Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Pula, Istria, Kroatia


Park Plaza Verudela Apartments
Pula, Istria, Kroatia
 

4

Strandhotellet Park Plaza Verudela Apartments har moderne utstyrte leiligheter med tekjøkken som passer for hele familien. Hotellet ligger på halvøya Punta Verudela, omgitt av frodig furuskog og med utsikt over det krystallklare Adriaterhavet. Middelhavsmat og lokale spesialiteter Her kan du nyte middelhavsmat som ferske skalldyr, italienske pastaretter og lokale spesialiteter. I tillegg til bufférestauranten er det også et pizzeria, en champagnebar, en kaffebar og en bassengbar med en restaurantdel. Saltvannsbassenger med havutsikt Hotellet har en nydelig solterrasse med utsikt over havet, flere saltvannsbassenger og et eget barnebasseng. Et av bassengene har en vannsklie. Barne- og ungdomsklubber for alle aldre For de yngste finnes det et lekerom med babyhjørne. De litt eldre barna kan ha det moro med spennende aktiviteter som lianer, sklier og klatring. For ungdom opp til 17 år er det et Hi-Tech-rom med blant annet tv-spill. Hotellet har også et amfiteater med forskjellige show, og et kreativt rom for aktiviteter som maleri og mye mer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 august 2020
Hjemreise: lørdag 5 september 2020
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 543 NOK Pris per voksen

Arena Verudela Beach
Pula, Istria, Kroatia
 

4

Nyrenoverte Arena Verudela Beach ligger vakkert til på en halvøy utenfor Pula, omgitt av furuskog og med havet rett foran. Hotellet har tre bassenger, inkludert et barnebasseng, flere restauranter og barer. Det er aktiviteter for alle aldre, som barneklubber, tennis og basketball. Klippe- og steinstranden som hotellet ligger ved har mottatt den internasjonale miljøutmerkelsen Blue Flag for sitt rene og klare badevann. Her kan du slappe av i en solseng under trærne som gir naturlig skygge. Hotellet har også to svømmebassenger og et barnebasseng med en liten vannsklie, så det er mange steder å avkjøle seg. Tennis, fotball og golf På Arena Verudela Beach kjeder du deg ikke. Hotellet har hele 18 tennisbaner, to fotballbaner og en flerbruksbane for håndball, basketball og volleyball. Du kan også trene golfferdighetene dine i Golf Range Verudela. Hvorfor ikke leie sykkel eller gå en tur? Det er veldig fine turstier rundt hotellet. Tradisjonelle delikatesser fra Istria Hotellet har tre forskjellige restauranter som serverer middelhavsmat, pizza, pasta og tradisjonelle delikatesser. Det finnes også en kafé, basseng og snackbar.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 september 2020
Hjemreise: lørdag 19 september 2020
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 271 NOK Pris per voksen

Park Plaza Hotel Arena Pula
Pula, Istria, Kroatia
 

4.5

Park Plaza Hotel Arena Pula ligger noen kilometer utenfor Pula. Hotellet har svømmebasseng og barnebasseng, restaurant og bar. Det finnes også mange ulike aktiviteter som tennis, minigolf og håndball, i tillegg til både dag- og kveldsunderholdning. Slapp av ved sjøvannsbassenget eller i en solseng ved stein- og klippestranden i nærheten av hotellet. For de yngste gjestene finnes det et barnebasseng. Ta en tur i de vakre omgivelsene på halvøya. Hvis du virkelig trenger å slappe av, kan du unne deg en massasjebehandling på hotellets spa. Basketball, tennis og fotball Hvis du ikke er så opptatt av sol og bad, finnes det mange aktiviteter du kan glede deg over. Hva med å spille tennis, fotball eller håndball? Hotellets aktivitetsteam arrangerer også vannspill og annen moro for store og små. På kveldstid arrangeres show og musikaler. Glutenfrie alternativer Hotellets restaurant serverer en variert buffet med både tradisjonelle spesialiteter fra Istria og internasjonale klassikere. I tillegg finnes det glutenfrie alternativer å velge mellom. På lobbybarens terrasse kan du nippe til en kald drink med utsikt over bassenget.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 august 2020
Hjemreise: lørdag 5 september 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 369 NOK Pris per voksen

Villa Elizabeta
Pula, Istria, Kroatia
 

I Medulin ligger Villa Elizabeta mindre enn 15 minutter unna Sergernes bue og Bourguignon festning med bil I Medulin ligger Villa Elizabeta mindre enn 15 minutter unna Sergernes bue og Bourguignon festning med bil. Denne leiligheten med hele 4 stjerner ligger 6,4 mi (10,3 km) unna Pula Arena og 5,4 mi (8,8 km) unna Forum. Føl deg som hjemme på et av de 14 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. På rommet tilbys du en flatskjerm-TV med parabol-TV, og gratis wi-fi som holder deg tilkoblet Internett. Rommene har safe og mikrobølgeovn, og rengjøring tilbys ukentlig. Du tilbys blant annet et utendørs basseng og gratis wi-fi. På Villa Elizabeta kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og vaskeritjenester. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 mai 2020
Hjemreise: lørdag 23 mai 2020
Bosted: Leilighet 1 soverom - Ground floor, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 310 NOK Pris per voksen

Park Plaza Hotel Histria
Pula, Istria, Kroatia
 

Park Plaza Hotel Histria ligger utenfor Pula, på en vakker liten halvøy dekket med furutrær. Her finnes det mange aktiviteter, restauranter og barer. Hotellet har spa og to bassenger, ett utendørs og ett innendørs. Rett nedenfor hotellet finner du stranden som mottok den internasjonale prisen Blue Flag for sitt rene og klare badevann. Sjøvannsbassenger og spa På hotellområdet kan du kjøle deg ned i to forskjellige bassenger, ett utendørs og ett innendørs, begge med sjøvann. Ved bassengområdet er det også en bassengbar hvor du kan bestille drikke, frukt og smoothies. De som trenger å slappe av ordentlig, er velkommen i hotellets spa, hvor det blant annet finnes et mørkt rom hvor du kan slappe av foran en knitrende ild. Skøytebane og kino I nærheten av hotellet finnes et sportssenter med 16 tennisbaner, to fotballbaner og multicourt for blant annet basketball og volleyball. På stranden kan du spille beachvolleyball og det er mulighet for å teste ulike vannsporter. I tillegg kan du teste golfferdighetene dine eller øve på piruetter på skøytebanen med kunstis. Restauranter og barer I hovedrestauranten kan du velge å sitte inne eller på uteterrassen med utsikt over Adriaterhavet. Restauranten Yacht ligger rett på stranden. Her kan du glede deg over både lokale og internasjonale spesialiteter. Avslutt gjerne kvelden med en cocktail i Luna's Lounge & Bar, eller i lobbybaren mens du ser på solnedgangen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 august 2020
Hjemreise: lørdag 5 september 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 416 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Pula, Istria, Kroatia
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!