Charter til Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania


Salobre Hotel Resort and Serenity
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Velkommen til Salobre Hotel Resort & Serenity som ligger veldig nær Maspalomas sør for Gran Canaria. Her finner du et fredsparadis som er designet for å balansere kropp og sinn, og gi følelsen av frihet og total frakobling. Ligger 8 kilometer fra Pasito Blanco stranden, 10,5 kilometer fra Maspalomas sentrum, 11 kilometer fra Holiday World Maspalomas temapark, 11,5 kilometer fra en golfbane, 12 kilometer fra Aqualand Maspalomas badeland og 39 kilometer fra Las Palmas Gran Canaria flyplass.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 august 2021
Hjemreise: lørdag 4 september 2021
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 117 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel Resort & Serenity
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Salobre Hotel Resort & Serenity er et førsteklasses hotell med form og design i fokus. Her kan du tilbringe dagene ved de syv bassengene og koble av i hotellets spa. I tillegg ligger Salobre Golf Course med to 18-hulls golfbaner like ved hotellet. Hotellet har busservice til Maspalomas flere ganger om dagen. Maspalomas har strand og et bra utvalg av shopping og restauranter. Bassengområde med utsikt Det finnes syv bassenger på området. Sunset-bassenget er oppvarmet om vinteren og har 16 års aldersgrense. Bassengområdene ligger i terrasser med utsikt over fjellene som omgir Salobre. Treningsrom, yoga og sykkelutleie Hotellet har et treningslokale og det arrangeres daglig ulike pilates- og yogatimer. Sykkelutleie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 15 oktober 2021
Hjemreise: fredag 22 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
9 080 NOK Pris per voksen

Salobre Hotel & Resort
Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Herlige basseng Hotellet har hele sju basseng, hvorav tre er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid falle noe om morgenen og kvelden, og på dager med dårlig vær. Poolbar. Ett av bassengene, Sunset Pool, ligger i 11. etasje (min. alder 18 år). Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Mat og drikke på hotellet På Salobre Hotel & Resort er det flere virkelig gode restauranter og barer. På restaurant The Sens serveres hotellets populære frokostbuffé og til middag er det en buffé basert på lokale råvarer. Lunsjrestauranten Palmera ligger ved bassenget og serverer salater, pasta og fisk med Middelhavstouch. Restauranten The S Club serverer enkle retter og cocktails i en innbydende atmosfære. I restauranten Sidecar tilbys lekre á la carte-retter og restaurant Casa Salobre har en herlig utsikt over golfbanen. Sunset Bar, i hotellets ikoniske 11. etasje, er forbeholdt gjester over 16 år. Her kan du bestille deilige lunsjretter og drinker til en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene. Nyt av deilige behandlinger Hotellets spa, be Aloe, har et bredt tilbud av massasjer og behandlinger, mot avgift. Her er det også dampbad, hamam, badstue, isfontene, massasjedusjer og hydromassasjebasseng, mot avgift. Egne golfbaner Salobre Hotel & Resort ligger i en dal og har to egne 18-hulls golfbaner i umiddelbar nærhet. Old and New Salobra Golf. Fra hotellet har du utsikt over golfbanene og fjellene omkring. Som gjest på hotellet er det bare å hente golftrallen i resepsjonen og begi deg ut på en runde. Her er det både golfskole og proshop, putting green, restaurant og mulighet for å leie golfsett. Green fee kommer i tillegg og protimer kan bestilles mot betaling. Trening i vakker natur De fine omgivelsene rundt hotellet er utmerket både for jogging og fotturer. Hotellet har også et meget fint treningsrom med moderne utstyr som er åpent hele døgnet. Sykkelutleie. Putting green på taket, mot avgift. Gruppetrening. Her er også en gratis multisportbane, et utendørs treningsrom og en fotballbane (gress, 90x60 meter, godkjent av FIFA, må reserveres i resepsjonen). Gratis buss til hotellets Beach Point Gratis buss til hotellets eget Beach Point ved Maspalomasstranda, som ligger cirka 9 kilometer fra hotellet. Her er det basseng, dusjer og solsenger. Bussen går daglig mellom kl. 10.00 og 18.00 og tar cirka 10 minutter. Siste retur er kl. 18.30. Begrenset antall plasser i bussen. Øvrig på hotellet Gratis WiFi i fellesområdene. Lekeplass. Barneklubb for barn 4 til12 år i hotellets regi som er åpen fra 10 til 17 hver dag, engelsktalende personale. Room service hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Deluxerom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
8 797 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Salobre, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!