Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania


Salobre Hotel Resort & Serenity
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Salobre Golf Hotel Resort & Serenity er et vakkert golfhotell med god service og høy standard. Her bor du i Salobre, høyt oppe i fjellene ovenfor Costa Meloneras og har gode muligheter for både avslapning og en aktiv ferie. Hva med en spasertur eller sykkeltur i de naturskjønne omgivelsene, en heftig treningstime i treningsstudioet eller en runde golf på en av Salobres to velholdte 18-hulls baner? Er det avslapning du lengter etter foreslår vi at du unner deg en behandling i hotellets lekre spa eller slår deg ned på en herlig solseng på et av bassengområdene. Du har også flere valgmuligheter når det gjelder mat og drikke. På Salobre Golf Hotel Resort & Serenity er det flere hyggelige lounger, barer og restauranter. Hotellet het tidligere Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 11 desember 2019
Hjemreise: onsdag 18 desember 2019
Bosted: Dobbeltrom, kampanjepris
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 795 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel & Resort
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Salobre Hotel & Resort er et førsteklasses hotell med form og design i fokus. Her kan du tilbringe dagene ved de syv bassengene og koble av i hotellets spa. I tillegg ligger Salobre Golf Course med to 18-hulls golfbaner like ved hotellet. Hotellet har busservice til Maspalomas flere ganger om dagen. Maspalomas har et bra utvalg av shopping og restauranter og hotellet har et eget hus nær stranden med omkledningsrom, basseng og solsenger. Herfra tar det bare et par minutter å gå ned til havet. Bassengområde med utsikt Det finnes syv bassenger på området. Sunset-bassenget er oppvarmet om vinteren og har 16 års aldersgrense. Bassengområdene ligger i terrasser med utsikt over fjellene som omgir Salobre. Treningsrom, yoga og sykkelutleie Hotellet har et treningslokale og det arrangeres daglig ulike pilates- og yogatimer. Sykkelutleie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 6 januar 2020
Hjemreise: mandag 13 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 990 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel & Resort – vinteren 2019/20
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Egne golfbaner Salobre Hotel & Resort (tidl. Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort) er et førsteklasses hotell med to egne 18-hulls golfbaner i umiddelbar nærhet. Som gjest på hotellet er det bare å hente golftrallen i resepsjonen og begi deg ut på greenen. Her er både golfskole og proshop, putting green, restaurant og mulighet for å leie golfkøller. Green fee tilkommer; golftimer mot betaling. Mange treningsmuligheter De fine omgivelsene rundt hotellet er utmerket både for jogging og fotturer. Hotellet har også et meget fint treningsrom med moderne utstyr som er åpent hele døgnet. Aerobic, jogging og gruppetrening. Sykkelutleie. Putting green på taket, mot avgift. Yoga, pilates og vannaerobic mot avgift. Stort spa (mot avgift) med dampbad, hamam, badstue, isfontene, massasjedusjer og hydromassasje-basseng med havvann. Massasje og behandlinger mot avgift. Her er også en gratis multisportbane, et utendørs treningsrom og en fotballbane (gress, 90x60 m, godkjent av FIFA, må reserveres i resepsjonen). Mange basseng Sju bassenger, hvorav tre er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid falle noe om morgenen og kvelden, og på dager med dårlig vær. Ett av bassengene, Sunset Pool, ligger i 11. etasje (min. alder 18 år). Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Poolbar. Gratis buss til eget Beach House Gratis buss til hotellets eget Beach House ved Maspalomasstranden. Her er det basseng, dusjer og solstoler. Bussen går daglig mellom kl. 10.00 og 18.00 og tar ca. 10 minutter. Siste retur er kl. 18.30. Begrenset antall plasser i bussen. Mat og drikke Hotellet har flere restauranter: Golf med buffé og à la carte, lunsjrestauranten La Palmera i bassengområdet, Camaleón med middelhavsretter og romantisk atmosfære. Tapasbar og Sunset Bar i 11. etasje med balinesiske solsenger, og Bar 230 med levende musikk i helgene. Den nyåpnede restauranten The Sens byr på gode smaksopplevelser i flotte omgivelser.  For øvrig To PCer med gratis internett i resepsjonen og gratis WiFi i fellesområdene. Lekeplass og barneklubb (4-12 år) fem dager i uken. Room service hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 9 km til Maspalomas-stranden; gratis hotellbuss til hotellets Beach House med basseng, dusjer og solstoler. Bussavgang fra kl. 10.00, siste retur kl. 19.30. Begrenset plass i bussen. Nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 desember 2019
Hjemreise: lørdag 21 desember 2019
Bosted: DELUXEROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
7 198 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel Resort & Serenity
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Velkommen til Salobre Hotel Resort & Serenity som ligger veldig nær Maspalomas sør for Gran Canaria. Her finner du et fredsparadis som er designet for å balansere kropp og sinn, og gi følelsen av frihet og total frakobling. Ligger 8 kilometer fra Pasito Blanco stranden, 10,5 kilometer fra Maspalomas sentrum, 11 kilometer fra Holiday World Maspalomas temapark, 11,5 kilometer fra en golfbane, 12 kilometer fra Aqualand Maspalomas badeland og 39 kilometer fra Las Palmas Gran Canaria flyplass. På hotellet er det WiFi, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, treningssenter, heis, lekeplass, vaskeriservice (mot betaling), møterom, badstue og massasjeservice (mot betaling). Rommene har WIFI, aircondition, TV, telefon, minibar (mot betaling), safe, balkong/terrasse, hårføner og bad. ** Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Urbanizacion Salobre Golf s/n., Maspalomas, 35100 Gran Canaria, Kanariøyene, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 10 desember 2019
Hjemreise: tirsdag 17 desember 2019
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 460 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!