Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Brac, Kroatia


Villa Dzamonja
Bol, Brac, Kroatia
 

4

Familiedrevne Villa Dzamonja i Bol består av én eldre og én nyere del. Bassenget er oppvarmet, men temperaturen kan synke om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Hotellets hyggelige restaurant åpner til frokost og serverer alt fra friske salater og pizza til herlige kjøtt- og fiskeretter utover dagen. Gratis WiFi på hotellområdet. Gratis deponering i resepsjonen. Gågaten til sentrum og stranden går utenfor hotellet. Ca. 100 meter til badeplass og ca. 1,5 kilometer til den vakre stranden Zlatni Rat. Til restauranter og butikker i Bol er det bare en kort spasertur. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 august 2020
Hjemreise: lørdag 29 august 2020
Bosted: Ettromsleilighet i eldre del
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
3 279 NOK Pris per voksen

Milna Osam
Brac, Kroatia
 

4.5

Milna Osam er en rolig ferieoase for voksne gjester over 16 år. Fra bassengområdet og solterrassen har du utsikt over innløpet til den vakre, livlige havna i Milna by. Ved bassenget og på solterrassen er det både solsenger og parasoller, for herlig avkobling mellom badene. Mat og drikke med utsikt Hotellets restaurant serverer à la carte på terrassen med en blendende havutsikt. Her kan du starte dagene med en velkomponert frokostbuffé og her serveres også lunsjen og middagen. I hotellets loungebar kan du avslutte kveldene med en drink og nyte stillheten, roen og utsikten. Trening og velvære Vil du trene i ferien har hotellet et treningsrom og 3-5 ganger i uka er det yoga med hotellets instruktører. Det er også mulighet for en velgjørende massasje, om du vil unne deg noe ekstra. Oppdag omgivelsene Vil du se mer av Brač anbefaler vi at du leier bil. Fra havna i Milna går det en speed båt til naboøyene Hvar, Mljet og Korcula i tillegg til Dubrovnik og Split på fastlandet. Inkludert i Apollo Mondo Duo på Milna Osam Badekåpe og tøfler Treningsrom Yoga 3-5 ganger i uka WiFi på hele hotellet Tilgang til solsenger og parasoller Mot avgift Massasje Håndkleservice Parkering Les mer om våre Apollo Mondo Duo-hotell.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 september 2020
Hjemreise: lørdag 3 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 792 NOK Pris per voksen

Bluesun Elaphusa
Bol, Brac, Kroatia
 

4

Bluesun Elaphusa i Bol ligger i idylliske omgivelser nær Zlatni Rat-stranden. Hotellet består av fire bygninger. Stort bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant som serverer frokost og middag. À la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kjeller og har en atmosfære som minner om romertiden. Her serveres dalmatiske spesialiteter ved middagstid. På stranden ligger restauranten Borak og passer perfekt til lunsj eller en mindre snack. Om kvelden er det romantiske middager og levende musikk her. Nattklubb og flere barer. Gratis WiFi i fellesområdene. Stort velværesenter med treningsrom, innendørsbasseng med saltvann, jacuzzi, badstue og massasje (mot avgift). Barnepass med engelsktalende personale mot avgift. Golfsimulator og bowling mot avgift. Vannsport og tennis i nærheten. Konferanserom for opptil 600 personer. Støy fra nattklubben og kveldsunderholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Bratt bakke til stranden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 september 2020
Hjemreise: lørdag 3 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 215 NOK Pris per voksen

4

Gava Waterman Resort Milna er et moderne hotell som ligger i et frodig område på Brač. Hotellet består av en hovedbygning med resepsjon, lobby og trimrom samt en sidebygning med bufférestaurant. Bungalowene ligger spredt i hagen. Bassengområde med flere basseng, en infinitypool og ett er barnebasseng. Ett av utendørsbassengene er varmet opp frem til 15.6 og etter 1.9. Det er gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. Håndkleservice mot depositum. To poolbarer. Privat brygge med badetrapp for hotellets gjester som ligger ca. 150 meter fra hotellet. Ca. 60 meter fra brygga er det et område med gratis solsenger og parasoller. Man kan også bade fra klippene. Nybygd spa med innendørsbasseng og badstue, samt massasje mot avgift. Gratis trimrom og multicourt, der man kan spille fotball, basketball og badminton. Gratis aktiviteter som minigolf, bordtennis og boccia. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelskspråklig personale. Gratis WiFi på hele hotellet. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lekeplass. Butikk. Gratis hotellbuss til Milna sentrum (ca. 1,6 kilometer) til faste tider og plassreservasjon. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 19 september 2020
Hjemreise: lørdag 26 september 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 958 NOK Pris per voksen

Waterman Supetrus Resort
Supetar, Brac, Kroatia
 

4

Waterman Supetrus Resort er et veldig populært Family Garden-hotell som passer perfekt for hele familien. På hotellet finner du maskotene våre, Lollo & Bernie, og Lollo & Bernie's Kids Club, der barna kan leke og være med på spennende aktiviteter. Her tilbys dessuten et rikt utvalg av aktiviteter for gjester i alle aldre. Waterman Supetrus Resort ligger i fredelige omgivelser og er omgitt av en stor, frodig hage. Hotellet består av flere bygninger som ligger spredt rundt på flere områder, som en ferieby der hver del har sitt eget særpreg. Her er det flere basseng og barnebasseng å velge mellom, og nedenfor hotellet har du strender hvor du kan nyte solen og havet. Hotellet har et eget spa som tilbyr deilige behandlinger, og både innendørs og utendørs treningsfasiliteter for deg som vil holde deg litt i form i ferien. Den koselige havnen i Supetar ligger i grei gangavstand fra hotellet og her finner du både butikker, restauranter og hyggelige uteserveringer. Waterman Supetrus Resort er et Family Garden-hotell 2. mai–10. oktober 2020. Da er Lollo & Bernie på hotellet og barneklubben og aktiviteter med skandinavisktalende personale er i gang.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 august 2020
Hjemreise: lørdag 29 august 2020
Bosted: 2-romsleilighet med balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 595 NOK Pris per voksen

Adriatica Villa
Supetar, Brac, Kroatia
 

4.5

Det er den ultimate beliggenheten i Supetar, i hjertet av øya Brac. Området har karakteristisk middelhavsklima, med en mild, for det meste fuktig vinter, og tørr, varm og solrik sommer. Hotellet ligger i den varmeste delen av Middelhavets nordkyst. Adriatica Villa Adult Only ligger i Supetar sentrum, 150 m fra stranden, 400 m fra torget og havnen i Supetar. Vannpark og vannsportsaktiviteter ved stranden, Split og UNESCOs Dioceletian Palace ligger bare 50 minutter med ferge (mange daglige avganger). Eiendommen ligger 1,5 km fra Split lufthavn. Vær oppmerksom på at barn under 14 år ikke har adgang til dette hotellet. Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, restaurant, bar, trådløs internettilgang, møterom, svømmebasseng, boblebad, treningsstudio, badstue, massasjetjenester, hage og parkering (ekstra kostnad). Rommene har klimaanlegg, oppvarming, trådløs internettilgang, telefon, TV, safe, minibar (ekstra kostnad), balkong/terrasse og bad med dusj. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær/sesong. Adresse: Put Vele Luke 31, 21400 Supetar, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 september 2020
Hjemreise: onsdag 7 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Balkong, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 106 NOK Pris per voksen

Bluesun Borak
Bol, Brac, Kroatia
 

4

Omgitt av pinjeskog, kun 10 minutters gange fra den kjente Zlatni Rat stranden i Bol. Bluesun Borak Hotell ligger i en rolig del av Bol, 50 meter fra stranden, 10 minutter gange fra Zlatni Rat stranden, 800 meter fra sentrum og 45 km fra flyplassen. Hotellet har resepsjon, restaurant, barer, TV-rom, svømmebasseng, parasoller og badehåndklær (depositum). Safer i resepsjonen (mot betaling). Hotellet tilbyr også fasiliteter som dykkeskole, surfe skole, strandvolleyball, havkajakk, vannsport og utleie av sykler og padle båter. Alle rommene er utstyrte med komplett bad (dusj eller badekar), aircondition/varme (sesongbetont), telefon, satellitt-TV. * Vær oppmerksom på at frokost serveres i Bluesun Borak. Ved bestilling av middagstillegget blir dette servert i Bluesun Elaphusa, ca. 150 meter fra Bluesun Borak. Adresse: Bracka Cesta 13, 21420 Bol, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 23 september 2020
Hjemreise: onsdag 30 september 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 340 NOK Pris per voksen

Bluesun Resort Velaris - Hotel Amor
Supetar, Brac, Kroatia
 

4

Velaris (Amor Hotel) ligger i Vela Luka-bukta på vestsiden av øya Brac, 1,2 km fra Supetar. Det er en 200 m lang sand- og steinstrand ca. 100 m fra hotellet. Det moderne Velaris (Amor Hotel) er bygget på hotellet Lucicas grunnmurer. Velaris er en kreativ kombinasjon av glass, tre og stein, og eiendommen omfatter et 55.000 m2 stort område med rik middelhavsvegetasjon, oliven- og furutrær. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer resepsjon, lobbybar, spa-og velværesenter, svømmebasseng, restaurant, tennis og bordtennis (ekstra kostand), trimrom (ekstra kostnad), møterom og spa (ekstra kostnad). Stedet byr også på et bredt spekter sportaktiviteter og underholdningtilbud: vannsport, dykkerskole osv. Rommene er utstyrt med balkong, safe, internett, minibar (mot betaling), luftkondisjonering, hårtørker, TV og telefon. Velaris Resort tilbyr sunn, økologisk mat. Her dyrkes grønnsaker og meloner i egne åkre, og bringes direkte til middagsbordet. Olivenlunden bidrar med kaldpresset extra virgin olivenolje, som kjøkkenet bruker i mattilberedingen. Velaris Resort lager også sitt eget syltetøy og baker brød, rundstykker og kaker på stedet. Syltetøyet og olivenoljen serveres selvsagt i hotellets restaurant, men er også mulig å få kjøpt i gavebutikken eller resepsjonen på hotellet. I tillegg til extra virgin olivenolje og hjemmelaget syltetøy laget etter sjefskokkens egen oppskrift (fiken, plomme, mandarin og grapefrukt), kan gjestene også kjøpe tørket lavendel fra Velaris hager. Bassenget kan bli stengt på grunn av dårlig vær eller andre uforutsette omstendigheter fra 1. november til 1. juni. Adresse: Put Vele Luke 10, 21400 Supetar, Brac Island, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 29 september 2020
Hjemreise: tirsdag 6 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 469 NOK Pris per voksen

Bluesun Elaphusa
Bol, Brac, Kroatia
 

4

Ved en velholdt skog i nærheten av den berømte Golden Cape-stranden. En kort spasertur langs strandpromenaden (5 min) fra den sjarmerende fiskelandsbyen Bol. Hotellet har svømmebasseng, pianobar, restaurant, badstu, massasje, frisør og internetthjørne. Hotellrommene har bad med dusj og hårtørker, kabel/satelitt-TV, telefon, internett, minibar og safe. *Barneseng betales direkte til hotellet. Adresse: Bracka cesta 13, 21420 Bol, Croatia

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 september 2020
Hjemreise: onsdag 7 oktober 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 799 NOK Pris per voksen

Osam
Supetar, Brac, Kroatia
 

Hotell Osam er et pent og moderne hotell med perfekt beliggenhet i Supetar , i gangavstand til både havnen og stranden. Det trivelige personalet og den gode maten som er inkludert i halvpensjonen, gjør at du vil trives på dette hotellet. Du bor i fint rom, med aircondition, hvor du kan lage deg en kopp kaffe og nyte en avslappende stund på balkongen eller terrassen. Hotellet har basseng, en veldig populær restaurant og en loungebar på taket med utsikt mot havnen. I det fjerne kan du også skimte byen Split. Hotellet har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 august 2020
Hjemreise: lørdag 5 september 2020
Bosted: Større dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
7 845 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Brac, Kroatia
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!