Charter til Brac, Kroatia


Waterman Beach Village Bungalow
Supetar, Brac, Kroatia
 

4.5

Waterman Beach Village Bungalow er et fint anlegg som ligger ved havet i Supetar på øya Brač. Denne fine campingplassen tilbyr det meste for en herlig ferie ved havet. Bungalowene rommer opptil 6 personer og i bassengområdet er det barnebasseng, solsenger og parasoller. Fem minutter unna ligger rullesteinstranda med krystallklart turkist vann. På stranda er det solsenger mot avgift. Det er en restaurant på anlegget som er delvis nyrenovert og har en takbar. Liten lekeplass. Vaskeri som er gratis for campingens gjester, vaskepulver må du selv sørge for. Cirka 150 meter utenfor campingen ligger supermarkedet LIDL og cirka 650 meter unna ligger den hyggelige havnebyen Supetar. Ved inngangen til campingen ligger aktivitetsområdet Mika's Park med bordtennis, minigolf, boccia med mer.

Moro for familien, luksus camping ved stranden.
Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 september 2021
Hjemreise: lørdag 11 september 2021
Bosted: Mindre treromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
1 629 NOK Pris per voksen

4

Gava Waterman Resort Milna er et moderne hotell som ligger i et frodig område på Brač. Hotellet består av en hovedbygning med resepsjon, lobby og treningsrom samt en sidebygning med bufférestaurant. Vis á vis restauranten ligger det en nybygd bar. Bungalowene ligger spredt i hagen. Bassengområde med flere basseng, en infinitypool og ett er barnebasseng. Ett av utendørsbassengene er varmet opp frem til 15.6 og etter 1.9. To poolbarer. Privat brygge med badetrapp for hotellets gjester som ligger cirka 150 meter fra hotellet. Cirka 60 meter fra brygga er det et område med gratis solsenger og parasoller. Man kan også bade fra klippene. Det er gratis solsenger og parasoller i bassengområdet og ved badebrygga. Håndkleservice mot avgift. Nybygd spa med innendørsbasseng og badstue, samt massasje mot avgift. Gratis treningsrom og multicourt, der man kan spille fotball, basketball og badminton. Gratis aktiviteter som minigolf, bordtennis og boccia. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis wifi på hele hotellet. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lekeplass. Butikk. Gratis hotellbuss til Milna sentrum (cirka 1,6 kilometer) til faste tider og plassreservasjon. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 september 2021
Hjemreise: lørdag 2 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 742 NOK Pris per voksen

Waterman Supetrus Resort
Supetar, Brac, Kroatia
 

4

Waterman Supetrus Resort er et veldig populært Family Garden-hotell som passer perfekt for hele familien. På hotellet finner du Lollo & Bernie-klubben, der barna kan leke og være med på spennende aktiviteter. Her tilbys dessuten et rikt utvalg av aktiviteter for gjester i alle aldre. Waterman Supetrus Resort ligger i fredelige omgivelser og er omgitt av en stor, frodig hage. Hotellet består av flere bygninger som ligger spredt rundt på flere områder, som en ferieby der hver del har sitt eget særpreg. Her er det flere basseng og barnebasseng å velge mellom, og nedenfor hotellet har du strender hvor du kan nyte solen og havet. Hotellet har et eget spa som tilbyr deilige behandlinger, og både innendørs og utendørs treningsfasiliteter for deg som vil holde deg litt i form i ferien. Den koselige havnen i Supetar ligger i grei gangavstand fra hotellet og her finner du både butikker, restauranter og hyggelige uteserveringer. Waterman Supetrus Resort er et Family Garden i perioden 22. mai–9. oktober 2021. Da er Lollo & Bernie på plass og hilser på og aktiviteter med skandinavisktalende personale er i gang.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 2 oktober 2021
Hjemreise: lørdag 9 oktober 2021
Bosted: 2-romsleilighet med terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 195 NOK Pris per voksen

TUI Suneo Supetar
Supetar, Brac, Kroatia
 

5

Direkte ved stranden med flere basseng, aktiviteter og varierte buffeer. Nyoppussede TUI Suneo Supetar er et av øya Bracs beste familiehotell. All Inclusive er inkludert, så du får ekstra mye for pengene. På TUI Suneo Supetar bor du i lyse, moderne rom, direkte ved stranden på øya Brac. Her får du en behagelig familieferie, med det meste rekkvidde. Bassenger for store og små Det finnes basseng både for store og små badeløver. Frister det mere å bade i saltvann, ligger stranden like ved. Morsomme aktiviteter De som elsker at det skjer morsomme ting på hotellet, har kommet til riktig sted. Både på dagtid og om kvelden drar Suneo-teamet igang leker og konkurranser, og står for underholdnigen på den lille scenen. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noen av det som skiller seg fra det normale: Litt redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Suneo Playroom er foreløpig stengt (på de fleste hotell på grunn av lokale begrensninger) Hvis visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer. Begrenset tilgang til treningsrom Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 august 2022
Hjemreise: fredag 19 august 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 277 NOK Pris per voksen

Villa Dzamonja
Bol, Brac, Kroatia
 

4

Familiedrevne Villa Dzamonja i Bol består av én eldre og én nyere del. Bassenget er oppvarmet, men temperaturen kan synke om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Hotellets hyggelige restaurant åpner til frokost og serverer alt fra friske salater og pizza til herlige kjøtt- og fiskeretter utover dagen. Gratis WiFi på hotellområdet. Gratis deponering i resepsjonen. Gågata som fører til sentrum og strand passerer utenfor hotellet. Det er cirka 100 meter til badeplass og cirka 1,5 kilometer til den vakre stranda Zlatni Rat. Til restauranter og butikker i Bol er det bare en kort spasertur. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 september 2021
Hjemreise: lørdag 2 oktober 2021
Bosted: Ettromsleilighet i eldre del
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
2 704 NOK Pris per voksen

Milna Osam
Brac, Kroatia
 

4.5

Milna Osam er en rolig ferieoase for voksne gjester over 16 år. Fra bassengområdet og solterrassen har du utsikt over innløpet til den vakre, livlige havna i Milna by. Ved bassenget og på solterrassen er det både solsenger og parasoller, for herlig avkobling mellom badene. Mat og drikke med utsikt Hotellets restaurant serverer à la carte på terrassen med en blendende havutsikt. Her kan du starte dagene med en velkomponert frokostbuffé og her serveres også lunsjen og middagen. I hotellets loungebar kan du avslutte kveldene med en drink og nyte stillheten, roen og utsikten. Trening og velvære Vil du trene i ferien har hotellet et treningsrom. Det er også mulighet for en velgjørende massasje, om du vil unne deg noe ekstra. Oppdag omgivelsene Vil du se mer av Brač anbefaler vi at du leier bil. Fra havna i Milna går det en speed båt til naboøyene Hvar, Mljet og Korcula i tillegg til Dubrovnik og Split på fastlandet. Inkludert i Apollo Mondo Duo på Milna Osam Badekåper og tøfler Treningsrom Yoga 3-5 ganger i uka Wifi på hele hotellet Tilgang til solsenger og parasoller Mot avgift Massasje Håndkleservice Parkering Les mer om våre Apollo Mondo Duo-hotell.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 september 2021
Hjemreise: lørdag 11 september 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 096 NOK Pris per voksen

Bluesun Elaphusa
Bol, Brac, Kroatia
 

4

Bluesun Elaphusa i Bol ligger i idylliske omgivelser nær den berømte stranda Zlatni Rat. Hotellet består av fire bygninger. Stort bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant som serverer frokost og middag. À la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kjeller og har en atmosfære som minner om romertiden. Her serveres dalmatiske spesialiteter ved middagstid. På stranden ligger restauranten Borak og passer perfekt til lunsj eller en mindre snack. Om kvelden er det romantiske middager og levende musikk her. Nattklubb og flere barer. Gratis wifi i fellesområdene. Stort velværesenter med treningsrom, innendørsbasseng med saltvann, jacuzzi, badstue og massasje (mot avgift). Barnepass med engelsktalende personale mot avgift. Bowling mot avgift. Vannsport og tennis i nærheten. Konferanserom for opptil 600 personer. Støy fra nattklubben og kveldsunderholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Bratt bakke ned til stranden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 18 september 2021
Hjemreise: lørdag 25 september 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
3 599 NOK Pris per voksen

Osam
Supetar, Brac, Kroatia
 

4.5

Hotell Osam er et pent og moderne hotell med perfekt beliggenhet i Supetar , i gangavstand til både havnen og stranden. Det trivelige personalet og den gode maten som er inkludert i halvpensjonen, gjør at du vil trives på dette hotellet. Du bor i fint rom, med aircondition, hvor du kan lage deg en kopp kaffe og nyte en avslappende stund på balkongen eller terrassen. Hotellet har basseng, en veldig populær restaurant samt en loungebar og terrasse på taket med fin utsikt mot havnen. I det fjerne kan du også skimte byen Split. Hotellet har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 september 2021
Hjemreise: lørdag 2 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 995 NOK Pris per voksen

Hotel & Apartments Pastura & Mendula
Postira, Brac, Kroatia
 

4

Hotel & Apartments Pastura & Mendula er en favoritt der mange av gjestene kommer tilbake år etter år. Hotellet ligger ved stranden, bare et stenkast fra den koselige byens sentrum. Det er 7 km til fergen i Supetar. Her bor du i fine rom eller i freshe leiligheter med plass for hele familien. Bor du i leilighet, kan du velge selvhusholdning eller booke halvpensjon. ###Herlige bad og total avslapping Bassengområdet består av et friformet basseng og separat barnebasseng. Her er det solstoler og parasoll, samt en bassengbar med leskedrikke, god kaffe og Wi-Fi. Nedenfor hotellet er det anlagt badeterrasse med herlige dukkerter i havet. Vil du kjenne sand mellom tærne, kan du gå til badevika Prlja, ca. 300 m unna. Lengst nede i vika er det sandbunn, og omkring er det både klipper og badeterrasser. På hotellet er det et lite wellness med mosjonsrom, badstue og boblebad. Du kan også booke ulike massasjebehandlinger. Sykler kan leies. ###Rom eller leiligheter – hva passer deg best? I hovedbygningen er hotellrommene og resepsjonen. På bunnplan finner du restauranten og en kombinert bar og kafé. Her ligger også den populære a la carte-restauranten, med den beste utsikten over byen og havet. Heis finnes kun i hovedbygningen. Leilighetene **Pastura** ligger langs bassenget. De ligger i fire trivelige rekkehus rett ved strandpromenaden, og med havet som nærmeste nabo. Leilighetene **Mendula** ligger ved siden av hovedbygningen og er noe mer moderne i innredningsstil og farge. Ellers er alle leilighetene av samme standard og med samme utstyr. ###Perfekt for familier Postira er en sjarmerende liten by, nesten bilfri. Her finner du flere restauranter og kaféer, en butikk med godt utvalg og minibank. Flere isbarer lokker med hjemmelaget is i massevis av smaker. Hvis du vil handle lokalproduset frukt og grønt, finnes det et lite torg i nærheten av fotballbanen. Gå ikke glipp av bakeriet med godt, ferskt brød og søtsaker. De fleste morgener i uka kan du kjøpe fersk fisk av fiskemennene i havna. Under høysesongen ordner byforeningen forskjellige arrangementer med musikk og mat. ### Beliggenhet Ved stranden og bare et steinkast fra byens sentrum. 7 km. fra Supetar, og nærmeste ferge til Split. ### Slik bor du Gode rom og velutstyrte leiligheter. Wi-Fi inngår. Luftkondisjonering, oppvarming, teppegulv, safe, satellitt-tv, mikrobølgeovn, føner, bad/dusj og wc. ### Bygningens fasiliteter Resepsjon, frokostsal, utendørsbasseng, åpen 1 juni-30 september, solstol (mot avgift), strandservice (mot avgift), trimrom, badstue (mot avgift), boblebad (mot avgift), bar, Wi-Fi, parkering. ### Statusforskjell Nivåforskjeller (trapper) på området. ### Tillegg Frokostbuffé € 10/pers/dag. Halvpensjon mot tillegg. Barneseng gratis. ### Annet Sluttrengjøring inngår. Kjøkkenrengjøring utføres av gjesten. Sengetøy og håndduker inngår. Turistskatt betales til oss. 2-4 etasjer, heis mangler. ### Ankomst Valgfri ankomstdag og minst 3 netter. Døgnåpen resepsjon. Innsjekkingstid: 16:00 - 22:00, utsjekkingstid: 10:00.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 12 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 19 oktober 2021
Bosted: 2-romsleilighet. Allrom med pantry og 2 sovepl., soverom med 2 sovepl. Ca. 45 m². Balkong. De fleste med havutsikt. - Mendula., Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 062 NOK Pris per voksen

Waterman Svpetrvs Resort
Supetar, Brac, Kroatia
 

4

Velger du Waterman Svpetrvs Resort i Supetar som overnattingssted, bor du ved sjøen, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Supetar-stranden og Petrinovic-mausoleet. Dette resort-hotellet med hele 4 stjerner ligger 13,1 mi (21,1 km) unna Bacvice-stranden og 13,4 mi (21,5 km) unna Riva. Føl deg som hjemme i et av de 500 gjesterommene. Rommene har egen balkong eller terrasse. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Petrinovic-mausoleet - 0,5 km Supetar-stranden - 1,4 km St. Rokos kirke - 6,6 km Olivenoljemuseum - 11,2 km Brač-øyas museum - 11,2 km Lovrecina-bukten - 16,4 km Vidova Hora - 17,9 km Split havn - 20,2 km Museo Nacional de Historia Natural - 20,5 km Det grønne marked - 20,6 km Østre port - 20,6 km Det etnografiske museum i Split - 20,7 km Split bymuseum - 20,7 km Papalic-palasset - 20,7 km Jupiters tempel - 20,8 km De nærmeste flyplassene er: Split (SPU) - 44,7 km Brac (BWK) - 29,7 km Foretrukket flyplass for Waterman Svpetrvs Resort er Split (SPU). Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette resort-hotellet tilbyr 3 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 7 utendørsbassenger, utendørs tennisbaner og en badstue. Dette resort-hotellet i middelhavsstil har dessuten wi-fi inkludert, gavebutikk/kiosk og frisørsalong. Dette resort-hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter. Spis deg god og mett i en av dette resort-hotellets 3 restauranter. Besøk en av stedets 3 barer/lounger, 2 strandbarer eller 2 bassengbarer og slapp av med din favorittdrink. Overnattingsstedet er stengt mellom 01. november og 09. april. Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Lokale myndigheter i Supetar pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål. Lokale myndigheter pålegger en avgift: fra 1 oktober til 31 mars, EUR 0.94 per person, per natt for voksne, EUR 0.47 per natt for gjester mellom 12 og 17 år. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år år. Lokale myndigheter pålegger en avgift: fra 1 april til 30 september, EUR 1.33 per person, per natt for voksne, EUR 0.66 per natt for gjester mellom 12 og 17 år. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år år. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking: Pris for selvbetjent parkering: 4 EUR per dag Avgift for safe på rommet: 1.3 EUR per dag Avgift for barneseng (babyseng): 5 EUR per natt Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer. Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette resort-hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen. Ingen dyr, inkludert tjenestedyr, er tillatt på dette hotellet. Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet. Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C; rommene forsegles etter rengjøring; overnattingsstedet rengjøres og desinfiseres med elektrostatisk spray. Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; de ansatte sjekkes for feber med jevne mellomrom; gjestene kan be om å bli sjekket for feber; gjestene får håndsprit. Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig. Overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Anbefalinger for hoteller og utleiere (Kroatia). Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Ecolab (tredjepartsekspert – global). Ekstra tiltak for å sikre mathygienen er iverksatt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 12 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 19 oktober 2021
Bosted: Studio – standard - 1 dobbeltseng - Gratis wi-fi, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 754 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Brac, Kroatia
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear