Trenger du hjelp med bestillingen? 
Ring Ticket: 21 49 75 50

Charter til Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania fra Stavanger Sola


Costa Los Gigantes Resort
Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Costa Los Gigantes Resort er et populært familieanlegg som skårer høyt på vårt kundebarometer. Her bor du i romslige rom eller suiter fordelt på flere bygninger høyt beliggende over feriestedet Los Gigantes. All inclusive, to bassengområder, treningsrom, en mengde aktiviteter og spa. Dessuten er all inclusive inkludert. Fra hotellterrassen er det en vidstrakt utsikt over Atlanteren og en fantastisk solnedgang over naboøya La Gomera. På Costa los Gigantes har de fokus på å ha det gøy! Noen eksempler: Fotball og multicourt Spillehall og ballbasseng Minigolf Kinosal … i tillegg har hotellet flere barer, temadager i restaurantene og kveldsunderholdning. To store bassengområder Ved det ene bassengområdet råder det en fredelig atmosfære, ved det andre arrangeres det aktiviteter og her finnes det også en vannsklie for barn. Hotellet har totalt seks bassenger, ett er oppvarmet fra november til og med mars. Spa med treningsrom Massasje, ansiktsbehandling og velgjørende bad i boblebadet eller innendørsbassengets thermalbad med saltvann. Her finner du også badstue og treningsrom. Spaavdelingen har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 3 januar 2021
Hjemreise: søndag 10 januar 2021
Bosted: Suite
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 438 NOK Pris per voksen

Landmar Playa la Arena
Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Landmar Playa la Arena har et stort og fint bassengområde med tre store basseng der det ene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, vannsklie (begrenset åpningstid), badehåndklær (depositum), solsenger og parasoller. Badevakt. Poolbar. En bufférestaurant med show cooking og ulike temaer hver kveld i uken (pent antrekk). Buffésnackbar på dagtid som gjøres om til en à la carte-restaurant om kvelden. Restauranten La Taberna serverer tapas. Pianobar. Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i lobbyen (høyhastighet mot avgift), internetthjørne mot avgift. Lekeplass. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Tennis og air hockey mot avgift. Bordtennis, petanque og minigolf mot depositum. Trimrom og gratis treningstimer med pilates, zumba og spinning. Frisør. Vaskeriservice mot avgift. Minibank i lobbyen. Med nøkkelkortet kan du ta en snarvei inn og ut av hotellområdet slik at du kommer rett ut på strandpromenaden. Derfra er det knapt 100 meter til stranden. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift. Bytrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 januar 2021
Hjemreise: søndag 17 januar 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
8 241 NOK Pris per voksen

Dragos del Sur
Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Leilighetshotellet Dragos del Sur har et herlig bassengområde der bassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Restaurant med frokostbuffé. Gratis WiFi i resepsjons- og bassengområdene. Vaskeri mot avgift, gratis strykefasiliteter. Gratis lite trimrom for gjester over 18 år (16 år i selskap med voksen). Biljard og massasje mot avgift. Ca. 800 meter til Playa de la Arena og ca. 1,3 kilometer til en større strand. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 3 januar 2021
Hjemreise: søndag 10 januar 2021
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
4 985 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Stavanger Sola
× Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!