Charter til Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania fra Oslo - alle flyplasser


Elba Sara
Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Elba Sara er et pent hotell som ligger like utenfor Caleta de Fuste med nærhet til øyas beste golfbaner. Det går gratis hotellbuss til en golfbane og til sentrum av Caleta de Fuste. Hotellet har et hyggelig bassengområde der to av bassengene samt barnebassenget, er oppvarmet til cirka 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Jacuzzi. Balinesiske solsenger kan reserveres i resepsjonen. Badehåndklær mot depositum. Bytte av badehåndklærne kan skje hver tredje dag. Pool-/snackbar. Solsenger mot avgift på stranda (ikke i hotellets regi). Stranda nærmest hotellet består av stein, det er cirka 200 meter å gå til sandstranda. På hotellet er det en bufférestaurant, Albatros, som serverer internasjonal mat noen kvelder i uken og andre kvelder er det temaaften som for eksempel kanarisk eller meksikansk. Det finnes også en italiensk á la carte-restaurant, Tucan, som er åpen på kveldstid. Underholdning. Gratis wifi i fellesarealene og internetthjørne mot avgift. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Gratis treningsrom hvor ungdom under 18 år er velkommen i følge med en voksen. Gratis bordtennis og sandvolleyball (ball mot depositum). Multicourt for tennis, fotball og basketball samt minigolf og biljard mot avgift. Frisør. Ved hotellet ligger shoppingsenteret Atlántico med butikker, restauranter, kino og bowling. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 desember 2021
Hjemreise: søndag 19 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 488 NOK Pris per voksen

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et familievennlig og fint hotell som ligger lekkert til ved sandstranda i Caleta de Fuste og har to golfbaner i nærheten. Her er det et herlig bassengområde der hovedbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift. Lekeplass og barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale, åpen seks dager i uka. I barneklubben er det en del der barn under 4 år kan leke, men foreldrene må være til stede. En bufférestaurant og tre à la carte-restauranter. El Faro serverer retter fra middelhavskjøkkenet, Wok & Zen har asiatisk på menyen og i poolbaren La Veranda tilbys lunsjretter. Pent antrekk kreves til middag i alle restaurantene. Pianobar og bar. Underholdning og live musikk. Hotellet har et stort Thalasso-spa mot avgift med innholdsrik behandlingsmeny, badstue, hamam og jacuzzi (aldersgrense 18 år etter kl. 13.30). Gratis døgnåpent treningsrom med aldergrense 16 år. Minigolf og tennis mot avgift. Multisportbane med minifotball og basket. Gratis wifi og internetthjørne. Frisør. Room service 7.00-22.00 og vaskeriservice, mot avgift. Gratis hotellbuss til Fuerteventura Golf Club og Castillo. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 desember 2021
Hjemreise: søndag 19 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 924 NOK Pris per voksen

Barcelo Castillo Beach Resort
Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

Leilighetshotellet Barcelo Castillo Beach Resort ligger i gangavstand til det sentrale Caleta de Fuste og kun et steinkast fra stranda. Noen av fasilitetene deles med søsterhotellet Barcelo Fuerteventura. På hotellet er det et bassengområde med flere saltvannsbasseng, barnebasseng og jacuzzi. På området er det også et oppvarmet basseng. Det er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum og bytte mot avgift. Poolbarer. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift (ikke i hotellets regi). Stranda er delvis steinete og badesko anbefales. Gratis sandvolleyball. Minigolf mot avgift. Spa, treningsrom, basketball, tennis og padeltennis mot avgift på Barcelo Fuerteventura. Ved bassengområdet er det en barneklubb for barn 4-11 år i hotellets regi, med engelsktalende personale. Denne er åpen fra kl. 10.00 til 17.00. Lekeplass. På hotellet ligger bufférestauranten El Castillo, pizzeriaen/snackbaren La Perlita samt paella- og à la carte-restaurant, El Camarote. Lobbybar, iskrembar, en sportsbar samt en teaterbar, El Puerto, som ligger ved marinaen. Kveldsarrangementer flere ganger i uka. Gratis wifi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked ved hotellets resepsjon. Begrenset trafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 desember 2021
Hjemreise: søndag 19 desember 2021
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 703 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo - alle flyplasser
× Caleta de Fuste, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!