Charter til Costa Calma, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania


R2 Pajara Beach Hotel & Spa
Costa Calma, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

R2 Pajara Beach Hotel & Spa er et pent hotell med et hyggelig bassengområde med basseng, barnebasseng samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum, avgift for å bytte. I tillegg er det et innendørsbasseng. Ett basseng er oppvarmet vinterstid. Hotellet har flere barer og restaurant med ulike temaer på bufféen og en á la carte-restaurant (som kun er åpen to dager i uka og er ikke inkludert i All Inclusive). Pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag. Her er det også et tiltalende spa med behandlinger mot avgift. Det er 16 års grense, egne tider for familier i spaet. Apollos gjester får 10 % rabatt på inngang til spaet og utvalgte behandlinger. Hotellet har egen barneklubb for barn 4-12 år med engelsktalende personale samt en lekeplass. Det er et treningsrom, sandvolleyball, basketbane og boule på hotellet. Tennis og biljard mot avgift. Det er også et lite spillrom med maskiner mot avgift. Gratis wifi i resepsjonen. Vaskeri- og renseriservice mot avgift. Suvenirkiosk. Trapper ned til klippestranda. Begrenset trafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 desember 2021
Hjemreise: søndag 19 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 135 NOK Pris per voksen

R2 Rio Calma Hotel & Spa
Costa Calma, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

Elegante R2 Rio Calma Hotel & Spa har et herlig bassengområde med tre basseng der ett av dem er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller, oppvarmet barnebasseng og bassenghåndklær mot depositum (bytte mot avgift). Innendørsbasseng. Det er to restauranter på hotellet, hvorav en à la carte-restaurant som er åpen fire kvelder i uka og denne er ikke inkludert i halv- eller helpensjon. Pent antrekk, dvs. menn må ha langbukser. Flere barer blant annet en lobbybar med pianomusikk samt en stor bar med underholdning på kveldstid. Diskotek. Hotellet har gratis wifi-sone, treningsrom samt et spa mot avgift. Aldersgrense i spaet, minimumsalder 16 år og to ganger i uka har barn adgang sammen med en foresatt. Som Apollogjest får du 10 % rabatt på behandlinger. Stor lekeplass. Seks dager i uka har hotellet barneklubb for barn 4-12 år, engelsktalende personale. Spillrom med biljard og spillemaskiner. Tennis og minigolf mot avgift. Sandvolleyball. Room service på dagtid. Suvenir- og klesbutikk. Cirka 20 meter fra hotellet ligger en liten, sort strand og det er cirka 500 meter til en større sandstrand. Til Sotaventostranda er det omtrent 5 kilometer.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 desember 2021
Hjemreise: søndag 19 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 921 NOK Pris per voksen

Club Bungalows Esmeralda Maris
Costa Calma, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
 

4

Ikke mindre enn 70% av gjestene på Club Bungalows Esmeralda Maris velger å komme igjen og igjen. Her bor du også godt, med sandbankene rett utenfor døren og i gangavstand til Fuerteventuras finkornede strender.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 23 desember 2021
Hjemreise: torsdag 30 desember 2021
Bosted: Rom (havutsikt) med balkong el. Terrasse
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 131 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Costa Calma, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!