Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Doha, Qatar


4.5

Sheraton Grand Doha Resort ligger bare et steinkast fra strandpromenaden Al Corniche, som gar inn til Dohas bykjerne. Slapp av ved det fine bassengområdet eller på hotellets egen strand med finkornet sand. Rommene er lyse og moderne, med utsikt mot havet eller Dohas imponerende bysilhuett. Sheraton Grand Doha Resort har mange restauranter. Frokost, lunsj og middag serveres i den internasjonale restauranten Al Hubara. La Veranda serverer italiensk mat ved sjøen, Irish Harp er en irsk pub med tradisjonelle retter. Pool Café har småretter som salater og hamburgere. Em Sherif ligger på hotellets toppetasje og serverer asiatisk mat i luksuriøse omgivelser. I tillegg til disse venter også Nust-et som fokuserer på kjøtt og Atrium Lounge. Det er også et gratis, døgnåpent treningsrom med lettere kondisapparater. Mot avgift er det flere treningstimer å henge med på, samt tennis-, paddeltennis- og squashbaner. Badstue, dampbadstue, skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Club Lounge Club loungen holder åpent 6.00 til 23.00 og ligger i en egen etasje. Alle gjestene som bor i Sheraton Grand Doha Resorts clubrom får tilgang til club loungen og en rekke andre fordeler.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 20 januar 2021
Hjemreise: onsdag 27 januar 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 721 NOK Pris per voksen

Grand Hyatt (Doha)
Doha, Qatar
 

4.5

I Grand Hyatts store bassengområde er det godt om plass og her kan du velge mellom hele fire basseng og gratis solsenger og parasoller finner du over alt. Foretrekker du å bade i havet kan du slå deg ned på den private stranden, som er en av Dohas lengste med sine 400 meter. Hotellet har flere restauranter med ulike temaer. Start feriedagen med en lang og herlig frokost på Santa Monica Breakfast Club. Vil du spise lunsj og middag på hotellet kan du prøve Isaan, som serverer thailandske retter og på livlige Rocca er det italiensk mat som gjelder. Majlis har lokal mat som kan nytes utendørs på den fine terrassen. Avslutt kvelden på Dunes Bar, med temakvelder og livemusikk. På Spa Jaula Spa & Club kan du rømme unna solen for en stund og unne deg en deilig kroppsbehandling mot avgift. Her ligger også Grand Hyatts treningsrom som du kan benytte uten kostnad. Her er det et 25 meter langt innendørsbasseng og badstue. Gruppetreninger mot avgift.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 20 januar 2021
Hjemreise: onsdag 27 januar 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 273 NOK Pris per voksen

4.5

Hilton Doha Pearl Residences ligger rett ved inngangen til øyen The Pearl. Her kan du glede deg til fantastisk shopping og spennende attraksjoner i gåavstand fra hotellet, som områdene Porto Arabia og Medina Centrale. Hotellet har basseng med solstoler, parasoller og en poolbar, La Pergola. Bassengområdet ligger i femte etasje i en av hotellets bygninger. Poolbaren byr på enkle retter som pizza og salat samt drikke. Hotellet har også en privat strand med solstoler og parasoller. Her finnes også to restauranter og en gastropub. Restauranten Levantine serverer libanesisk mat, har en romslig terrasse og ligger i fjerde etasje. The Kitchen serverer frokostbuffét, lunsjalternativer og à la carte-middag. Gastropubben Mulberry Tavern ligger i første etasje og har sitteplasser både innendørs og utendørs. Her serveres mat i vestlig stil, og i blant sendes sportsarrangementer, andre dager spiller et liveband. På hotellet finnes et treningsrom kun for kvinner og ett unisex treningsrom, som begge er åpne døgnet rundt. På Eforea Spa kan du ta forskjellige behandlinger som massasje, ansiktsbehandling, aromaterapi eller zoneterapi. Spaet har flere behandlingsrom, inkludert ett for par. Her finnes også en badstue og en dampbadstue. Eforea Spa er åpent hver dag, og har 16 års aldersgrense, men barn under 16 år kan besøke spaet hvis de er i følge med en voksen. Barneklubb i hotellets regi, med engelsktalende personale. Gratis WiFi på hele hotellet. Gå ikke glipp av muligheten til å oppdage alt Doha har å tilby. Det tar rundt 20 minutter å gå til områdene Porto Arabia og Medina Centrale. Opplev lokal kunst, musikkarrangementer og arkitektur i Katara Cultural Village. Kjøpesenteret Lagoona Mall ligger rundt 5 kilometer unna med bil. Det er rundt 30 minutter til Hamad International Airport.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 20 januar 2021
Hjemreise: onsdag 27 januar 2021
Bosted: Ettromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 338 NOK Pris per voksen

The Avenue
Doha, Qatar
 

4.5

The Avenue har en moderne takterrasse med et basseng, spa og velutstyrt treningsrom. Her er du nær flere av Dohas attraksjoner samt Souk Waqif og Villaggio Mall. På hotellet kan du slappe av med en dukkert i bassenget eller en god bok på takterrassen. Hotellet har en poolbar som serverer enklere mat og drikke. Hotellet har tre restauranter. Baaya byr på internasjonal mat, Nektaar serverer sunne juicer og salater – og har en 360 graders utsikt over Dohas skyline. På taket ligger Tché Tché, hvor du får mat inspirert av Midtøsten. Treningsrommet er gratis og har åpent døgnet rundt for de som ønsker å trene. Skjem deg bort i spaet med en massasje eller en annen avslappende behandling (mot avgift). Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis parkering. Vaskerom og renseri mot avgift. Benytt anledningen til å oppdage Doha. The Avenue ligger rundt 4 kilometer fra parken Al Bidda Park og rundt 5 kilometer fra fortet Al Khoot Fort. The Perl er også verdt et besøk med sine restauranter og gode shoppingsmuligheter. Stranden Katara Beach ligger rundt 20 minutter unna med bil.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 20 januar 2021
Hjemreise: onsdag 27 januar 2021
Bosted: Superiorrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 011 NOK Pris per voksen

4.5

InterContinental Doha ligger på Dohas lengste private strand omgitt av frodige hager. Hotellet ligger bare noen minutter fra både sentrum av Doha, kjøpesenteret City Center Mall og Doha Golf Club. Hotellet har hele 14 restauranter og barer, inkludert berømte La Mar, som serverer peruanske retter. Blant utvalget finnes også den greske restauranten Mykonos, Paloma som serverer texmex og Coral som serverer både tradisjonelle arabiske og internasjonale retter. Slapp av ved det store bassengområdet med to bassenger eller nyt tiden på den private stranden. Fitness-senteret Bay Club tilbyr et gratis og døgnåpent treningsrom, tennisbane, squashbane, badstue og dampbadstue. Her kan du også teste blant annet crossfit, zumba, yoga, SUP og SUP-yoga eller bestille en personlig trener (mot avgift). I Bay Club ligger i tillegg Spa InterContinental som tilbyr flere behandlinger, privat innendørsbasseng og jacuzzi. Innendørs på hotellet finnes et lekerom for barn mellom 4 og 8 år. Det er gratis WiFi på hele hotellet. Hotellets kostnadsfrie shuttlebuss har daglige avganger til City Center Mall, det tradisjonelle markedet Souq Waqif og Hamad International Airport. Club Lounge Bor du i et clubrom er det inkludert inngang til Club Lounge; et separat område for avkobling, hvor du også kan få servert enklere mat og drikke. Du kan invitere med deg en gjest til loungen uten ekstra kostnad. Inkludert i Club Lounge: Innsjekking, med gratis velkomstdrink. Frokost, med egg laget etter dine ønsker. Ettermiddagste med nybakte søtsaker. Kveldsdrinker og kanapeer. Utsjekking.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 20 januar 2021
Hjemreise: onsdag 27 januar 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 709 NOK Pris per voksen

3.5

Best Western Plus Doha ligger i sentrum av Doha med nærhet til både butikker, restauranter og severdigheter . På hotellet finnes det restaurant, basseng og spa. Her kan du kombinere avslappende dager på hotellet med spennende opplevelser i den moderne storbyen. På hotellet ligger restauranten Koronfol, som serverer internasjonal mat i hyggelige omgivelser. Den har åpent både til frokost, lunsj og middag. Restauranten ligger i første etasje og tilbyr både buffét og á la carte. Hotellet har også innendørsbasseng, barnebasseng og dampbadstue. Frister det mer med et bad i det Persiske hav, så ligger stranden Katara Beach rundt 20 minutter unna med bil. Gratis velutstyrt treningsstudio, som også tilbyr gruppetimer. D Spa Health & Wellness Center er åpent alle dager fra 9.00 - 23.00, og tilbyr flere ulike behandlinger mot avgift. Spabehandlinger er kun for gjester over 21 år. Salong W. Saab hairstylist & Spa ligger i første etasje og er en spesialisert salong kun for kvinner, som tilbyr blant annet hårbehandlinger, hårstyling, manikyr og pedikyr. På hotellet finnes det også en nattklubb. Gratis WiFi på hele hotellet. Hotellet ligger rundt 1 kilometer fra Souk Waqif og rundt 10 minutter med bil unna Dohas internasjonale flyplass.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 20 januar 2021
Hjemreise: onsdag 27 januar 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 777 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Doha, Qatar
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!