Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Qatar


Sharq Village & Spa
Doha, Qatar
 

4.5

Sharq Village & Spa er et praktfullt spahotell bare 15 minutter fra Dohas bykjerne. Her venter fine deluxerom innredet i klassisk arabisk stil med marmorkledde baderom, fine detaljer og en herlig terrasse eller balkong. På hotellet er det et stort hovedbasseng og et infinity-basseng. Er det havet som skal til for at ferien blir komplett så er det en 350 meter lang privat sandstrand rett ved hotellet. På stranden tilbys aktiviteter for hele familien, som kajakk og volleyball. Gratis solsenger og parasoller ved bassengområdet og på stranden. Til hotellet hører fem restauranter, alle unike i koselige, lune omgivelser. Test persisk mat med moderne vri i restauranten Parisa eller libanesiske, asiatiske og klassiske retter fra Qatar på bufférestauranten Al Liwan. Søtsaker, krydret te og arabisk kaffe får du i hotellets herlige lounge, Al Jalsa. Pool- og snackbaren tilbyr småretter og drikke. Hotellets spa, Sharq Village Spa, er over 6500 m² stort og tilbyr balanserte behandlinger for både kropp og sjel. Spaet er oppdelt i fire områder med 23 behandlingsrom. Sart dagen med yoga, slapp av i badstuen etter ansiktsbehandlingen eller prøv en av spaets holistiske behandlinger. I spaet er det også et treningsrom med instruktørtimer og aktiviteter. Etter å ha trent ferdig er det utendørsdusjer og tilhørende basseng der du kan avkjøle deg og få igjen hvilepulsen. Hotellet har til og med en egen souq, et marked, der du kan handle alt fra smykker, merkeklær og lokale suvenirer som arabisk parfyme. Det er også frisørsalong for både menn og kvinner på hotellet. Roomservice tilgjengelig døgnet rundt. Vaske-, stryke og oppakningsservice mot avgift.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 januar 2020
Hjemreise: onsdag 22 januar 2020
Bosted: DELUXEROM
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 748 NOK Pris per voksen

Al Najada by Tivoli
Doha, Qatar
 

5

Fra Al Najada by Tivoli har du utsikt over gamlebyen i Doha og bare fem minutter til det kjente markedet Souq Waqif. Hotellet vender ut mot et stort torg fullt av restauranter, kaféer og forretninger. Bare et par minutter fra hotellet ligger noen av Dohas største severdigheter, som strandpromenaden Corniche og Museum of Islamic Art. På Al Najada by Tivoli tilbyr restauranten The Dining Room lokale og internasjonale matretter i stilige omgivelser, mens konditoriet Canela Café lokker med søtsaker i en koselig kafé. Skulle du bli sulten ved bassenget tilbyr poolbaren enkle retter, fersk juice og sandwicher. Rundt hjørnet fra hotellet venter Souq Waqif med lokale kaféer og restauranter. Alle gjestene på Al Najada by Tivoli får besøke søsterhotellets spa, Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli. Prøv Qatars gamle hamam-rituale, ta en klassisk massasje eller en herlig skrubb.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 november 2019
Hjemreise: onsdag 20 november 2019
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 298 NOK Pris per voksen

Grand Hyatt (Doha)
Doha, Qatar
 

4.5

I Grand Hyatts store bassengområde er det godt om plass og her kan du velge mellom hele fire basseng og gratis solsenger og parasoller finner du over alt. Foretrekker du å bade i havet kan du slå deg ned på den private stranden, som er en av Dohas lengste med sine 400 meter. Hotellet har flere restauranter med ulike temaer. Start feriedagen med en lang og herlig frokost på Santa Monica Breakfast Club. Vil du spise lunsj og middag på hotellet kan du prøve Isaan, som serverer thailandske retter og på livlige Rocca er det italiensk mat som gjelder. Majlis har lokal mat som kan nytes utendørs på den fine terrassen. Avslutt kvelden på Dunes Bar, med temakvelder og livemusikk. På Spa Jaula Spa & Club kan du rømme unna solen for en stund og unne deg en deilig kroppsbehandling mot avgift. Her ligger også Grand Hyatts treningsrom som du kan benytte uten kostnad. Her er det et 25 meter langt innendørsbasseng og badstue. Gruppetreninger mot avgift.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 november 2019
Hjemreise: onsdag 20 november 2019
Bosted: DELUXEROM
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 748 NOK Pris per voksen

Ritz-Carlton Doha
Doha, Qatar
 

4.5

Ritz-Carlton Doha er et luksushotell med utsikt over Dohas skyline og vakre bukt. På hotellet er det et koselig bassengområde kantet med palmer og utsikt over havet. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Hotellrestauranten The Lagoon serverer frokost, lunsj og middag. Enkle retter finner du i poolbaren Flamingos, mens et realt stykke kjøtt får du i restauranten STK. I loungebaren Habanos serveres cocktails i en sofistikert atmosfære. The Lobby Lounge har lettere snacks og afternoon tea i romantiske omgivelser. Ritz-Carlton Doha har et stilig spa med sju behandlingsrom. Spaet har hentet inspirasjon fra arabiske, asiatiske og europeiske tradisjoner og tilbyr ansikts- og kroppsbehandlinger, skrubb og innpakninger i ulike former mot avgift. Boblebasseng, badstue og dampbad er inkludert i spabesøket. I treningssenteret tilbys ulike treningstimer med instruktør, flere badstuer og innendørs- og utendørsbasseng. Hotellet har to squashbaner og tilbyr treningstimer i treningssenteret. Club Lounge Club Loungen i 23dje etasje holder åpent hele døgnet og tilbyr tjenester som utpakking, pakking, concierges, velkomstdrink og egen check-in. Alle gjester som bestiller Ritz-Carlton Dohas clubrom får tilgang til Club Loungen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 14 november 2019
Hjemreise: onsdag 20 november 2019
Bosted: DELUXEROM
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 748 NOK Pris per voksen

St Regis Doha
Doha, Qatar
 

4.5

St Regis Doha er et hotell som virkelig oser luksus og klasse. Rommene er innredet i fine detaljer, stilrene møbler og har begrenset utsikt over havet eller Dohas skyline. Her er man knapt utenfor døren før man blir overmannet av det gigantiske bassengområdet med barnebasseng, sandstranden og havet. Vil du unne deg ennå litt mer luksus kan du bestille egen villa for en dag! Da får du eget basseng, solterrasse og egen utgang stranden. St Regis Doha har en rekke fantastiske restauranter å velge i. Blant dem kan vi nevne kjendiskokken Gordon Ramsays bistrorestaurant Opal by Gordon Ramsay. Karibiske retter serveres på Oyster Bay & Bar, kinesisk på Hakkasan og skalldyr på Al-Sultan Brahim. Vine Restaurant har middelhavstema mens The Raw Bar fokuserer på raw-food. På St Regis Doha venter også den rolige oasen Remède Spa. Her er det hele 22 behandlingsrom både innen- og utendørs. Til spaet hører også et boblebasseng og dampbad. Som gjest har du gratis adgang til spaet, men behandlingene er mot avgift. Nyt en massasje, manikyr og pedikyr og ansiktsbehandlinger av ulike slag, mot avgift. Hotellet har et velutstyrt treningsrom samt en rekke vannsporter od aktiviteter på stranden. Ha det gøy med SUP-board, windsurfing eller sandvolleyball. Hvert rom har tilgang til egen butlerservice. Vasking og stryking av to plagg er inkludert/opphold.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 28 november 2019
Hjemreise: onsdag 4 desember 2019
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 6 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 298 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Qatar
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!