Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Salalah, Oman


4.5

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town som er fylt med butikker, kaféer og restauranter. Fra hotellet kan du nyte utsikten over båthavna. Bassengområdet ligger ved sandstranden, og der er det to bassenger og ett barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Hotellet har flere restauranter. Bufférestauranten Al Souk serverer hver dag retter med ulike temaer. På restauranten Breakers kan du velge blant á la carte fra det meksikanske, indiske, brasilianske eller omanske kjøkken. Under kokospalmene mellom bassenget og stranden ligger poolbaren og byr på småretter og snacks i tillegg til ferskpresset juice. Hotellet har tre strandbarer – en på hver strand som serverer enkel snacks og drikke. Spa med badstue, massasje og behandlinger samt et skjønnhetssalong mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og ungdomsklubb (12-16 år) med spillerom og ulike aktiviteter. Lekeplass. Hotellet har et velutstyrt gratis trimrom. Gratis bordtennis og sandvolleyball. Utlån av sykler. Tennis mot avgift. Vannsport på stranden mot avgift. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Vaskeri mot avgift. Suvenirbutikk. Apollos gjester har gratis transport t/r badelandet som ligger ca. 1 kilometer fra hotellet (All Inclusive gjelder ikke der). Parkering. Det er ca. 100 meter til nærmeste sentrum som er Marinaen. Til Salalah er det ca. 22 kilometer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 januar 2021
Hjemreise: fredag 15 januar 2021
Bosted: Deluxerom - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 799 NOK Pris per voksen

Salalah Rotana Resort
Salalah, Oman
 

4.5

Salalah Rotana Resort består av en hovedbygning og flere separate bygninger der de hyggelige rommene ligger. Hotellet er bygd i tradisjonell arkitektur og innredningen er preget av geometriske, islamske mønster og arabesker. Hotellet har det to basseng og et separat barnebasseng, med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice er inkludert. Vil du ta en pause fra solen kan du ta noe forfriskende å drikke i poolbaren. Lengter du etter havet er det bare å komme seg ut på den hvite, brede stranden. Her finner du den internasjonale bufférestauranten Saffron. For en kombinasjon av asiatisk og vestlig mat kan du besøke middagsrestauranten Silk Road, mot avgift. Ved stranden kan du bestille tropiske cocktails, ferskpresset juice og lettere måltider på The Beach Bar & Restaurant. Samtlige á la carte-restauranter er mot avgift. Lekeplass og aktiviteter for barn. Barneklubb i hotellets regi mot avgift. Gratis tennis og treningsstudio. Spabehandlinger, badstue, dampbad og massasje mot avgift. Utlån av sykkel på hotellet. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice. Room service døgnet rundt. Hotellet ligger ca. 800 meter fra Marina Town. Inn til Salalah sentrum er det ca. 22 kilometer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 januar 2021
Hjemreise: fredag 22 januar 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 413 NOK Pris per voksen

Crowne Plaza Resort
Salalah, Oman
 

4

Crowne Plaza Resort i Salalah har et stort og vakkert bassengområde med tre bassenger hvorav ett er for barn. I tillegg er det ett oppvarmet basseng i spa-avdelingen. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær; også på stranden. Poolbar med enkel matservering. I bufférestauranten Darbat serveres frokostbuffé hver morgen i tillegg til lunsj og middag. Her kan du velge å sitte inne eller ute. Restauranten Al Luban er stedet for elegante middager og senere på kvelden er det underholdning og livemusikk. Al Khareefs pub serverer lunsj og middag samt cocktails i en avslappet atmosfære. Ved stranden ligger den populære à la carte-restauranten Dolphin Terrazza. Velg fra en á la carte-meny, enklere retter til lunsj og skalldyr, fisk eller kjøtt til middag. I samtlige á la carte restauranter gjelder bordreservasjon og avgift. Lobbybar med kaffe- og teservering. På kveldstid kan du nyte en vannpipe og havutsikten. Nattklubb mot avgift torsdag og fredag. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis bordtennis, dart og squash, samt tilgang til treningsrom. Tennis mot avgift. Lekeplass. Massasje mot avgift. Dykking og snorkling mot avgift. 9-hulls bane (par 3), driving range og putting green mot avgift, som inkluderer utstyr. Det er ca. 7 kilometer til Salalah by. Begrenset trafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 januar 2021
Hjemreise: fredag 15 januar 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 120 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Salalah, Oman
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!