Charter til Alanya, Tyrkia fra Stavanger Sola


4.5

Langs den lange, populære sandstranden Kleopatra Beach i Alanya ligger hotellet Kleopatra Dreams Beach Hotel. Kombiner svømming i det krystallklare Middelhavet med herlig bassengliv på hotellet. For hotellets yngste gjester finnes det et eget barnebasseng. All inclusive er inkludert. Innen gangavstand fra hotellet finner du Alanyas store utvalg av shopping og restauranter. Kleopatrastranden Rett utenfor hotellet brer den to kilometer lange Cleopatra-stranden seg utover med sin gylne sand. Perfekt hvis du vil vil sole deg, bade og ta en lang tur med sand mellom tærne. Her kan du kombinere herlig bassengliv med salte dypp i havet. All inclusive med strandbuffé På hotellet kan du nyte frokost-, lunsj- og middagsbuffé. På stranden ved hotellet serveres det også en deilig buffé, inkludert i all inclusive-konseptet. Her kan du nyte god mat med havutsikt. All inclusive er inkludert i reisens pris.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 9 oktober 2022
Hjemreise: søndag 16 oktober 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
7 454 NOK Pris per voksen

Green Garden
Alanya, Tyrkia
 

4.5

Vårt helt nyrenoverte og barnevennlige Family Garden-hotell Green Garden er skreddersydd for deg som reiser med familien. Hotellet ligger fint til, nær stranden, et lite stykke utenfor Alanya. Hotellet har et stort, deilig bassengområde og et eget badeland. En gangtunnel under veien fører ned til stranden. Hotellet har en bufférestaurant, en à la carte-restaurant og flere barer. Green Garden er et Family Garden-hotell i perioden 29. mai–30. september 2021. Det er da Lollo & Bernie hilser på og aktivitetene med skandinavisktalende personale er i gang. I perioden 15. mai–29. mai tilbyr hotellet en internasjonal barneklubb og aktiviteter med engelsktalende personale. Vil du ha en aktiv ferie, har du tilgang til både treningsrom, minigolf og bordtennis. Hotellet er dessuten pionerer innen padel-tennis, og har flere baner. Her kan du både prøve og forbedre deg i denne populære sporten. Du kan også velge å koble helt av og unne deg en velgjørende behandling i hotellet nybygde spaavdeling. For de yngste gjestene finnes både barneklubb, sportsaktiviteter og lekeplass. Før sommeren 2021 skal store deler av Green Garden renoveres, og hotellet vil ha flere fasiliteter å tilby. Alle leiligheter bortsett fra 3-romsleiligheter i villa renoveres. I tillegg får hotellet en helt ny barneklubb med Lollo & Bernie, et nytt, moderne treningsrom, spa med hamam, en ny bufférestaurant samt et nytt basseng og ny lobby. Den gamle à la carte-restauranten og snackbaren ved veien stenges, og en ny à la carte-restaurant og snackbar åpnes ved bassenget. Hotellets fasade og balkonger kommer også til å få et nytt og freshere utseende. Nærmeste sentrum er Oba, en kort spasertur fra hotellet. Her er det en del restauranter og butikker samt marked en gang i uken. Et større utvalg av restauranter, barer og butikker finner du i Alanya, en kort biltur unna. Green Garden er et røykfritt hotell, med anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder både på rommene og balkongene/terrassene. Du kan fly fra Oslo til både Antalya og Gazipasa flyplass, avhengig av hvilken ukedag du velger å reise. Flyr du til Gazipasa får du betydelig kortere reisevei fra flyplassen til hotellet, og litt mer tid til ferie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 august 2022
Hjemreise: søndag 14 august 2022
Bosted: 1-romsleilighet med balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
6 895 NOK Pris per voksen

Cook's Club Alanya
Alanya, Tyrkia
 

4.5

Cook's Club Alanya er et moderne og trendy hotell tilpasset unge gjester. Hotellet ligger på det populære feriestedet Alanya som er kjent for sine gylne strender og pulserende uteliv. I hjertet av Cook's Club Alanya ligger det livlige bassengområdet der du kan nyte god musikk og drinker i bassengbaren. Hotellets restaurant er et hyggelig møtested hvor du kan møte nye mennesker samtidig som du koser deg med god mat. Restauranten er moderne utformet med forskjellige matstasjoner. Her serveres alt fra lokale retter til vegetariske alternativer, alltid med fokus på ferske og lokale råvarer. Det store samlingsstedet på Cook's Club Alanya er bassengområdet. Et naturlig samlingspunkt hvor utvalgte DJ-er sørger for musikk fra morgen til kveld. Her kan du ligge rett ut på en solseng eller ta en avkjølende dukkert i bassenget. Når tørsten melder seg er det kort vei til bassengbaren og en forfriskende cocktail eller smoothie. Frister det med sand mellom tærne og en saltvannsdukkert, ligger den gylne Kleopatrastranden bare noen skritt unna hotellet. Cook's Club Alanya har aldersgrense 16 år. Hotellet het tidligere Sunpark Beach. Fra Oslo kan du fly til både Antalya og Gazipasa flyplass, avhengig av hvilken ukedag du velger å reise. Flyr du til Gazipasa får du betydelig kortere reisevei fra flyplassen til hotellet, og litt mer tid til ferie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 juli 2022
Hjemreise: søndag 7 august 2022
Bosted: Dobbeltrom, liten balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
6 445 NOK Pris per voksen

Grand Okan
Alanya, Tyrkia
 

4.5

Hotell Grand Okan har en av Alanyas beste beliggenheter. Her bor du midt i sentrum og med Kleopatrastranden tvers over gaten. Havutsikt kan bestilles som tillegg. Halvpensjon er inkludert i prisen. Her bor du midt i sentrum med et stort utvalg av restauranter, barer og shopping. Hotellet har en privat strandområde et lite stykke unna der du blant annet kan spille volleyball. Hotellet har også et stort bassengområde. Om kvelden kan du spise middag utendørs. I høysesongen arrangeres det temakvelder med dans og musikk enkelte kvelder i uken.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 oktober 2021
Hjemreise: søndag 17 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
7 837 NOK Pris per voksen

4.5

Quattro City Seaport Hotel ligger sentralt i Alanya. Du bor rett ved havnepromenaden nær småbåthavnen og det nesten 800 år gamle "Røde tårnet". Det er gåavstand fra stranden, og du bor nær bykjernen med shopping, severdigheter og fornøyelsesliv. À la carte-restaurant Quattro City Seaport Hotel har en førsteklasses à la carte-restaurant og bar.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 oktober 2021
Hjemreise: søndag 17 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 965 NOK Pris per voksen

Anik Hotel
Alanya, Tyrkia
 

4.5

Anik er et lite hotell,som gir deg det lille ekstra når det gjelder personlig service. Hotellet ligger nær stranden i utkanten av Alanya og har basseng og solterrasse. Det lille hotellet har en familiær stemning som merkes både blant personalet og gjestene. Det finnes et basseng med herlige solsenger og hjørner der du kan slå deg ned og slappe av i skyggen. Variasjonsrik meny Restauranten har uteservering, og du kan bestille både tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter. Du kan velge blant flere restauranter i nærheten, og du kan enkelt ta bussen (eller gå) inn til basarområdet i sentrum av Alanya, som ligger tre kilometer unna. Stranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Koble av eller se deg rundt Det er mulig å bestille massasjebehandling på hotellet. Du kan også leie sykkel om du vil se deg om på egen hånd.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 oktober 2021
Hjemreise: søndag 17 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 916 NOK Pris per voksen

Elysee Beach Hotel
Alanya, Tyrkia
 

4

På Elysee Beach Hotel har du en ypperlig beliggenhet - midt i Alanya og rett ved Kleopatrastranden. Med andre ord er du nær det meste! Hotellet har basseng med snackbar. I nærheten av hotellet finner du flere restauranter. Det er også gangavstand til shopping. Hotell for både basseng- og strandelskere Basseng eller strand? Her trenger du ikke å velge! Stranden ligger så nære at det er enkelt å variere mellom strand og bassengområdet. Solsenger og parasoller finnes rundt det åttekantede bassenget. Det er også en liten snackbar ved bassenget, hvor du bestille tradisjonelle tyrkiske retter, middelhavsmat og kald drikke. Tradisjonelle retter og hamam I hotellets spa-område kan du prøve tradisjonell hamam eller unne deg en massasje. Frokost og middag kan nytes i hotellets bufférestaurant. Du kan spise innendørs eller ved bord satt opp ved bassengområdet. To kvelder i uken er det tyrkisk aften på hotellet! Det betyr ekstra fokus på retter fra det lokale kjøkkenet og tyrkisk musikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 oktober 2021
Hjemreise: søndag 17 oktober 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 223 NOK Pris per voksen

Alaadin Beach
Alanya, Tyrkia
 

4

Alaaddin Beach er et lite strandhotell 15 min å gå fra Alanyas sentrale områder med shopping og fornøyelser. Her ligger bassenget og strandbaren rett ved den lange sandstranden Kleopatra. Det finnes også en à la carte-restaurant. Halvpensjon er inkludert. Hotellet ønsker gjester over 18 år velkommen. Fra frokost- og middagsrestauranten har du utsikt mot stranden og havet. Her serveres det retter med fokus på middelhavskjøkkenet blandet med tyrkiske spesialiteter. Deilig halvpensjon med frokost og middag er inkludert. Basseng og strand Her er det lett å kombinere mellom bassenget og stranden. Bassengområdet som er omgitt av hotellhagen ligger rett ved stranden. Du kan slappe av i herlige solsenger både ved bassenget og på stranden. Det ligger en bar ved bassenget og stranden. Avkobling og aktiviteter Vil du slappe ordentlig av kan du bestille en massasje eller besøke hotellets badstue og hamam. På stranden finnes det mange ulike vannsporter, blant annet jetski, parasailing og windsurfing. Kleopatrastranden Sandstranden er populær blant både voksne og familier med barn.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 oktober 2022
Hjemreise: lørdag 15 oktober 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
7 171 NOK Pris per voksen

Gallion
Alanya, Tyrkia
 

3.5

Gallion har en sentral beliggenhet nær Kleopatrastranden og bydelen Damlatas. Det finnes et lite basseng med en liten solterrasse og en populær restaurant. Hotellet passer for deg som prioriterer beliggenhet fremfor fasiliteter og aktiviteter på hotellet. I høysesong har hotellet en ungdommelig atmosfære. Lite basseng Gallion har også et lite bassengområde med solsenger. Restaurant i tyrkisk stil Både resepsjonen og restauranten er innredet i tyrkisk stil og hotellet har også et lite bassengområde med noen solstoler.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 oktober 2022
Hjemreise: lørdag 15 oktober 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
5 733 NOK Pris per voksen

Novella
Alanya, Tyrkia
 

Leilighetshotell Novella ligger nær shopping og den østre stranden i Alanya. Hotellet har fått et personlig preg takket være eierinnen Eda. Det trivelige personalet får deg til å føle deg hjemme og hotellet har mange tilbakevendende gjester. Novella ligger i et av Alanyas roligere områder, men likevel nær shopping og den østre stranden. Det finnes et lite bassengområde med bassengbar samt en liten lekeplass på gressplenen. Restauranten Restauranten serverer både frokost, lunsj og middag. Hvis du vil lage din egen mat, er leilighetene utstyrt med alt du trenger for enklere matlaging

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 oktober 2021
Hjemreise: søndag 17 oktober 2021
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
6 149 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Stavanger Sola
× Alanya, Tyrkia
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!