Charter til Igrane, Makarska rivieraen, Kroatia


TUI Blue Makarska
Igrane, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

TUI Blue Makarska ligger midt i landsbyen Igrane med havet og stranden som nærmeste nabo. Alt fra rommene til bassengområdet og restaurantene er som hentet ut av et interiørmagasin, og hotellet er spesielt designet for deg som reiser uten barn. Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen. Hotellet ligger på en liten odde midt i byen, noe som gir deg panoramautsikt over havet og øyene Hvar og Brac utenfor. På begge sider venter rullesteinstrender og krystallklart vann. Igranes havnepromenade med restauranter og noen små butikker begynner utenfor hotellet. Tid til hverandre TUI Blue Makarska har to basseng kantet med solsenger. Vil du trene finner du treningsrom og timer med instruktør. Det finnes også spa med dampbadstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger. Kulinariske stunder På TUI Blue er det fokus på mat og drikke og kjøkkenet holder høy standard. Det serveres en stor frokostbuffé hver morgen. Du velger selv om du vil spise inne eller under åpen himmel. À la carte-restauranten Cullinarium har i tillegg til omtenksomt personale også en innholdsrik vinliste og bord for to. Martini Lobby Bar, bassengbarer og kaffeterrassen er andre valgmuligheter under oppholdet. Kinokveld under stjernene Hotellet har aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden. Du kan avslutte kvelden med en kinodate i utendørskinoen. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noe av det som skiller seg fra det normale: Noe redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Dersom visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer Begrenset tilgang til treningsrom og spaet Ingen temakvelder, alternativer tilbys Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 august 2022
Hjemreise: fredag 19 august 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 776 NOK Pris per voksen

TUI Blue Adriatic Beach
Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

TUI Blue Adriatic Beach er et toppmoderne parhotell ved stranden i utkanten av den lille landsbyen Živogošće. Hotellet har 16 års aldersgrense. De naturskjønne omgivelsene og hotellets atmosfære innbyr til avslapping. All inclusive er inkludert. Her kan du nyte spa-behandlinger, god mat og bad i det krystallklare vannet. Živogošće er Igranes lille nabolandsby og ligger to km sydøst for Igranes. Hotellet ligger i åssiden og har en enestående utsikt over havet og øyene. Et lite stykke unna skimtes et gammelt kloster. Tid til hverandre Her er alt designet for to i en moderne stil. I hotellets spa kan du til og med bestille parmassasje. Vil du være aktiv kan du trene eller bli med på treningstimer. Området rundt er også egnet for fine turer og det krystallklare havet i den adskilte bukten nedenfor hotellet er ideel for snorkling. Kulinariske øyeblikk Som på alle TUI Blue-hotell finnes restauranter og mat av høy klasse. Det finnes både en bufférestaurant og à la carte-restauranten Culinarium. Mojito Bar er et perfekt sted å avslutte dagen. Eller du kan ta en kaffe i den svale lobbybaren. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noen av de tingene som skiller seg fra det normale: Litt redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Begrenset tilgang til spa/treningsrom Hvis visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer Ingen temakvelder, alternativer tilbys Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 august 2022
Hjemreise: fredag 19 august 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 701 NOK Pris per voksen

TUI Blue Adriatic Beach (ex.Sensimar)
Zivogosce, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

Etter en totalrenovering, gjenåpnet hotellet i april 2015 som et feriested kun for voksne. Eiendommen som tilbyr fasiliteter som spa og treningsområde med badstue, boblebad, massasjetjenester og skjønnhetsbehandlinger (behandling må reserveres og medfører en ekstra kostnad). Hotellet har også evighetsbasseng, restauranter og barer, resepsjonen er døgnåpen og WiFi er tilgjengelig på hele eiendommen. Rommene og suitene er utstyrt med A/C, safe, tv, kaffe/te-fasiliteter, minibar, WiFi, eget bad med dusj og balkong eller terrasse. Vær oppmerksom på at komplekset er fordelt på en hovedbygning (7 etasjer), ett anneks (8 etasjer) og tre paviljonger (3 etasjer). Viktig: ** Hotell kun for voksne. Aldersgrense 18 år ** Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22:00-24:00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Porat bb, 21329 Zivogosce, Igrane, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 oktober 2021
Hjemreise: torsdag 14 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 241 NOK Pris per voksen

TUI Blue Makarska Resort
Igrane, Makarska rivieraen, Kroatia
 

4.5

Dette renoverte og nymøblerte hotellet gjenåpnet i april 2015 som et hotell kun for voksne. Eiendommen tilbyr fasiliteter som velvære- og treningsområdet med badstue, massasje- og skjønnhetsbehandlinger (Merk: behandlingstilbud må reserveres og koster ekstra). Hotellet har 2 svømmebassenger, 2 restauranter, 3 barer og kaffe-terrasse. Resepsjonen er døgnåpen og WiFi er tilgjengelig på hele eiendommen. Tjenester inkluderer vaskeri, renseri, fax -og kopitjenester samt legebesøk mot betaling. Tilgjengelige aktiviteter inkluderer (ekstra kostnad): dykking, seiling, kajakk- og jetskiutleie, utendørs trening som yoga og pilates. Rommene og suitene er utstyrt med A/C, safe, flatskjerm-TV, telefon, kaffe/te-fasiliteter, minibar, WiFi, eget bad med regndusj, hårføner og eksklusive bio-baserte kosmetiske produkter. De fleste rom har balkong eller terrasse, mens noen av rommene er uten. Viktig: **Hotell kun for voksne. Aldersgrense for booking er 18 år. ** Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22:00-24:00). På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Igrane B.b. 21329 Igrane, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 23 september 2021
Hjemreise: torsdag 30 september 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 490 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Igrane, Makarska rivieraen, Kroatia
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear