Charter til Cancún, Mexico


4

Beachscape Kin Ha Villas & Suites Cancun er et lite og intimt hotell ved den beste stranden i Cancun. Hotellet passer like bra for familier som for deg som reiser med partner eller venner. Stranden er hvit og har myk sand. Vannet er krystallklart og solsengene på stranden er gratis for hotellets gjester. Rolig og avslappet Stemningen er rolig og avslappet. Det står solsenger ved bassenget samt ministoler for barna og like ved ligger bassengbaren som server drikke og snacks. På hotellet har du også tilgang til et lite spa med massasje og et trimrom. Det er kun en kort tur med taxi til shopping og fornøyelser i Cancun. Restaurant med servering på stranden En av hotellets to restauranter ligger ned mot stranden og herfra har du utsikt mot det karibiske havet og øya Isla Mujeres. Menyene byr på både meksikansk og internasjonal mat. Om kvelden kan du spise middag på terrassen mot havet. Spesielt romantisk er det på La Palapa under palmetaket om kvelden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 022 NOK Pris per voksen

Blue Star Royalton Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexico
 

4.5

Blue Star Royalton Riviera Cancun ligger ved stranden like sør for Cancun. Et førsteklasses hotell der elegant design kombineres med uventede innredningsdetaljer. All inclusive inkluderer 9 restauranter, enda flere barer og sportsaktiviteter. Royalton Riviera Cancun ligger noen mil utenfor Cancun, omgitt av tropisk vegetasjon og mangroveskog. 10 basseng, splash-park, tenåringslounge og spa Hotellet har et titalls basseng og det finnes en splash-park for de yngste. Daglig arrangeres det aktiviteter og i tenåringsloungen finnes det biljard, bordtennis og videospill. Du kan også delta på dansetimer, kajakkpadling eller besøke hotellets luksuriøse spa. All inclusive med mange valg All inclusive inkluderer 9 ulike restauranter og 13 barer. Det finnes blant annet: Japansk restaurant og sushibar Italiensk trattoria og et klassisk steakhouse Meksikansk restaurant og barbecue på stranden Sportsbar med lounge … og mye mer. I sommerhalvåret har Royalton Riviera Cancun ikke Blue Star-konsept, se konseptinformasjonen nedenfor for eksakte datoer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
25 260 NOK Pris per voksen

Hideaway at Royalton Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexico
 

4.5

Sør for Cancun ligger Hideaway at Royalton som er en atskilt del av familiehotellet Royalton Riviera Cancun. Hideaway er et førsteklasses voksenhotell med alt du behøver for en avkoblende ferie, blant annet all inclusive. Hideaway at Royalton ligger atskilt til ca. 3 mil utenfor Cancun. Hideaway og Royalton Riviera Cancun utgjør en stor resort rett ved en kritthvit sandstrand og som gjest på Hideaway har du tilgang til begge hotelldelene. Det finnes blant annet noen butikker og et ti-talls restauranter. Eksklusivt bassengområde og restaurant På Hideaway har du tilgang til et bassengområde, à la carte-restauranten Dorado og en bar som er kun for voksne. I tillegg har du tilgang til de øvrige restaurantene og barene som finnes på det felles hotellområdet. Royalton har flere à la carte-restauranter, blant annet en japansk restaurant, en italiensk trattoria, en klassisk meksikansk restaurant og et steakhouse. Trening og spa Det finnes mange muligheter for deg som vil være aktiv: Kajakkpadling Dans, spinning og aerobictimer Tilgang til Royaltons treningsrom i to etasjer … eller hvorfor ikke unne deg en avslappende behandling i hotellets luksuriøse spa? Hotellet har 18 års aldersgrense. På søsterhotellet Royalton Riviera Cancun er barn velkommen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
26 810 NOK Pris per voksen

Riu Palace Peninsula
Cancún, Mexico
 

4.5

Riu Palace Peninsula er et eksklusivt all inclusive-hotell med utmerket beliggenhet i Cancun. Du bor ved en hvit sandstrand omgitt av tropiske vekster. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter og mat fra alle verdenshjørner. Uansett om du reiser som et par, med vennegjengen eller familien så finnes det noe som passer for alle på Riu Palace Peninsula. Flere basseng og privat strand Det finnes fire bassenger på hotellområdet og en swim up-bar. Fra ett av bassengene har du panoramautsikt over hotellets private strand og havet. På stranden kan du slappe av i en solseng eller i en hengekøye. I tillegg til de fire bassengene har du som bor i Adults Only-delen tilgang til et femte basseng. Treningsklasser, kunstskole og kveldsshow Her kan du velge mellom ulike aktiviteter, trening og underholdning Treningsrom og timer i styrketrening og kondisjon Snorkling, windsurfing og kajakkpadling Strandvolleyball, stretching og vanngymnastikk Kunstskolen RiuArt med eget atelier Kveldsshow og levende musikk All inclusive med à la carte-måltider Hotellets à la carte-restauranter er inkludert i all inclusive og tilbyr meksikansk, italiensk, japansk og fransk gourmet. Sportsbaren serverer snacks hele døgnet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
35 828 NOK Pris per voksen

Azul Beach Resort Riviera Cancun
Puerto Morelos, Mexico
 

4.5

Azul Beach Resort Riviera Cancun har noe for alle sanser. Her bor du på et førsteklasses all inclusive-hotell ved stranden i Puerto Morelos-området som passer både par og barnefamilier. Hotellet er nesten som en liten landsby med restauranter, butikker, treningsrom, spa, store bassenger og underholdning innen området. Azul Beach Resort Riviera Cancun er delt opp slik at det passer for alle generasjoner, både når det gjelder bosted og aktiviteter. For voksne uten barn… Reiser du uten barn kan du bestille en juniorsuite i den barnefrie hotelldelen som ligger nær den restauranten og bassengområdet som kun er for voksne. Aldersgrense 18 år. … og for barnefamilier Barnefamilier bor i en annen del av hotellet som ligger nær det store barnebassenget med et lite badeland. Hotellet har internasjonale barneklubber for barn i ulike aldre. De yngste holder til på lekeplassen mens tenåringene blant annet tilbys disko, ulike spill og aktiviteter som klatring eller lærer hvordan man blir diskjockey. Førsteklasses all inclusive En av dine fem sanser er smaken. Mat, drikke og service holder høy kvalitet på dette hotellet. I tillegg til italienks, meksikansk, karibisk og spansk kjøkken finnes også restaurnt Le Chique, som flere ganger har vunnet en pris som en av Mexicos beste restaurantener for sin avant-garde meny. Blant barene finner du blant annet Mojitobaren som serverer 17 ulike mojitodrinker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
28 102 NOK Pris per voksen

4.5

Det er nesten ikke mulig å finne bedre all inclusive enn på førsteklasses Margaritaville Island Reserve, by Karisma i Puerto Morelos. Her bor du rett ved den kritthvite stranden Bahia Petempich. Nyt salte bad, gourmetmåltider, trening og total avkobling. Hotellet har et gjennomgående design med en tropisk stil. Fargene er inspirert av hav, sand og himmel. Du kan velge mellom flere bassenger og rett nedenfor hotellet ligger det turkisblå havet. Gourmet All Inclusive Maten på Margaritaville Island Reserve, by Karisma er noe utenom det vanlige og Gourmet All Inclusive inkluderer alt! Det finnes fem restauranter med menyer fra alle verdens hjørner. Alle er elegant innredet med unike detaljer. Prøv meksikansk-latinske smaker i familievennlige Latino Spis lunsj med havutsikt på strandrestauranten Chils terrasse Nyt kulinariske middager fra Nord-Italia i Roma Gå ikke glipp av dessertbordet i bufférestauranten Barnehjørnet Scoop med Svampe Bod is fabrikk … I tillegg finnes det flere swim up-barer og en tequila-lounge med 30 ulike tequilasorter. Spa, treningsrom og internasjonal barneklubb Vil du trene finnes det treningsrom, yoga, aerobic og dansetimer. På stranden kan du låne kajakk og snorkleutstyr. Foretrekker du roligere aktiviteter har hotellets spa et stort utvalg av massasjer og behandlinger.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
34 436 NOK Pris per voksen

Riu Palace Las Américas
Cancún, Mexico
 

4.5

All inclusive-hotellet Riu Palace Las Américas er omgitt av en tropisk hage og ligger rett ved den lange sandstranden i Cancún. Fra stranden har du utsikt til den vakre øya Isla Mujres. Det finnes blant annet både avkobling og mange aktiviteter du kan fylle ferien med. Hotellet har 18 års aldersgrense og en fin beliggenhet ved den lange sandstranden. Samtidig finnes et stort utvalg av shopping, barer og restauranter i Cancun og du har det meste innen gåavstand eller en kort taxitur unna. Med sans for hver minste detalj Vi i TUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Full fart eller total avkobling Hotellet tilbyr alt fra livlig underholdning og aktiviteter til ro og avkobling. Her finnes… Rolig relax-basseng med solsenger Fartsfylt aktivitetsbasseng med musikk og konkurranser Nattklubb på søsterhotellet Riu Cancun Dagaktiviteter og kveldsunderholdning flere ganger i uken Tennisbane og strandvolleyball Velutstyrt treningsrom, boblebad og badstue Vannsporter og seiling På stranden kan du snorkle, seile eller windsurfe. À la carte-middager er inkludert Det finnes 6 à la carte-restauranter der du kan spise så ofte du vil under oppholdet på hotellet.I tillegg kan du velge mellom fem barer og kaféer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
33 155 NOK Pris per voksen

Riu Palace Costa Mujeres
Cancún, Mexico
 

4.5

På Riu Palace Costa Mujeres er all inclusive inkludert hele døgnet og på hotellet finner du fem basseng, spa, treningsrom og treningstimer. Den lyse og kilometerlange sandstranden ligger rett foran hotellet. Solsenger er inkludert og du kan prøve ulike strandaktiviteter. Som gjest på Riu Palace Costa Mujeres er du velkommen til å besøke nabohotellet Riu Dunamar. Barna kan blant annet være med i den internasjonale barneklubben RiuLand. Med sans for hver minste detalj Vi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. 6 restauranter & 6 seks barer Det føles litt ekstra luksuriøst når mat og drikke er tilgjengelig hele døgnet. Hotellet har i tillegg hele 6 restauranter og like mange barer, noe som gjør utvalget stort og variert.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
31 156 NOK Pris per voksen

4.5

På all inclusive-hotellet Royalton CHIC Suites Cancun bor du rett ved Cancuns hvite sandstrand. Her kan du lene deg tilbake og få en herlig alt-i-ett-ferie. Du har tilgang til flere basseng, treningsrom, spa, treningstimer og underholdning. All inclusive med mat og drikke fra flere restauranter og barer er inkludert i prisen. Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen WiFi på hele hotellet og i rommen uten kostnad. Trening og avkobling På Royalton Suites Cancun får du tid til både trening og avslapping. Hotellet har et velutstyrt treningsrom og du kan mot kostnad prøve ulike vannsporter. Hvis du heller vil ta det rolig kan du unne deg en avslappende behandling i hotellets spa. Eller hvorfor ikke slappe av i en solseng på den kritthvite stranden og se ut over Det karibiske hav. Stort utvalg av restauranter og barer Her er mulighetene mange når det kommer til valg av restaurant. Du kan fritt velge mellom å spise på hotellets bufférestaurant eller i en av hotellets åtte à la carte-restauranter. Her finnes steakhouse, meksikansk, asiatisk og mye mer. I tillegg kan du velge mellom ni barer. Bo bra, bedre eller best Du kan velge mellom å bo i suite, juniorsuite eller familiesuite (se nedenfor). Velger du et Diamond Club-rom får du tilgang til "Rooftop Cabana Lounge" i 18. etasje med basseng, boblbad, luksuriøse solsenger og barservering, der noen drikker og småretter er inkludert, mens andre er mot ekstra kostnad.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
31 425 NOK Pris per voksen

Riu Caribe
Cancún, Mexico
 

4

Riu Caribe ligger rett ved stranden i utkanten av Cancúns hotellområde. All inclusive er inkludert og hotellet passer for familier og vennegjenger som ønsker et stort aktivitetstilbud. Det er enkelt å ta en taxi inn til Cancun og shopping. Her er ny design blandet med gammel. Baren som står midt i den store lobbyen er møtepunktet for hotellets gjester. Aktivitetsbasseng, treningsrom, tennis og dykkersenter Ved aktivitetsbassenget arrangeres det leker og konkurranser for store og små. Ved siden av ligger snackbaren Gaviotas og bassengbaren Acuatico. Vil du trene finnes det treningsrom, tennisbaner og bordtennis. Hotellet har også eget dykkersenter. Generøs all inclusive Det finnes flere restauranter og barer. I tillegg til hovedrestauranten Albatros kan du spise i en av tema-restaurantene til middag. Velg mellom grillet, asiatisk og meksikansk. På den meksikanske restauranter er salaten og dessertene i form av bufféer, hovedretten velger du fra menyen. Alle rom har havutsikt Rommene er lyst innredet med mørkeblå detaljer. Alle har balkong og havutsikt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 5 februar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
26 097 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Cancún, Mexico
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear