Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Puerto de Mogán, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania fra Oslo Torp Sandefjord


Cordial Mogán Playa
Puerto de Mogán, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Velkommen til Cordial Mogán Playa – et herlig hotell med kanarisk arkitektur. Her er det to deilige bassengområder der bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng. Rundt bassengene er det sandstrand og jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Resepsjonen ligger i en flott bygning med glasskuppel i lekre farger. Her er det et spa (aldersgrense 18 år) med oppvarmet basseng, massasjedusjer, massasje og stor spameny mot avgift. Jacuzzi, badstue, dampbadstue og et lite treningsrom. Hotellet har flere restauranter med utmerket service og både internasjonalt og lokalt kjøkken. En av hotellets restauranter, Los Guayres, har en stjerne i Guide Michelin. Barer og nattklubb på hotellet. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter slik som bowling, tennis og spillehjørne mot avgift. Utleie av terrengsykler og organiserer sykkelturer (deltakelse mot avgift). Underholdning flere kvelder i uken. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale og lekeplass. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Room service. Det er ca. 100 meter til et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter. Ned til Puerto de Mógans pittoreske havn med restauranter, kaféer og dagligvarebutikker er det ca. 800 meter, avhengig av hvor på hotellområdet man bor. Bussholdeplass ved hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 januar 2021
Hjemreise: lørdag 16 januar 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
8 999 NOK Pris per voksen

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan
Puerto de Mogán, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan er et topp moderne luksushotell i Puerto de Mogán. Det er flere saltvannsbassenger i det store bassengområdet, ett barnebasseng, solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar. Ett basseng er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Bufférestaurant og italiensk à la carte-restaurant, der pent antrekk kreves. Snackbar med enkel matservering. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Pilates og yoga, trimrom og spa. Tennis og paddle tennis mot avgift. Aktivitetsprogram. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn mellom 4-12 år. Room-service. Hotellet ligger ca. 100 meter fra et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter, og ca. 800 meter fra stranden og den hyggelige havnen med butikker, kaféer og restauranter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 januar 2021
Hjemreise: lørdag 16 januar 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
8 469 NOK Pris per voksen

Cordial Mogan Solaz
Puerto de Mogán, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og fine leiligheter som har bekvemmeligheter som vaskemaskin og tørketrommel. Alle leilighetene har også jacuzzi på uteplassen. Som gjest på Cordial Mogan Solaz kan du benytte fasilitetene på nabohotellet Cordial Mogan Playa. Der er det to bassengområder med basseng oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen i bassengene kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Separat barnebasseng. Rundt bassengene er det sandstrender og jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og håndklær. På nabohotellet er det dessuten flere restauranter og resepsjon. Cordial Mogan Solaz består av t bygninger. Treromsleilighetene i etasje ligger i rett ved nabohotellet Cordial Mogan Playa. For å komme til toromsleilighetene må du gå opp en trapp og krysse en vei. Ved treromsleilighetene er det en felles terrasse med jacuzzi. Gratis WiFi på hele hotellet. Ca. 100 meter til et lite kjøpesenter med et par butikker og restauranter. Det er ca. 800 meter ned til Puerto de Mógans pittoreske havn med hyggelige restauranter, kaféer og matbutikker. Bussholdeplass i nærheten. Har du leiebil så er parkering i hotellets garasje inkludert.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 9 januar 2021
Hjemreise: lørdag 16 januar 2021
Bosted: Treromsleilighet i etasje
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
12 593 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Torp Sandefjord
× Puerto de Mogán, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!