Charter til Limassol, Kypros


Blue Star Atlantica Oasis
Limassol, Kypros
 

4.5

Atlantica Oasis er et av våre mest prisgunstige Blue Star-hotell ved Middelhavet. All inclusive er inkludert og du har mye å velge mellom.  Stort bassengområde, eget basseng for voksne, sjørøverskip, treningsmuligheter og mange aktiviteter for alle aldre. Det er gåavstand til Limassols turistområde med butikker og barer. Det største utendørsbassenget er laguneformet med øyer, palmer og god plass til solsengene. Trening, velvære og bassengliv Her finnes det både et velutstyrt treningsrom og squashbane samt et wellnessenter med ulike behandlinger. Barne- og lekebassengene har fontener og sjørøverskip. Det største utendørsbassenget er laguneformet med øyer, palmer og god plass til solsenger. I voksensonen er det et atskilt basseng med boblebad for alle over 18 år. I tillegg kan du bade i et innendørsbasseng. Det arrangeres underholdning på kveldstid i høysesongen. God og variert mat Hotellet serverer store og varierte bufféer, og det finnes en egen buffé for barna. Fra mai åpner den italienske restauranten og da arrangerer hotellet også ulike temakvelder, blant annet Meze og BBQ. Disse kveldene må bestilles i resepsjonen eller i informasjonsskranken, med forbehold om plass. Gjenbruk og lokalprodusert Blue Star Atlantica Oasis er engasjert i kreftspørsmålet. Hotellet arrangerer gallaer og innsamlinger til fordel for pasienter, og donerer sengetøy til Cyprys Association of Cancer Patients & Friends. Når det gjelder miljømiljøengasjementet gjør hotellet mye for å redusere sin påvirkning. Noen eksempler: All mat og drikke er lokalprodusert på Kypros All bruk av engangsplast er erstattet, inkludert sugerør Hotellet arbeider aktivt med å redusere vannbruket sitt Viktig informasjon Hotellet holder stengt akkurat nå. Hvis hotellet åpner under sommersesongen 2021 kommer ikke hotellet til å ha Blue Star-konseptet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 april 2022
Hjemreise: lørdag 30 april 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 980 NOK Pris per voksen

TUI Blue Atlantica Bay
Limassol, Kypros
 

4.5

TUI Blue Atlantica Bay er et godt valg for voksne som ønsker en ferie i rolige omgivelser. Hotellet ligger på en høyde i utkanten av Limassols hotellområde, med en strålende utsikt over havet. All inclusive er inkludert. Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Tidligere gjester har spesielt nevnt det trivelige hotellpersonalet, de utmerkede fasilitetene og maten. Tid til hverandre Spa-avdelingen tilbyr mange forskjellige skjønnhetsbehandlinger og flere typer massasje – velg mellom blant annet aromaterapi eller sportsmassasje. Du kan også slappe av ved bassenget i draperte solsenger som leies gjennom resepsjonen. I tillegg har du fri tilgang til hotellets to treningsrom, ett av dem er utendørs så du har havutsikt mens du trener. Kulinariske stunder Alle bufféer tilbyr vegetarmat og sunne alternativer. Èn middag på à la carte-restaurant per opphold er inkludert i all inclusive. Strandtavernaen, som er åpen i høysesongen, serverer forfriskninger, salater, kypriotiske spesialiteter og andre småretter. Solterrasse med sand Det går en gangtunell ned til den offentlige stranden der hotellet har solsenger og en oppbygd terrasse med fin sand. Bassengområdet har to store basseng, det ene er perfekt for mosjonssvømming, og boblebad på terrassen foran hotellet. Det finnes solsenger og store parasoller på solterrassen og plenen. Baren på terrassen har flere sittegrupper og de ovale 2-personerssofaene passer bra hvis man vil ha det litt mer privat. Viktig informasjon Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noe av det som skiller seg fra det normale: Noe redusert aktivitets- og kveldsunderholdningsprogram Dersom visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys alternativer Begrenset tilgang til treningsrom og spaet Ingen temakvelder, alternativer tilbys Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 april 2022
Hjemreise: lørdag 23 april 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 779 NOK Pris per voksen

4.5

Atlantica Miramare Beach Hotel ligger rett ved strandpromenaden i trendy Limassol. Herfra kan du spasere langs havet til trivelige restauranter og barer inne i sentrum. Ved den lille stranden står hotellets egne solsenger der du kan koble av mellom badene. Her bor noen av våre mest fornøyde kunder på Kypros. Mye takket være hotellets fine treningsrom og spa, den gode maten og voksensoner for å garantere en atmosfære omgitt av vakker vegetasjon. Basseng og restaurant for voksne I eksklusive Red Room kan dere tilbringe en spesiell kveld sammen i à la carte-restauranten. Her og ved det store bassengområdet foran hovedbygningen er det aldersgrense 16 år. Herlige kvelder ved havet Utendørsbaren Koi ligger med utsikt mot havet og serverer gode forfriskninger. Om kvelden kan du nyte underholdning som livemusikk på utendørsterrassen til lobbybaren Asterias. Spa, treningsrom og innendørsbasseng I den lille bygningen ligger hotellets spa og treningsrom samt et innendørsbasseng. Her finnes et stort utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet har også tennisbane. Bestill måltider Halvpensjon med frokostbuffe og lunsj- eller middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 16 april 2022
Hjemreise: lørdag 23 april 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 252 NOK Pris per voksen

The Royal Apollonia
Limassol, Kypros
 

4.5

Hotell The Royal Apollonia Beach ligger rett ved stranden sentralt i Limassol. Her kan du koble av på spa, spise godt og slappe av ved bassenget. Havet og stranden ligger rett nedenfor bassengområdet der du kan prøve ulike vannaktiviteter eller bare slappe av i en solseng. I det store bassenget finnes det et boblebad og Ocean Blue, en nedsenket bassengbar. Spabehandlinger og innendørsbasseng I The Royal Spa kan du skjemme deg bort med velgjørende behandlinger, massasje eller dampbad. Innendørsbassenget er oppvarmet. Restaurantterrasse med havutsikt Det finnes flere restauranter som serverer japanske, greske og middelhavsinspirerte måltider. Du kan spise lunsj og middag på en restaurantterrasse og samtidig ha utsikt over havet. Baren Afrodite Lounge and Terrace er åpen fra morgen til kveld.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2022
Hjemreise: lørdag 14 mai 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 922 NOK Pris per voksen

Crowne Plaza Limassol
Limassol, Kypros
 

4.5

Hotellet tilbyr følgende fasiliteter og tjenester: 24-timers resepsjon, heis, WiFi, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, innendørs svømmebasseng, gym, spa (ekstra kostnad), tennisbane og lekeplass. Alle rom har luftkondisjonering, telefon, TV, mini-bar, baderom med badekar eller dusj, WC, hårtørker, safe, balkong, te- og kaffe-fasiliteter . ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været, årstiden. ** Adresse: 28 oktober Sts. Agios Athanasios, Limassol, Kypros.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 august 2021
Hjemreise: lørdag 28 august 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) King bed -  byutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 661 NOK Pris per voksen

St Raphael Resort Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Oversikt St. Raphael er et 5-stjerners feriested som tilbyr 272 romslige rom og suiter. Hotellet har et spasenter (ekstra kostnad) med 8 behandlingsrom. Treningssenteret inkluderer moderne treningsutstyr, vekter og kardiomaskiner. Feriestedet tilbyr også minneverdige spisesteder til frokost, lunsj og middag. Med seks restauranter og tre barer tilgjengelig om sommeren får gjestene variasjon, kvalitet og konsistens. plassering Hotellet ligger bare 14,5 km fra sentrum av Limassol og 54,5 km fra Larnaca lufthavn. Rom Alle rommene og suitene er utstyrt med myke og komfortable ortopediske madrasser for å sikre en perfekt natts søvn. Ytterligere fasiliteter for en komfortabel ferie på St. Raphael Resort inkluderer klimaanlegg, safe, kabel-TV og Wi-Fi. Rommene med sjøutsikt har også balkong / terrasse og havutsikt. Mat drikke Sailor's Rest Lounge Bar & Restaurant serverer en rekke à la carte-gourmetrestauranter med fersk fisk, kjøtt, salater og pasta. Palladium har høyt tak som er håndmalt med de tolv gamle greske gudene og gir utsikt over havet og St Raphael Marina. Fønikeren gir en blanding av middelhavsmat og arabisk mat. Splash Restaurant tilbyr daglig snacks ved bassenget til lunsj og middag på kvelden. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær / sesongmessige forhold. Adresse: 502 Amathountos Avenue, PO Box 51064, 4520 Limassol, Kypros.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Familierom, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 475 NOK Pris per voksen

Mediterranean Beach Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

På hotellet er det utendørs svømmebasseng, innendørs oppvarmet basseng, barnebasseng, treningsrom, badstue og boblebad, 5 restauranter, barer, hage, solterrasse, konferanserom, lekeplass for barn, gratis WiFi, heiser, parkering og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition og varme, telefon, safe, hårføner, minibar, tv, balkong/terrasse. Superior rom har også tøfler, badekåpe og badekar. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: 71 Amathus Avenue, P.O. Box 56767, 3310 Limassol, Kypros.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe Fjellutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 078 NOK Pris per voksen

Royal Apollonia
Limassol, Kypros
 

4.5

Royal Apollonia ligger 6 km fra sentrum, 65 km fra Larnaca flyplass og ca. 70 km fra Paphos flyplass. På hotellet er det 24 timers resepsjon, flere restauranter, bar, svømmebasseng, innendørs svømmebasseng, treningsrom, spa (ekstra kostnad), tennisbane, konferanserom og trådløst internett. Hotellrommene er utstyrte med baderom (badekar / dusj), hårtørker, trådløst internett (ekstra gebyr), TV, telefon, mini-bar, luftkondisjonering og safe (ekstra kostnad). Adresse: Georgios A Str, Potamos Germasogeias, 3608 Limassol, Kypros.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 oktober 2021
Hjemreise: lørdag 30 oktober 2021
Bosted: Twin/Double room - Superior - Inland view, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 072 NOK Pris per voksen

Alasia Hotel
Limassol, Kypros
 

4.5

Når du bor på Alasia Hotel i Limassol, befinner du deg kun få minutter fra Limassol kommunale park og Limassol slott. Dette hotellet har 4,5 stjerner og ligger i nærheten av Cyprus University of Technology og Heltenes plass.Rom Føl deg som hjemme i et av de 61 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har privat balkonger. Gratis internettilgang via kabel og wi-fi gjør at du kan surfe på nettet, og rommets parabol byr på underholdning. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et helsestudio, et utendørs basseng og et innendørs basseng. Hotellet har har dessuten concierge-tjenester, barnepass (mot et tillegg) og bryllupstjenester.Servering Du kan ta deg noe å spise som gjest på dette hotellets 2 restauranter og en kaffebar/kafé. Her tilbys du dessuten romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som et konferansesenter og konferanselokaler. Gjestene tilbys flyplasstransport (tilgjengelig på forespørsel), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 august 2021
Hjemreise: lørdag 28 august 2021
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Superior -  byutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 053 NOK Pris per voksen

Amathus Beach Hotel Limassol
Limassol, Kypros
 

5

Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, restaurant, bar, trådløs internettilgang, forretningssenter, møterom, svømmebasseng, barnebasseng, vannsklier, lekeplass, treningssenter, Jaccuzi, badstue, dampbad, bordtennis, tennisbane, smykke-boutique, gavebutikk, frisør, vaskeritjeneste (ekstra kostnad), hage, heis og parkering. Rommene har klimaanlegg, oppvarming, trådløs Internettilgang, telefon, TV, safe, minibar (ekstra kostnad), kaffe-/tekoker, hårføner og bad. Superior-rom med havutsikt har også balkong eller terrasse. Juniorsuiter med privat basseng har eget oppvarmet basseng med boblebad. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. Adresse: Amathus Avenue P.O. Box 50513, 3630 Limassol, Kypros.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 19 oktober 2021
Hjemreise: tirsdag 26 oktober 2021
Bosted: Superior room, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 568 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Limassol, Kypros
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear