i hotellets spa eller i bassenget som har en swim up-bar. Du kan også trene og spille tennis. Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen. Denne bortgjemte oasen er et perfekt sted for avkobling. Du bor i bungalower av ”treehouse style” med en egne veranda. Omgivelsene er rolige og langs stiene mellom bygningene vokser det tropiske blomster og hage. Basseng med swim up-bar eller grille på stranden Bassenget er omgitt av palmer og solsenger du kan slappe av i. Du kan svømme frem til baren og bestille en avkjølende drikke. Velger du å tilbringe dagen på stranden kan du lade batteriene med en iskald fruktjuice og grillede jamaikanske spesialiteter i The Palm Breeze Beach Bar & Grill. Treningsrom, tennis og spa Dersom du blir lei av å ha sand mellom tærne kan du kombinere med et treningsrom. Eller hvorfor ikke kjøre en tennisturnering? På stranden finnes det også mulighet for å låne utstyr for snorkling, kajakke og windsurfing. I Ginger Lily Garden Spa kan du unne deg en velfortjent spabehandling. Karibisk eller Middelhavsinspirert Du kan velge mellom en karibisk bufférestaurant og to à la carte-restauranter. I den ene kan du nye retter med inflytelser fra Middelhavet og den andre har et internasjonalt preg med en touch av Karibia. Start gjerne dagen i Blue Cofee Bar med en rykende kopp fersk kaffe fra Jamaicas fjellområder. Blue Mountain-kaffen sies å være en av de beste i verden. Når solen er på vei ned passer det bra å lene seg tilbake med en drink i Bamboo Bar ved bassenget. Flere kvelder i uken arrangerer hotellet livemusikk med reggaeband.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 20 april 2020
Hjemreise: mandag 27 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
27 634 NOK Pris per voksen

Rooms On The Beach Negril
Negril, Jamaica
 

4

Rooms on the Beach Negril ligger direkte ved den lyse sandstranden Seven Miles Beach. Hotellet har kun 57 rom og passer til deg som vil bo på et mindre hotell og nyte strandlivet på Jamaica. På hotellet finnes det restaurant, bar, treningsstudio og basseng. Den lange sandstranden Seven Mile Beach er kjent for sine fine solnedganger og utvalg av kafeer, barer og strandrestauranter. Til sentrum av Negril er det to kilometer. Basseng & strandliv Hotellets bassengområde ligger nære stranden. Foretrekker du strandlivet, er det kun noen få meter ned til hotellets del av stranden. Basseng- og strandhåndklær er inkludert. Dessuten kan du låne solsenger på stranden nedenfor hotellet uten ekstra kostnad. Trening og WiFi WiFi finnes i alle rom og på enkelte fellesområder på hotellet. Hotellet har også en suvenirbutikk og et mindre treningsstudio med både maskiner og frie vekter. Restaurant & bar Rooms on the Beach Negril har en bar og en restaurant med jamaicanske, amerikanske og internasjonale retter på menyen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 27 januar 2020
Hjemreise: mandag 3 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
11 772 NOK Pris per voksen

Hotell Shaw Park
Ocho Rios, Jamaica
 

3

Shaw Park er et klassisk, litt eldre hotell, i kolonistil. All inclusive og middager med havutsikt er inkludert. Hotellet ligger rett ved stranden med solsenger og egen badebrygge. Beliggenheten gjør at du har havutsikt fra både restauranten, baren og din egen balkong. Hotellet passer for deg som reiser uten barn og mange av hotellets gjester er par. På stranden finnes det noen kajakker og små seilbåter som er inkludert i all inclusive. Stemningen på hotellet er rolig og dagene tilbringes ved stranden. Det finnes også et basseng og et treningsrom, samt noen golfbaner i området rundt Ocho Rios. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 januar 2020
Hjemreise: søndag 2 februar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 577 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Jamaica
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!