Charter til Los Gigantes, Tenerife, Kanariøyene, Spania


Royal Sun
Los Gigantes, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Leiligheter Royal Sun på Tenerife har en flott utsikt over Atlanteren og de kjente klippeformasjonene i Los Gigantes. Hotellet har basseng, restaurant og bar. Royal Sun ligger i en skråning, i gåavstand til shopping og restauranter. Basseng og solterrasse Solterrassene rundt bassengområdet er hotellets hjerte der det store bassenget og barnebassenget knyttes sammen av et fossefall. Internasjonal barneklubb der barn kan treffe nye venner fra andre land. På hotellet finnes… Isbar, bistro for drikke og snacks. Restaurant Regency serverer frokost og andre måltider, og om kvelden er baren Imperial samlingspunktet. Det finnes også en matbutikk på området. … og slik bor du Leilighetene er romslige og har store balkonger med havutsikt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 desember 2021
Hjemreise: lørdag 11 desember 2021
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 212 NOK Pris per voksen

TUI Blue Los Gigantes
Los Gigantes, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

TUI Blue Los Gigantes har en fin beliggenhet på klippene ut mot havet. Her er det barnefritt og tilpasset en rolig ferie. Velger du rom med havutsikt ser du Atlanterhavet så langt øyet rekker fra balkongen. Du finner det meste på hotellområdet. To bassenger, ett av dem har saltvann og er oppvarmet. Restaurant med mat av høy kvalitet, bar, snackbar og bassengbar. Resten finner du innen noen minutters gange. Tid til hverandre Det meste er designet for to i moderne stil. Spa med et stort utvalg av behandlinger, badstue, massasje og boblebad. Vil du heller spille tennis, badminton, squash eller trene sammen kan du gjøre det. Bassengområdet med solterrasse ligger rett ved havet. Her er det god plass til avkobling og kvalitetstid. Kulinariske stunder Restauranten byr på en blanding av internasjonale retter og kanariske spesialiteter i tillegg til en fantastisk utsikt. Helpensjon er inkludert og bestiller du helpensjon er også lunsj og drikke til maten inkludert. På terrassen mot havet kan du avslutte kvelden med en drink til solnedgangen. Nær det meste I området rundt hotellet finner du shopping, barer og restauranter. Vil du utforske Tenerife på egen hånd går du til busstasjonen som har forbindelser over hele øya. Du kan også spasere til den trivelige marinaen der det tilbys en rekke vannsporter. Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Blue Los Gigantes.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 247 NOK Pris per voksen

Harbour Club
Los Gigantes, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

Leilighetshotellet Harbour Club ligger i Los Gigantes på Tenerife. Her kan du føle deg hjemme med egen inngang til leiligheten, balkong eller markterrasse og et lite minikjøkken. Butikker og restauranter ligger rett rundt hjørnet. Det er gåavstand til stranden og den lille havnen i Los Gigantes. Den lokale tennisbanen ligger i samme gate som Harbour Club. Basseng og WiFi Hotellet har basseng og bassengbar. Du kan også surfe trådløst uten kostnad. Barna kan plaske i sin egen atskilte del av bassenget. Hotellet består av to deler med veg i mellom. Du bor i den borteste delen som ligger et stykke fra hovedbygningen oppe på en kolle.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 desember 2021
Hjemreise: lørdag 11 desember 2021
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 504 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Los Gigantes, Tenerife, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear