Charter til Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania


Salobre Hotel Resort & Serenity
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Salobre Golf Hotel Resort & Serenity er et vakkert golfhotell med god service og høy standard. Her bor du i Salobre, høyt oppe i fjellene ovenfor Costa Meloneras og har gode muligheter for både avslapning og en aktiv ferie. Hva med en spasertur eller sykkeltur i de naturskjønne omgivelsene, en heftig treningstime i treningsstudioet eller en runde golf på en av Salobres to velholdte 18-hulls baner? Er det avslapning du lengter etter foreslår vi at du unner deg en behandling i hotellets lekre spa eller slår deg ned på en herlig solseng på et av bassengområdene. Du har også flere valgmuligheter når det gjelder mat og drikke. På Salobre Golf Hotel Resort & Serenity er det flere hyggelige lounger, barer og restauranter. Hotellet het tidligere Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 desember 2021
Hjemreise: torsdag 16 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom, kampanjepris
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
6 845 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel Resort & Serenity
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Salobre Hotel Resort & Serenity er et førsteklasses hotell med form og design i fokus. Her kan du tilbringe dagene ved de syv bassengene og koble av i hotellets spa. I tillegg ligger Salobre Golf Course med to 18-hulls golfbaner like ved hotellet. Hotellet har busservice til Maspalomas flere ganger om dagen. Maspalomas har strand og et bra utvalg av shopping og restauranter. Bassengområde med utsikt Det finnes syv bassenger på området. Sunset-bassenget er oppvarmet om vinteren og har 16 års aldersgrense. Bassengområdene ligger i terrasser med utsikt over fjellene som omgir Salobre. Treningsrom, yoga og sykkelutleie Hotellet har et treningslokale og det arrangeres daglig ulike pilates- og yogatimer. Sykkelutleie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 23 oktober 2021
Hjemreise: lørdag 30 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
7 628 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel & Resort
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Herlige basseng Hotellet har hele sju basseng, hvorav tre er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid falle noe om morgenen og kvelden, og på dager med dårlig vær. Poolbar. Ett av bassengene, Sunset Pool, ligger i 11. etasje (min. alder 18 år). Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Mat og drikke på hotellet På Salobre Hotel & Resort er det flere virkelig gode restauranter og barer. På restaurant The Sens serveres hotellets populære frokostbuffé og til middag er det en buffé basert på lokale råvarer. Lunsjrestauranten Palmera ligger ved bassenget og serverer salater, pasta og fisk med Middelhavstouch. Restauranten The S Club serverer enkle retter og cocktails i en innbydende atmosfære. I restauranten Sidecar tilbys lekre á la carte-retter og restaurant Casa Salobre har en herlig utsikt over golfbanen. Sunset Bar, i hotellets ikoniske 11. etasje, er forbeholdt gjester over 16 år. Her kan du bestille deilige lunsjretter og drinker til en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene. Nyt av deilige behandlinger Hotellets spa, be Aloe, har et bredt tilbud av massasjer og behandlinger, mot avgift. Her er det også dampbad, hamam, badstue, isfontene, massasjedusjer og hydromassasjebasseng, mot avgift. Egne golfbaner Salobre Hotel & Resort ligger i en dal og har to egne 18-hulls golfbaner i umiddelbar nærhet. Old and New Salobra Golf. Fra hotellet har du utsikt over golfbanene og fjellene omkring. Som gjest på hotellet er det bare å hente golftrallen i resepsjonen og begi deg ut på en runde. Her er det både golfskole og proshop, putting green, restaurant og mulighet for å leie golfsett. Green fee kommer i tillegg og protimer kan bestilles mot betaling. Trening i vakker natur De fine omgivelsene rundt hotellet er utmerket både for jogging og fotturer. Hotellet har også et meget fint treningsrom med moderne utstyr som er åpent hele døgnet. Sykkelutleie. Putting green på taket, mot avgift. Gruppetrening. Her er også en gratis multisportbane, et utendørs treningsrom og en fotballbane (gress, 90x60 meter, godkjent av FIFA, må reserveres i resepsjonen). Gratis buss til hotellets Beach Point Gratis buss til hotellets eget Beach Point ved Maspalomasstranda, som ligger cirka 9 kilometer fra hotellet. Her er det basseng, dusjer og solsenger. Bussen går daglig mellom kl. 10.00 og 18.00 og tar cirka 10 minutter. Siste retur er kl. 18.30. Begrenset antall plasser i bussen. Øvrig på hotellet Gratis wifi i fellesområdene. Lekeplass. Barneklubb for barn 4 til12 år i hotellets regi som er åpen fra 10 til 17 hver dag, engelsktalende personale. Romservice hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 744 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel Resort and Serenity
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

På hotellet er det WiFi, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, treningssenter, heis, lekeplass, vaskeriservice (mot betaling), møterom, badstue og massasjeservice (mot betaling). Rommene har WIFI, aircondition, TV, telefon, minibar (mot betaling), safe, balkong/terrasse, hårføner og bad. ** Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Urbanizacion Salobre Golf s/n., Maspalomas, 35100 Gran Canaria, Kanariøyene, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 27 januar 2022
Hjemreise: onsdag 2 februar 2022
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 336 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel Resort & Serenity
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Nær Aqualand Maspalomas I San Bartolomé de Tirajana ligger Salobre Hotel Resort & Serenity plassert på fjellet og kun 15 minutter unna Playa de Lomo Galeón og Kasbah kjøpesenter med bil. Dette hotellet med hele 5 stjerner ligger 9,1 mi (14,7 km) unna Amadores-stranden og 10,2 mi (16,4 km) unna Maspalomas fyr. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Etter en runde på golfbanen kan du ta deg et bad i et av stedets 7 utendørsbassenger. Dette hotellet har dessuten wi-fi inkludert, concierge-tjenester og barnepass (koster ekstra). Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og gratis betjent parkering er tilgjengelig i nærheten. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Playa de las Pimientas - 4,7 km Playa de Lomo Galeón - 4,5 km Playa del Pajar - 4,7 km Playa Llano de los Militares - 5,9 km Playa las Marañuelas - 6,4 km Playa de la Lajilla - Arguineguin - 6,6 km Playa de Las Carpinteras - 7 km Playa Arguineguín/Patalavaca (Stein) - 7,3 km Playa Patalavaca - 7,4 km Playa de Montaña la Arena - 8,3 km Playa de Balito - 8,7 km Playa de las Mujeres - 10,5 km Maspalomas-stranden - 11 km Playa de Pasito Blanco - 11,1 km Angry Birds aktivitetspark - 11,1 km Den foretrukne flyplassen for Salobre Hotel Resort & Serenity er Las Palmas (LPA-Gran Canaria) - 40,5 km Smak på internasjonale retter på Sens, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en bar i bassenget eller en av overnattingsstedets 3 barer/lounger eller 2 bassengbarer. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00 mot et tillegg. Føl deg som hjemme i et av de 313 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Rommet har telefon, samt vannkoker og strykejern/-brett.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 januar 2022
Hjemreise: fredag 21 januar 2022
Bosted: Dobbeltrom – deluxe - 2 enkeltsenger, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 683 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear