Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Oman


4.5

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town med butikker, kaféer og restauranter, og fra hotellet kan du nyte utsikten båthavna. Bassengområdet ligger ved sandstranden. Her er det to basseng og ett barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Hotellet har flere restauranter. Bufférestauranten Al Souk serverer hver dag retter med ulike temaer. Under kokospalmene mellom bassenget og stranden ligger poolbaren og byr på småretter og snacks i tillegg til ferskpresset juice. Hotellet har tre strandbarer – en på hver strand som serverer enkel snacks og drikke. Spa med badstue, massasje og behandlinger samt et skjønnhetssalong mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og ungdomsklubb (12-16 år) med spillerom og ulike aktiviteter. Lekeplass. Hotellet har et velutstyrt gratis trimrom. Gratis tennis, bordtennis og sandvolleyball. Utlån av sykler. Vannsport på stranden mot avgift. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Vaskeri mot en avgift. Suvenirbutikk. Apollos gjester har gratis transport t/r badelandet som ligger ca. 1 kilometer fra hotellet (All Inclusive gjelder ikke der). Parkering. Det er ca. 100 meter til nærmeste sentrum som er Marinaen. Til Salalah er det ca. 22 kilometer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 5 mars 2020
Hjemreise: fredag 13 mars 2020
Bosted: Deluxerom - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 638 NOK Pris per voksen

Salalah Rotana Resort
Salalah, Oman
 

4.5

Salalah Rotana Resort består av en hovedbygning og flere separate bygninger der de hyggelige rommene ligger. Hotellet er bygd i tradisjonell arkitektur og innredningen er preget av geometriske, islamske mønster og arabesker. Hotellet har det to basseng og et separat barnebasseng, med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice er inkludert. Vil du ta en pause fra solen kan du ta noe forfriskende å drikke i poolbaren. Lengter du etter havet er det bare å komme seg ut på den hvite, brede stranden. Her finner du den internasjonale bufférestauranten Saffron. For en kombinasjon av asiatisk og vestlig mat kan du besøke middagsrestauranten Silk Road, mot avgift. Ved stranden kan du bestille tropiske cocktails, ferskpresset juice og lettere måltider på The Beach Bar & Restaurant. Samtlige á la carte-restauranter er mot avgift. Lekeplass og aktiviteter for barn. Barneklubb i hotellets regi mot avgift. Gratis tennis og treningsstudio. Spabehandlinger, badstue, dampbad og massasje mot avgift. Utlån av sykkel på hotellet. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice. Room service døgnet rundt. Hotellet ligger ca. 800 meter fra Marina Town. Inn til Salalah sentrum er det ca. 22 kilometer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 26 mars 2020
Hjemreise: fredag 3 april 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 541 NOK Pris per voksen

4.5

Millennium Salalah Resort er en rolig oase som ligger nord for det sentrale Salalah. Hotellet har et stort bassengområde med lazy river og swim up-bar. Det er også lekeplass for barna. Nyt skyggen under en parasoll eller slapp av dagen lang i en solseng. I hotellets bufférestaurant starter dagene med en rikelig frokostbuffé med et stort og sunt utvalg, og du velger selv om du vil spise inne eller ute. Til frokost, lunsj og middag frister Taybat med spennende mat fra alle verdens hjørner, toppet med masser av frisk frukt og grønnsaksjuice. Det er også en à la carte-restaurant og en kafé på hotellet, der du som Apollo-gjest får 20 % rabatt på regningen. Á la carte-restauranten ligger på taket og er en skygrill som serverer omansk mat. I hotellets spa kan du unne deg en behandling eller ta en stund for deg selv i badstuen, ferskvannsbassenget eller skjønnhetssalongen mot avgift. Det er et innendørsbasseng & jacuzzi for kun kvinner. Gratis badstue og dampbadstue. Det er også et treningsstudio for deg som gjerne holder formen i ferien. De yngste gjestene kan leke i hotellets barneklubb med engelsktalende personale. Fra hotellet er det kort vei til severdigheter som Mirbat Village, Lost City of Ubar og souken Al Haffa. Daglig shuttlebuss til stranden, ca. 5 kilometer fra hotellet. Det er ca. 3 kilometer til sentrum (til nærmeste souk). Room service døgnet rundt. Vaskeriservice mot avgift.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 5 mars 2020
Hjemreise: fredag 13 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 419 NOK Pris per voksen

Crowne Plaza Resort
Salalah, Oman
 

4

Crowne Plaza Resort i Salalah har et stort og vakkert bassengområde med tre basseng hvorav ett for barn. I tillegg er det ett oppvarmet basseng i spa-avdelingen. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær; også på stranden. Poolbar med enkel matservering. I bufférestauranten Darbat serveres frokostbufféen hver morgen i tillegg til lunsj og middag. Her kan du velge å sitte inne eller ute. Restaurant Al Luban er stedet for elegante middager og senere på kvelden er det underholdning og livemusikk. Al Khareefs pub serverer lunsj og middag samt cocktails i en avslappet atmosfære. På stranden ligger à la carte-restauranten Dolphin Beach (under renovering til og med oktober 2019) med enkle retter til lunsj og skalldyr, fiske- og kjøttretter til middag. I samtlige á la carte restauranter gjelder bordreservasjon og avgift. Lobbybar med kaffe- og teservering. Nattklubb mot avgift torsdag og fredag. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis bordtennis, dart og squash, samt tilgang til trimrom. Tennis mot avgift. Lekeplass. Massasje mot avgift. Dykking og snorkling mot avgift. 9-hulls bane (par 3), driving range og putting green mot avgift, som inkluderer utstyr. Det er ca. 7 kilometer til Salalah by. Begrenset trafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 5 mars 2020
Hjemreise: fredag 13 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 760 NOK Pris per voksen

Hilton Salalah Resort
Salalah, Oman
 

4

Hilton Salalah Resort er et fint hotell som ligger rett ved den kritthvite stranden i utkanten av Salalah. Stort og fint bassengområde omkranset av høye palmer. Gratis solsenger og parasoller. Her er det flere restauranter og du kan velge mellom arabisk og internasjonal mat. I Al Maha Restaurant serveres frokostbuffé samt lunsj og middag på terrassen med utsikt over bassenget. I hagen ligger restauranten Sheba's Steak House som byr på arabiskinspirert og internasjonal mat. Á la carte- restauranten Palm Grove Restaurant har fisk og skalldyr med asiatisk og arabisk touch på menyen, akkompagnert av en vakker havutsikt. Puben Mayfair viser fotball på TV og i Sunset Lounge serveres småretter. Nattklubb flere kvelder i uken, mot avgift. Til middag er det pent antrekk som gjelder i alle restaurantene. Gratis WiFi (treg oppkobling) i fellesområdene. Lite trimrom. Tennis mot avgift. Dykking og windsurfing mot avgift. Lekeplass samt barneklubb i hotellets regi (engelsktalende personale). Suvenirbutikk. Roomservice. Ca. 12 kilometer til Salalah Garden Mall med shopping, kaféer og restauranter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 13 februar 2020
Hjemreise: fredag 21 februar 2020
Bosted: Deluxerom - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 220 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oman
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!